Elektrische garagepoorten

Elektrische garagepoorten zijn erg populair, en dat is niet voor niets! Met een elektrische garagepoort profiteert u namelijk van een hoop voordelen ten opzichte van handbediende garagepoorten. Denk maar eens aan het gemak, de verbeterde beveiliging van uw garage én de waardestijging van uw huis.

Een elektrische garagepoort is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgevoerd met een aandrijving die elektrisch is. Dit houdt in dat de deur opent en sluit met een simpele druk op de knop. Dit kan met een afstandsbediening, maar ook met uw smartphone die u altijd bij de hand heeft. Hierdoor bespaart een elektrische garagepoort u ook nog eens een hoop tijd in vergelijking tot andere garagedeuren

Veilig

Onze deuren zijn voorzien van uitstekende vergrendeling en vingerklembeveiliging.

Laag energieverbruik

Voor de stroom hoeft u het niet te laten: onze deuren zijn laag in energieverbruik.

Tijdbesparend

U verliest geen tijd aan het handmatig openen van de deur.

Praktisch

De deur opent en sluit met slechts één druk op de knop.

Opties voor een elektrische garagepoort

Welke soorten elektrische garagepoorten zijn er?

Bij Millennium Rolomotive bieden we diverse soorten elektrische aandrijvingen aan voor uw garagepoort. Doordat de aandrijving elektrisch is, kunnen we deze op elke garagepoort toepassen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een sectionaaldeur, roldeur of een ander type garagepoorten: elke garagepoort is elektrisch leverbaar.

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Met deze aandrijving opent u uw elektrische garagedeur door middel van een bluetooth verbinding met uw telefoon. Deze aandrijving staat bekend om het lage energieverbruik. 

Hormann-Supramatic-P

Hörmann Supramatic P

Deze garagedeuraandrijving is de sterkste versie van de SupraMatic modellen. Ideaal als u een grote elektrische garagedeur heeft. U opent de deur met uw telefoon.

Hormann Promatic 4

Hörmann Promatic 4

Met de Hormann Promatic 4 opent u uw garagedeur elektrisch door middel van een schakelaar. Daarnaast is het mogelijk om een bluetooth-ontvanger te integreren

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

Deze aandrijving is geschikt wanneer uw garagedeur geen stroomaansluiting heeft. Daarnaast kan deze aandrijving met 1 ledlamp de deur verlichten.

elektrische sectionaaldeur

SECTIONAALDEUR

elektrische kanteldeur

KANTELDEUR

elektrische-roldeur

ROLDEUR

Meer informatie over elektrische garagepoorten?

Elektrische garagepoort reparatie

Een garagepoort is een investering, ongeacht of deze wel of niet elektrisch is. Daarom wilt u niet altijd meteen overgaan tot vervanging bij een defect van de elektrische garagepoort. Geen zorgen, dat is ook niet nodig. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie

Kosten voor een elektrische garagepoort

Is uw huidige garagepoort wel aan vervanging toe en wilt u gaan voor een variant die elektrisch is? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Helaas is het door de vele maatwerkopties niet mogelijk om vaste tarieven te presenteren. Natuurlijk voorzien we u graag van een prijsopgave op maat van onze elektrische garagepoorten. 

Interesse in een elektrische garagepoort? Kom langs of contacteer ons

Spreken elektrische garagepoorten u aan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw garage? Aarzel dan niet om uw interesse kenbaar te maken. Kom langs in de showroom in Kerkrade of neem op voorhand contact met ons op. Ons ervaren team helpt u graag verder.

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!