Bekijk al onze Hörmann garagepoorten | Millennium Rolomotive
Alle garagedeuren van Hörmann zijn ontworpen voor een lange levensduur. De innovatieve aandrijvingen zorgen voor het automatische openen van de poort op afstand. De besturing kan via de telefoon of met een druk op de knop in uw auto. De lage onderhouds- en servicekosten maken de elektrische garagepoorten van Hörmann in z'n geheel rendabel en duurzaam.

Een garagedeur die bij u past

Als u kiest voor een garagedeur van Hörmann, heeft u daar elke dag plezier van. U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Snel rijdt u uw auto naar buiten en naar binnen. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt, geniet u van uw Hörmann garagedeur. Want of u nu kiest voor een sectionaaldeur, openslaande garagedeuren, kanteldeur of roldeur. U hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Hörmann - Sectionaaldeuren 2018 actie

De Renomatic 2018 is de jaaractie sectionaaldeur waarmee u tot wel 30% kan besparen. Bekijk de folder voor meer informatie

image shortcode
HÖRMANN - LPU SECTIONAALDEUREN

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in elke garageopening worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. Naast de 42 mm isolatie is er nu ook een 67 mm deur verkrijgbaar.

image shortcode
Hörmann - N80 kanteldeuren


De berry kanteldeur is in diverse niet geïsoleerde vormen te verkrijgen. Het naar buiten zwaaiende deurblad is gemaakt van staal verzinkte plaat en in vele Ral kleuren te leveren. De kanteldeur kan ik standaard situaties worden toegepast, maar ook op maat geleverd worden conform de voorhanden omstandigheden. Met motief 905 ontwerpt u de gevel van de garage geheel volgens uw eigen ideeën en uw persoonlijke architectuurstijl. De stalen frameconstructie, voorbereid voor individuele bekleding, vormt daarbij de stevige technische basis waarop u kunt bouwen. Zo integreert u uw garagedeur bijna onzichtbaar in de gevel van uw woning.

image shortcode
Hörmann - HST zijdelingse garagedeuren


Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties. Anders dan kantel- sectionaal- en garageroldeuren gaat deze deurconstructie niet naar boven open maar naar de zijkant. Dat is een bijzonder voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om spullen op te bergen of wanneer het deurblad om constructieve redenen (schuin dak, lage latei, storende afvoerpijp) niet onder het plafond kan lopen of gemonteerd kan worden.

image shortcode
Hörmann - NT openslaande garagedeuren


Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk en eenvoudig uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn daardoor ook uitermate geschikt ter vervanging van de bestaande kanteldeur. Gelijk aan de 2-vleugelige garagedeuren (NT60-2) zijn ook 1-vleugelige (NT60-1) garagenevendeuren verkrijgbaar.
De geëxtrudeerde aluminium profielen van het frame en de vulling van 42 mm dikke, stalen sandwichpanelen volgeschuimd met polyurethaan, zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren en bieden een lange levensduur.

image shortcode
Hörmann - Rollmatic roldeuren


Rollmatic-roldeuren openen verticaal en hebben zeer weinig plaats nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Het plafondgedeelte blijft eveneens vrij en kan worden benut voor lampen of als extra opbergruimte.

image shortcode
Aandrijvingen voor alle toepassingen


Hörmann-aandrijvingen onderscheiden zich door de geslaagde combinatie van kwaliteit, veiligheid en intelligente techniek: de railgeleid, gepatenteerde aandrijving garandeert een stabiele en rustige deurloop; soft-start en soft-stop verhogen de levensduur van uw garagedeur en aandrijving. Beproefde veiligheidsfuncties zorgen voor een goed gevoel: een vergrendeling die na het sluiten vastklikt, bemoeilijkt het optillen van uw garagedeur; de uitschakelautomaat stopt de deurbediening bij hindernissen direct. Praktische extra functies maken het comfort compleet: ventileer bijvoorbeeld met de tweede openingshoogte uw garage zonder de deur helemaal te hoeven openen. En voor de garages zonder stroomaansluiting is nu de krachtige ProMatic Akku met optioneel zonnepaneel verkrijgbaar.

