Motor voor je Hörmann garagedeur

Een garagedeur met motor zorgt ervoor dat u elke garagedeur automatisch kunt openen. De garagedeuren van Hörmann zijn ideaal voor een motor garagedeur. Wij hebben de volgende elektrische aandrijvingen voor uw Hörmann garagedeur: SupraMatic E, SupraMatic P, Promatic 4 en Promatic 2. Meer informatie over deze aandrijvingen vindt u hieronder.

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Hormann Supramatic P

Hörmann Supramatic P

Hörmann Promatic 4

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

De garage aandrijvingen van hörmann zijn

Laag energie verbruik

Super snel

Bluetooth ontvanger

10 Jaar garantie

Hörmann Supramatic e

Met een Hörmann SupraMatic E wordt uw elektrische garagedeur geopend door middel van de bluetooth-ontvanger en BlueSecur-app van Hörmann. Op deze manier kunt vanaf de weg gelijk je motor garagedeur openen met behulp van uw smartphone. De Hörmann SupraMatic E staat bekend om zijn lage energie verbruik. Bovendien zorgt deze garagedeur motor ervoor dat de garage gelijkmatig wordt verlicht. Tevens heeft de SupraMatic E een exclusief design en heeft een roestvrijstalen aandrijfkap. Deze garagedeur motor is beschikbaar voor een deurbreedte van maximaal 5,5 meter en een deuroppervlak van maximaal 13,75 m2.

hörmann Supramatic p

De Hörmann SupraMatic P is de sterkste versie van de Hörmann SupraMatic modellen. Deze garagedeur motor bevat een supersnelle aandrijving om je garagedeur te openen. Ideaal als u een grote garagedeur heeft. Het fraaie model zorgt voor een zeer elegante look. Bovendien heeft de Hörmann SupraMatic p een efficiënte energie aandrijving met slimme led verlichting. De SupraMatic p is tevens beschikbaar voor houten deuren, alle elektrische garagedeuren en garagedeuren met loopdeur. De garagedeur motor is beschikbaar voor voor een maximale deurbreedte van 6 meter en een deuroppervlakte van maximaal 15 m2.

hörmann promatic 4

Met de Hörmann ProMatic 4 opent uw garagedeur simpel en snel met de schakelaar. Bovendien is het mogelijk bij de Hörmann ProMatic 4 om een Bluetooth-ontvanger te integreren. Deze garagedeur motor vermindert het stroomverbruik aanzienlijk en verbruikt in standby modus minder dan 1 watt. Daarnaast kunt u met de Hörmann ProMatic 4 de garage automatisch ventileren. De ProMatic 4 is beschikbaar voor garagedeuren met een maximale breedte van 5 meter en en een oppervlakte van maximaal 11,25 m2. 

hörmann promatic 2 accu

De Hörmann ProMatic 2 met accu is speciaal voor de garagedeur die geen stroomaansluiting heeft. Deze accu kan zeer gemakkelijk worden opgeladen middels een optionele zonnecelmodule of via een stopcontact. De Hörmann ProMatic 2 Accu kan daarnaast één led-lamp verlichten. De Hörmann ProMatic 2 is beschikbaar voor een garagedeur met een deurbreedte van maximaal 3 meter en een deuroppervlak van maximaal 8 m2.

Nog meer informatie over garagedeur aandrijvingen van Hörmann? Bekijk de brochure.

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!

Call Now ButtonBel ons nu!

Beste klant,

In verband met de extreme drukte van dit moment is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken op de volgende dagen:

  • Maandag van 9:00 tot 12:00
  • Dinsdag van 9:00 tot 16:00
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag van 9:00 tot 16:00
  • Vrijdag van 9:00 tot 12:00
 
Een afspraak maken kan via 045 544 5303 of mail info@millennium-rolomotive.nl

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Millennium Rolomotive Kerkrade.

Mi