Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Kies dan onze kampioen onder de voordeuren, namelijk de Hörmann ThermoCarbon voordeur! Deze voordeur is voorzien van de beste veiligheidsuitrusting en heeft daarnaast de beste warmte isolatie die u kunt krijgen. Zoekt u dus een extreem veilige en goed geïsoleerde voordeur? Dan is de Hörmann ThermoCarbon de perfecte keuze voor u! Deze voordeur is te verkrijgen in verschillende kleuren en modellen, waardoor de deur bij elk huis past. Nieuwe voordeur nodig? Lees dan snel verder!

Een Hörmann ThermoCarbon voordeur is

Inbraakproof

Duurzaam

Custom Made

De eigenschappen van de Hörmann ThermoCarbon voordeur

Wanneer u een nieuwe voordeur wilt kopen, wilt u goed weten wat voor deur het is. Dat begrijpen we bij Millennium Rolomotive heel goed. Om het u wat makkelijker te maken, zetten we voor u de eigenschappen en voordelen van de Hörmann ThermoCarbon aluminium voordeur op een rij.

Inbraakproof voordeur

De ThermoCarbon voordeur is niet voor niks de kampioen onder de voordeuren. Deze voordeur heeft namelijk de beste beveiliging. Zo heeft deze deur een negenvoudig slot dat bestaat uit maar liefst vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen. Daarbij is de voordeur beschermd tegen doorboren en optillen. Dit komt door een rozet en verborgen liggende scharnieren. De gelaagde splintervrije beglazing beschermt daarnaast tegen snijwonden en maakt doorgrijpen onmogelijk. Met deze voordeur ben je dus met slechts één simpele draai veilig en beschermd in je eigen huis. Deze deur is zorgvuldig getest en wordt aangeraden door de politie.

Geïsoleerde voordeur

Naast de extreme veiligheid die deze voordeur biedt, is de deur ook heel goed geïsoleerd. Met een U-waarde van slechts 0,47 W/m2k verliest u namelijk vrijwel geen warmte. Deze deur is voornamelijk erg populair voor zogenaamde ‘passiefhuizen’. Dit is te danken aan een 100mm dik deurblad welke versterkt is met een carbon glasvezel vleugelprofiel en een meervoudige thermische isolatie beglazing. Door deze eigenschappen is dit een hele duurzame voordeur.

Op maat gemaakte voordeur

De voordeur valt vaak op bij een huis. Daarom is het vaak ook belangrijk dat de voordeur past bij de rest van uw woning. Gelukkig is dat geen probleem bij de Hörmann ThermoCarbon voordeur. Als u een nieuwe voordeur wilt, dan kunt u bij deze voordeur uit verschillende motieven en kleuren kiezen. De handgrepen zijn standaard van RVS maar u heeft ook de mogelijkheid voor een volledig geïntegreerde handgreep die u op de kleur van uw deur kunt afstemmen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij vertellen u er meer over.

Bekijk voorbeelden van de Hörmann ThermoCarbon voordeur

Modellen en kleuren van de Hörmann ThermoCarbon voordeur

Wanneer u een nieuwe voordeur zoekt, dan zit u bij Millennium Rolomotive op de juiste plek. Bij ons kunt u uit verschillende soorten, modellen en kleuren kiezen. Op deze manier is het altijd mogelijk om de perfecte voordeur te vinden die past bij jouw woning. Bekijk hieronder verschillende kleuren en modellen. Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de brochure!

Veel gekozen kleuren

Vaak gekozen modellen

Kleuren voordeur ThermoCarbon
Voordeur kleuren Hörmann ThermoCarbon
Modellen Hörmann ThermoCarbon

Nieuwe voordeur nodig? Kies Millennium Rolomotive

Bent u enthousiast geworden en geïnteresseerd in een Hörmann ThermoCarbon voordeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u liever de voordeur in het echt zien? Dan bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kerkrade. Kies voor Millennium Rolomotive en kies voor een betrouwbare, ervaren partner op het gebied van voordeuren.

interesse in een Hörmann voordeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.