hormann roldeur

Roldeur voor garage

Een roldeur is dé oplossing als u weinig ruimte heeft in uw garage of schuur. Bent u op zoek naar een hoogwaardig exemplaar? Dan bent u bij Millennium Rolomotive op de juiste plek. Wij werken met het Duitse kwaliteitsmerk Hörmann, waardoor u verzekerd bent van de beste roldeuren voor uw garage of schuur. 

Waarom een roldeur kiezen voor uw garage?

Het grote voordeel van roldeuren is dat deze weinig tot geen ruimte innemen in een garage of schuur. De roldeur valt, wanneer deze open is, namelijk opgerold weg in een unit die aan de binnen- of buitenkant van de garage of schuur is bevestigd. Wanneer de roldeur opgerold in de unit zit, wordt deze beschermd tegen stof, vuil en weersinvloeden. Het grote voordeel van dit type garagedeur is dat deze weinig ruimte in beslag neemt en daarmee geschikt is voor elke garage. Zo houdt u meer ruimte over voor het opslaan van uw spullen of meer werkruimte als de garage dient als werk- of hobbykamer!

Uitstekende isolatie

Elke roldeur is gemaakt van hoogwaardig materiaal met uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor kan de schuur of garage zelfs worden gebruikt als extra woon- of werkruimte.

Naar wens aanpasbaar

Elke roldeur wordt naar wens samengesteld, waarbij u keuze heeft uit verschillende ontwerpen en aanvullende opties. Hierdoor past de roldeur altijd bij uw woning.

Veilig voor jong en oud

Elke roldeur is voorzien van automatische uitschakelfunctie, wat betekent dat deze stilvalt bij aanraking met een object of persoon. Zo kunnen zowel jong als oud nooit klem komen te zitten onder de roldeur.

Opties bij een
roldeur

De mogelijkheden van een roldeur voor de garage of schuur

Bij Millennium Rolomotive zijn we gespecialiseerd in maatwerk roldeuren voor uw garage of schuur. Hierbij heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Wilt u graag een roldeur met elektrische aandrijving? Of kiest u voor handmatige bediening? Daarnaast maakt u zelf keuzes voor het design van de roldeur. Denk aan het type profilering, het materiaal en de kleur. Hieronder ziet u de meest gekozen kleuren:

Garage Kanteldeur Kleuren

Bekijk hier voorbeelden van garages met roldeuren

meer informatie over een roldeur voor uw garage?

Reparatie roldeuren van de schuur of garage

Kunt u uw schuur of garage momenteel niet meer goed afsluiten doordat de roldeur kapot is? Dan hoeft u niet meteen een nieuwe aan te schaffen. Wij specialiseren ons namelijk niet alleen in vervanging, maar ook in reparatie van garagedeuren.

Kosten van een nieuwe roldeur

De prijs voor een roldeur is afhankelijk van uw persoonlijke wensen voor de functionaliteiten en het design, maar ook van de afmetingen van uw schuur of garage. Hierdoor zijn wij niet in staat om te werken met vaste tarieven. Wel maken we graag een persoonlijke prijsopgave.

Interesse in een roldeur? Kom langs of neem contact op

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Millennium Rolomotive en wilt u weten of we een geschikte roldeur aanbieden voor uw schuur of garage? Komt u dan vrijblijvend langs in de showroom in Kerkrade of neem eenvoudig contact met ons op. We vertellen u graag alles over onze roldeuren en de mogelijkheden voor uw schuur of garage.

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

interesse in een garage roldeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!