Motor voor je Hörmann garagedeur

Een garagedeur met motor zorgt ervoor dat u elke garagedeur automatisch kunt openen. De garagedeuren van Hörmann zijn ideaal voor een motor garagedeur. Wij hebben de volgende elektrische aandrijvingen voor uw Hörmann garagedeur: SupraMatic E, SupraMatic P, Promatic 4 en Promatic 2. Meer informatie over deze aandrijvingen vindt u hieronder.

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Hormann Supramatic P

Hörmann Supramatic P

Hormann Promatic 4

Hörmann Promatic 4

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

De garage aandrijvingen van hörmann zijn

Laag energie verbruik

Super snel

Bluetooth ontvanger

10 Jaar garantie

Hörmann Supramatic e

Met een Hörmann SupraMatic E wordt uw elektrische garagedeur geopend door middel van de bluetooth-ontvanger en BlueSecur-app van Hörmann. Op deze manier kunt vanaf de weg gelijk je motor garagedeur openen met behulp van uw smartphone. De Hörmann SupraMatic E staat bekend om zijn lage energie verbruik. Bovendien zorgt deze garagedeur motor ervoor dat de garage gelijkmatig wordt verlicht. Tevens heeft de SupraMatic E een exclusief design en heeft een roestvrijstalen aandrijfkap. Deze garagedeur motor is beschikbaar voor een deurbreedte van maximaal 5,5 meter en een deuroppervlak van maximaal 13,75 m2.

hörmann Supramatic p

De Hörmann SupraMatic P is de sterkste versie van de Hörmann SupraMatic modellen. Deze garagedeur motor bevat een supersnelle aandrijving om je garagedeur te openen. Ideaal als u een grote garagedeur heeft. Het fraaie model zorgt voor een zeer elegante look. Bovendien heeft de Hörmann SupraMatic p een efficiënte energie aandrijving met slimme led verlichting. De SupraMatic p is tevens beschikbaar voor houten deuren, alle elektrische garagedeuren en garagedeuren met loopdeur. De garagedeur motor is beschikbaar voor voor een maximale deurbreedte van 6 meter en een deuroppervlakte van maximaal 15 m2.

hörmann promatic 4

Met de Hörmann ProMatic 4 opent uw garagedeur simpel en snel met de schakelaar. Bovendien is het mogelijk bij de Hörmann ProMatic 4 om een Bluetooth-ontvanger te integreren. Deze garagedeur motor vermindert het stroomverbruik aanzienlijk en verbruikt in standby modus minder dan 1 watt. Daarnaast kunt u met de Hörmann ProMatic 4 de garage automatisch ventileren. De ProMatic 4 is beschikbaar voor garagedeuren met een maximale breedte van 5 meter en en een oppervlakte van maximaal 11,25 m2. 

hörmann promatic 2 accu

De Hörmann ProMatic 2 met accu is speciaal voor de garagedeur die geen stroomaansluiting heeft. Deze accu kan zeer gemakkelijk worden opgeladen middels een optionele zonnecelmodule of via een stopcontact. De Hörmann ProMatic 2 Accu kan daarnaast één led-lamp verlichten. De Hörmann ProMatic 2 is beschikbaar voor een garagedeur met een deurbreedte van maximaal 3 meter en een deuroppervlak van maximaal 8 m2.

Nog meer informatie over garagedeur aandrijvingen van Hörmann? Bekijk de brochure.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!