Garagedeuren van Hormann kenmerken zich door zichtbare hoge kwaliteit, gebruiksgemak en een lange levensduur. Daarbij hebt u keuze uit vele verschillende soorten deuren in verschillende stijlen. Voor iedere woning hebben wij wel een passende deur.

Welke Hormann garagedeur kopen voor uw gevel?

Wij bieden verschillende garagedeuren aan met verschillende eigenschappen en technieken voor iedere soort woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sectionaaldeur, kanteldeur, roldeur of openslaande garagedeuren. Ook kunt u kiezen voor een goed geïsoleerde garagedeur, een extra beveiligde deur, een garagedeur met elektrische aandrijvingen of een deur met een hoog gebruiksgemak. Wilt u weten welke deur het beste bij uw type woning past en wat de voordelen zijn per soort deur? Lees dan snel verder. 

Duitse Kwaliteit

Duurzaam

Gebruiksvriendelijk

10 Jaar Garantie op Garagedeuren

5 Jaar Garantie op Aandrijvingen

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen onder het plafond wanneer volledig open. Het voordeel hiervan is dat ze de maximale ruimte bieden om te parkeren, zowel in als voor de garage. Daarbij hebben ze een maximale doorrijbreedte en zijn ze inbouwbaar in vrijwel elke garageopening. Een ander groot voordeel van deze deuren is het feit dat ze erg veilig en inbraakproof zijn. 

t-profilering garagedeur
Hormann Berry Kanteldeur

Kanteldeuren

Één van de klassiekers van Hörmann is toch wel de Berry kanteldeur. Deze deur heeft ruim 50 jaar aan techniek van garagedeuren en aandrijvingen in zich. Daarbij heeft het een tijdloos design, zijn ze diefstalproof en gaan ze lang mee. Deze kanteldeuren zijn makkelijk in gebruik door een handige afstandsbediening. U hoeft niet bang te zijn dat u niet de juiste kanteldeur vindt want de design mogelijkheden zijn eindeloos.

RollMatic Garagedeuren

Rollmatic garagedeuren zijn de oplossing voor iemand die op zoek is naar een garagedeur die veel ruimte biedt en ook makkelijk te openen en sluiten is. Een roldeur past in iedere garage opening en opent verticaal. Hierdoor houdt u zowel binnen als buiten veel ruimte over. De roldeuren zijn weerbestendig en vrijwel geruisloos. Bovendien zijn ze voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken en verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren zonder meerprijs.

hormann roldeur
zijdelingse garagedeuren hormann

Zijdelingse Sectionaaldeuren

Een slimme en unieke vondst van Hörmann is de zijdelingse sectionaaldeur. Deze deur opent naar de zijkant en neemt dus bijna geen ruimte in beslag. Superhandig als u bijvoorbeeld met de fiets de deur uit wilt. Natuurlijk is ook deze deur voorzien van de beste veiligheidstechnieken en gemaakt van goed isolerende materialen met een lange levensduur. Ook heeft u legio keuze in verschillende oppervlakken, motieven en kleuren.

Openslaande Garagedeuren

Openslaande garagedeuren hebben een klassieke uitstraling maar zijn ook zeer functioneel en veilig. U ziet ze vaak in tuinhuisjes en bijgebouwen. U kunt uw openslaande deuren zelf samenstellen naar wens. Wilt u bijvoorbeeld goede isolatie of een geavanceerd sluitsysteem. Of wilt u een er een raam in? Het is allemaal mogelijk. U vraagt wij draaien!

Parkeergaragedeuren

De parkeergaragedeuren van Hörmann zijn robuuste stevige deuren die minimaal 250.000! keer kunnen openen en sluiten. Ze behoeven weinig onderhoud en kunnen uitgebreid worden met verschillende handige opties. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde aandrijvingen die zorgen voor een soft-stop en een snelle en bijna geruisloos deurverloop. 

Over Hörmann Elektrische Garagedeuren

Hörmann is een Duits familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in deuren en aandrijvingen. Met 20 miljoen verkochte deuren is Hörmann inmiddels marktleider in Europa. De deuren worden vervaardigd door zeer gekwalificeerde medewerkers en getest door gecertificeerde instanties. Daarbij wordt er continu doorontwikkeld en gewerkt aan nieuwe producten. 

Ook op het gebied van duurzaamheid geeft Hörmann het goede voorbeeld. Het bedrijf put haar energiebehoefte namelijk voor 100% uit ecostroom. Omdat de producten duurzaam worden geproduceerd dragen ze ook bij aan nieuwe duurzame bouw. Kiest u voor een nieuwe garagedeur van Hormann, dan kies je voor degelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. 

Hormann Garagedeuren prijzen

Omdat de meeste producten die wij verkopen maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. Stuur ons een bericht met details via het contactformulier of bel naar 045 5445303

2019 Acties op Hormann Garagedeuren

Ieder jaar heeft Hormann weer acties lopen met zeer aantrekkelijke kortingen op garagedeuren. Dit jaar kunt u kiezen voor de sectionale garagedeur met verschillende profileringen met keuze uit maar liefst 6 actiekleuren en 3 actiedecors. Wilt u weten welke? Bekijk dan snel de actiefolder. 

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.