Garagedeur- en draaihekaandrijvingen


Uit het ruime Hörmann assortiment aandrijvingen leveren en monteren wij de garagedeuraandrijvingen en draaihekaandrijvingen. De Supramatic en Promatic serie 3 zijn toepasbaar op vrijwel alle woningbouw garagedeuren, zowel sectionaaldeuren als kanteldeuren. De Rotamatic hekwerkaandrijvingen zijn in verschillende varianten toepasbaar op de verschillende inrithekken.

image shortcode
BiSecur SmartHome


Met de innovatieve BiSecur SmartHome-technologie van Hörmann kunt u uw deuren en garagedeuren nog comfortabeler openen en sluiten. En wel op elk uur, dag en nacht, vanaf elke plaats over de hele wereld - heel gemakkelijk met uw smartphone of tablet. Via internet of thuisnetwerk stuurt de BiSecur-gateway de commando's door naar de draadloze BiSecur-ontvanger of aandrijvingen. Bovendien is de BiSecur SmartHome heel veilig, eenvoudig te bedienen en kan voor veel toepassingen in de woning worden uitgebreid, zoals bijv. voor verlichting of elektrische apparaten.

image shortcode
Industriële deuren zelfs voor particulier gebruik


Alle details van de industriële sectionaaldeuren van Hörmann zijn ontworpen voor een lange levensduur: van kogelgelagerde looprollen, paneelverbindingen die niet los kunnen komen tot en met een optimale uitrusting van de veeras. Zo zijn meer dan 25.000 bedieningen mogelijk - met een speciale uitvoering tot wel 200.000. Deze robuuste constructie vermindert de onderhouds- en servicekosten en maakt industriële sectionaaldeuren van Hörmann in z'n geheel rendabel en duurzaam.

Hörmann - SPU en ALR Industriedeuren


De stalen van panelen van de SPU zijn volgeschuimd met polyurethaan en zijn verkrijgbaar in 42 mm dikte of zelfs in thermisch onderbroken panelen van 67 mm dik. Bij beide uitvoeringen is het deuraanzicht volledig gelijk. Verder is het mogelijk om alle industriële deuren te voorzien van beglazing, loopdeuren of elektrische bedieningen. De aluminium deur ALR is met zijn moderne uitstraling volledig met beglazing of aluminium vullingen te leveren. Tevens is het mogelijk om deze deur te bekleden met bijvoorbeeld hout, staal of elk gewenst materiaal, zodat deze compleet geïntegreerd in de gevel kan worden verwerkt. Bekijk de folder, zodat u kan zien welke eindeloze mogelijkheden er in deze series te verkrijgen zijn.

image shortcode
Hörmann - N500 en ET500 kanteldeuren


De naar buiten draaiende kanteldeur N 500 is geschikt voor enkele en dubbele garages van particulieren en collectieve parkeergarages met maximaal 25 parkeerplaatsen. De robuuste en open constructie garandeert nauwkeurig en veilig openen en sluiten. Door de automatische deurvergrendeling van de aandrijving is de deur bovendien veilig afgesloten. De ET 500 is een onderhoudsarme deurconstructie met slijtvaste tegengewichtstechniek opent en sluit lichtlopend, zeer geluidsarm en veilig. Deze is ontworpen voor min. 250000 deurcycli. Door de geringe kozijndiepte kan ook de ruimte vlak naast de deur worden gebruikt. Tevens is deze deur geschikt voor bekleding met bijvoorbeeld hout, staal of andere materialen wens van de klant, zodat deze volledig in de gevel geïntegreerd kan worden.

image shortcode

Omdat veruit de meeste producten die wij verkopen maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. U kunt deze via deze link aanvragen of natuurlijk telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen.