Hörmann Garagedeur met afstandsbediening

Wat is er nu gemakkelijker dan uw garagedeur openen met een afstandsbediening. Uit de auto stappen of tillen met garagedeuren is verleden tijd met de elektrische garagedeuren van Hörmann. Dankzij de geavanceerde aandrijvingen is het mogelijk om uw garagedeur te openen met een simpele druk op een afstandsbediening of zelfs telefoon. 

Garagedeur elektrisch met afstandsbediening

Het openen van een elektrische garagedeur met afstandsbediening kan nu erg gemakkelijk dankzij de geavanceerde aandrijvingen van Hörmann. De aandrijvingen van Hörmann zorgen voor een snelle, veilige en geruisloze opening van uw elektrische garagedeur. Daarbij zit er ook nog een extra beveiliging op de handzender waarmee u kunt zien of de deur ook echt dicht is als deze buiten uw zicht is.  Ook voor de niet elektrische garagedeuren bestaat er een radiografisch gestuurde handzender. 

Hörmann Garagedeur openen met telefoon

Naast een garagedeur openen met een handzender is het ook mogelijk om uw garagedeur te openen met uw smartphone of tablet. Dit allemaal dankzij het ProMatic aandrijfsysteem met BiSecur. Het systeem kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Zo heb je de keuze om comfort-vergrendeling in te richten. Na 30, 60 of 120 seconden zal de deur automatisch vergrendelen. Je kunt er zelfs voor kiezen om na 10 tot 30 seconden, na het indrukken van de knop op je BiSecur-app of handzender zal de deur vertraagd op slot gaan.

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.