ThermoSafe Voordeur - Veilig en Energiezuinig

De Hörmann Thermosafe is een nieuwe generatie voordeur van uitstekende kwaliteit. Deze deur bevat alle nieuwe eigenschappen waar een moderne voordeur aan moet voldoen. Zo is de deur voorzien van een RC3 veiligheidsuitrusting die elke inbreker buiten de deur houdt. Net als de Thermo65 zorgt ook deze deur voor een prima isolatie van uw woning. De deur is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een goede geluidsdemping, een goede stabiliteit en vergt het weinig onderhoud. De deur ziet er na jaren nog als nieuw uit.

Natuurlijk heeft u bij Hörmann altijd de keuze uit vele kleuren en motieven en bepaalt u zelf de stijl van uw deur.

De ThermoSafe is uitgerust met een vijfvoudig inbraakwerend slot. Dit wil zeggen dat bij het sluiten van de deur er drie stalen haken en twee grendels in stalen slotplaten draaien. Hiermee geeft u inbrekers geen kans in te breken. Wel zo fijn dat u zich veilig voelt in uw eigen huis. Daarnaast is de scharnierzijde beschermd tegen het optillen van de deur. Het glas is ook beveiligd. Bij het breken van het glas blijven de splinters aan het folie kleven. Dit is niet alleen veilig maar maakt het doorgrijpen vrijwel onmogelijk.

Dankzij het 73mm dikke deurblad en de drievoudig thermisch isolerende beglazing is de ThermoSafe super energiezuinig. Uitermate geschikt voor lage-energiehuizen en een U-waarde tot slechts 0,87 W/m2K. 

De huisdeuren van Hormann hebben allemaal een ‘onzichtbare’ omlijsting. Dit zorgt voor een moderne en ruime aanblik. Daarbij past het vlakke deur aanzicht perfect bij de binnendeuren van uw huis. 

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure