ThermoCarbon - De Kampioen onder de voordeuren

De ThermoCarbon is kampioen onder de aluminium voordeuren. Voorzien van de beste veiligheidsuitrusting en de beste warmte isolatie die u kunt krijgen. Deze deur is een uitstekende keuze voor zeer energiezuinige woningen. Ook is deze aluminium deur erg geluidsdicht en vergt het weinig onderhoud.

Zoals al eerder gezegd is de ThermoCarbon de kampioen onder de voordeuren. Dit geldt zeker voor de isolatie. Met een U-waarde van slechts 0,47 W/m2k verliest u bijna geen warmte. Deze deur is erg populair voor zogenaamde ‘passiefhuizen’. Dit zijn huizen die bij wet een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. Dit is allemaal te danken aan een 100mm dik deurblad welke versterkt is met carbon glasvezel vleugelprofiel en een meervoudige thermische isolatie beglazing. 

Deze kampioen in voordeuren heeft vanzelfsprekend ook de beste beveiliging. Zo heeft deze deur een negenvoudig slot wat bestaat uit maar liefst vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen. Daarbij heeft hij beschermd tegen doorboren en optillen dankzij een rozet en verborgen liggende scharnieren. De gelaagde splintervrije beglazing beschermt tegen snijwonden en maakt doorgrijpen onmogelijk. Dat allemaal met slechts 1 simpele draai van de sleutel. Deze deur is zorgvuldig getest en wordt aangeraden door politie.

Ook bij de ThermoCarbon heeft u keuze uit verschillende motieven en kleuren die het beste bij uw huis passen. De handgrepen zijn standaard van RVS maar u heeft ook de mogelijkheid voor een volledig geïntegreerde handgreep die u op de kleur van uw deur kunt afstemmen. 

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure