Zoekt u een nieuwe voordeur of wilt u uw voordeur vervangen? Dan is de Hörmann ThermoSafe een goede keuze. De Hörmann ThermoSafe is een nieuwe generatie voordeur van uitstekende kwaliteit. De voordeur bevat alle nieuwe eigenschappen waar een moderne voordeur aan moet voldoen. Zo is de deur voorzien van een RC3-veiligheidsuitrusting die elke inbreker buiten de deur houdt. Daarnaast is deze deur, net als de Hörmann Thermo65, een energiezuinige voordeur die goed geïsoleerd is. De deur is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor een goede geluidsdemping, een goede stabiliteit en het aluminium vraagt om weinig onderhoud. Ideaal! De deur ziet er na jaren nog als nieuw uit. Wilt u dus uw voordeur vervangen en zoekt u een andere voordeur? Kies dan voor de Hörmann ThermoSafe.

Een Hörmann ThermoSafe voordeur is

Inbraakwerend

Grondig geïsoleerd

Modern

Hörmann ThermoSafe: de kenmerken op een rij

De Hörmann ThermoSafe, een aluminium voordeur, kenmerkt zich door drie eigenschappen: de veiligheid, de isolatie en de uitstraling. We vertellen u er graag wat meer over.

Veilige voordeur

De Hörmann ThermoSafe is uitgerust met een vijfvoudig inbraakwerend slot. Dit houdt in dat er bij het sluiten van de deur drie stalen haken en twee grendels in stalen slotplaten draaien. Wat hier het voordeel van is? Hiermee geeft u inbrekers geen enkele kans om in te breken! Daarnaast is de scharnierzijde beschermd tegen het optillen van de deur. Hierdoor is de kans op inbraak erg klein. Ook is het glas van de voordeur beveiligd. Bij het breken van het glas blijven de splinters namelijk aan het folie kleven. Dit is niet alleen veilig, maar maakt het doorgrijpen vrijwel onmogelijk.

Energiezuinige voordeur

Als u uw huidige voordeur wilt vervangen en u kiest voor een ThermoSafe voordeur, dan bent u verzekerd van een goed geïsoleerde deur. Hoe het komt dat deze voordeur zo energiezuinig is? Dit heeft de voordeur te danken aan het 73mm dikke deurblad. Ook heeft de deur een drievoudig thermisch isolerende beglazing. Deze twee eigenschappen maken de deur enorm isolerend. Hierdoor is deze deur geschikt voor onder andere lage-energiehuizen.

Moderne voordeur op maat

Tenslotte is een mooie eigenschap van deze voordeur dat de deur heel modern, strak en verzorgd eruit ziet. De voordeuren van Hörmann hebben namelijk allemaal een ‘onzichtbare’ omlijsting. Door deze omlijsting lijkt de voordeur ruimer en groter. Daarnaast past deze uitstraling perfect bij de binnendeuren van uw huis. Als u dus uw voordeur wilt vervangen of u bent op zoek naar een nieuwe voordeur, dan is de ThermoSafe voordeur van Hörmann zeker aan te raden!

Verschillende varianten van de Hörmann ThermoSafe voordeur

Diverse modellen en kleuren van de voordeur

Bij het vervangen van uw voordeur spelen het model en de kleur van de voordeur een grote rol. Kiest u voor een ThermoSafe voordeur bij Millennium Rolomotive, dan zijn er diverse varianten waar u uit kunt kiezen. Zo past uw voordeur altijd perfect bij de rest van uw huis. We zetten alvast een aantal kleuren en modellen voor u op een rijtje. Of bekijk onze brochure om nog meer te weten te komen!

Kleuren en modellen van de Hörmann ThermoSafe voordeur

Voordeur vervangen? Kies dan voor Millennium Rolomotive

Bent u overtuigd van een Hörmann ThermoSafe voordeur? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u de voordeur in het echt komen bekijken. Hiervoor bent u welkom in onze showroom in Kerkrade. Bij Millennium Rolomotive krijgt u gegarandeerd een mooie, stevige en duurzame voordeur.

interesse in een Hörmann voordeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.