Bekijk al onze Hörmann garagepoorten | Millennium Rolomotive
Alle garagedeuren van Hörmann zijn ontworpen voor een lange levensduur. De innovatieve aandrijvingen zorgen voor het automatische openen van de poort op afstand. De besturing kan via de telefoon of met een druk op de knop in uw auto. De lage onderhouds- en servicekosten maken de elektrische garagepoorten van Hörmann in z'n geheel rendabel en duurzaam.

Een garagedeur die bij u past

Als u kiest voor een garagedeur van Hörmann, heeft u daar elke dag plezier van. U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Snel rijdt u uw auto naar buiten en naar binnen. Zelfs als u uw auto niet nodig hebt, geniet u van uw Hörmann garagedeur. Want of u nu kiest voor een sectionaaldeur, openslaande garagedeuren, kanteldeur of roldeur. U hebt een deur die past bij de architectuur van uw woning. Een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Hörmann - Sectionaaldeuren 2018 actie

De Renomatic 2018 is de jaaractie sectionaaldeur waarmee u tot wel 30% kan besparen. Bekijk de folder voor meer informatie

image shortcode
HÖRMANN - LPU SECTIONAALDEUREN

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in elke garageopening worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. Naast de 42 mm isolatie is er nu ook een 67 mm deur verkrijgbaar.

image shortcode
Hörmann - N80 kanteldeuren


De berry kanteldeur is in diverse niet geïsoleerde vormen te verkrijgen. Het naar buiten zwaaiende deurblad is gemaakt van staal verzinkte plaat en in vele Ral kleuren te leveren. De kanteldeur kan ik standaard situaties worden toegepast, maar ook op maat geleverd worden conform de voorhanden omstandigheden. Met motief 905 ontwerpt u de gevel van de garage geheel volgens uw eigen ideeën en uw persoonlijke architectuurstijl. De stalen frameconstructie, voorbereid voor individuele bekleding, vormt daarbij de stevige technische basis waarop u kunt bouwen. Zo integreert u uw garagedeur bijna onzichtbaar in de gevel van uw woning.

image shortcode
Hörmann - HST zijdelingse garagedeuren


Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties. Anders dan kantel- sectionaal- en garageroldeuren gaat deze deurconstructie niet naar boven open maar naar de zijkant. Dat is een bijzonder voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om spullen op te bergen of wanneer het deurblad om constructieve redenen (schuin dak, lage latei, storende afvoerpijp) niet onder het plafond kan lopen of gemonteerd kan worden.

image shortcode
Hörmann - NT openslaande garagedeuren


Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk en eenvoudig uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn daardoor ook uitermate geschikt ter vervanging van de bestaande kanteldeur. Gelijk aan de 2-vleugelige garagedeuren (NT60-2) zijn ook 1-vleugelige (NT60-1) garagenevendeuren verkrijgbaar.
De geëxtrudeerde aluminium profielen van het frame en de vulling van 42 mm dikke, stalen sandwichpanelen volgeschuimd met polyurethaan, zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren en bieden een lange levensduur.

image shortcode
Hörmann - Rollmatic roldeuren


Rollmatic-roldeuren openen verticaal en hebben zeer weinig plaats nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Het plafondgedeelte blijft eveneens vrij en kan worden benut voor lampen of als extra opbergruimte.

image shortcode

Omdat veruit de meeste producten die wij verkopen maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. U kunt deze via deze link aanvragen of natuurlijk telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen.