Hörmann voordeur

Wilt u een nieuwe voordeur kopen? Kies dan voor een Hörmann voordeur! De voordeur is uw visitekaartje van uw huis en moet dan ook goed bij de uitstraling passen. Kiest u voor een voordeur van Hörmann, dan kiest u voor hoge kwaliteit. Daarnaast staan deze voordeuren ook voor inbraakveiligheid, een goede warmte- en geluidsisolatie en een lange levensduur. Als Hörmann partner helpen wij u graag aan een nieuwe Hörmann voordeur. Bent u dus op zoek en wilt u een voordeur kopen? Kies van voor Millennium Rolomotive! 

Kiest u voor een Hörmann voordeur, dan krijgt u:

Welke voordeur kunt u bij ons kopen?

Bij ons kiest u uit drie verschillende soorten voordeuren. Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Of wilt u uw huidige voordeur vervangen? Kies dan voor een Hörmann voordeur. Deze deuren zijn allemaal gemaakt van aluminium. Aluminium voordeuren zijn namelijk beter dan de normale houten of kunststof deur. Om deze reden bieden wij verschillende soorten aan. We zetten ze voor u op een rij.

huisdeur hormann thermo65

Deze voordeur is een stijlvolle voordeur. De voordeur is energiezuinig en heeft een goede warmte-isolatie. Daarnaast is de deur uitgerust met een RC2 veiligheidssysteem, waardoor deze inbraakproof is.

huisdeur hormann thermosafe

De Hörmann Thermosafe voordeur is een moderne voordeur. Net als de Thermo65 is ook deze deur energiezuinig. Deze voordeur is voorzien van een RC3 veiligheidssysteem dat elke inbreker buiten houdt.

huisdeuren-thermocarbon-hormann

De ThermoCarbon voordeur is kampioen onder de aluminium voordeuren. De voordeur is voorzien van de beste veiligheidsuitrusting en de beste warmte-isolatie die u kunt krijgen. Met deze voordeur zit u altijd goed.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een voordeur?

Als u een nieuwe voordeur wilt kopen is het belangrijk om te letten op verschillende aspecten, zoals het ontwerp en de kleur. U wilt dat de voordeur goed bij u en uw huis past. We bieden verschillende stijlen en ontwerpen aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw woning past. Bekijk de brochures voor een uitgebreid aanbod van de beschikbare opties.

Ontwerp en kleur van de voordeur

Bij het kopen van een Hörmann voordeur, kunt u bij ons kiezen uit verschillende ontwerpen. Hierdoor zit er altijd een voordeur bij die volledig bij u past. Daarnaast zijn de deuren ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bij het kopen van een voordeur altijd eentje vinden die perfect bij  u aansluit. Hieronder vindt u de verschillende modellen en kleuren.

Wat zijn de voordelen van een Hörmann voordeur?

Hörmann is een Duits familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in deur- en aandrijving constructies. Met 20 miljoen verkochte garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen zijn ze inmiddels marktleider in Europa. De deuren worden getest door gecertificeerde instanties. Ook op het gebied van duurzaamheid geeft Hörmann het goede voorbeeld. Het bedrijf put haar energiebehoefte namelijk voor 100% uit ecostroom. Omdat de producten duurzaam worden geproduceerd dragen ze ook bij aan nieuwe duurzame bouw. Dus wilt u een voordeur kopen, kies dan voor een Hörmann voordeur. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een stijlvolle uitstraling.

Wij zijn actief in

Limburg: Kerkrade | Heerlen | Sittard | Maastricht | Echt | Geleen

Interesse in een Hörmann voordeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!