Hörmann voordeur

Ben jij op zoek naar een Hörmann voordeur van hoogwaardige kwaliteit? Voordeuren van Hörmann staan naast de hoge kwaliteit ook voor inbraakveiligheid, een goede warmte- en geluidsisolatie en een lange levensduur. Als Hörmann partner helpen wij u graag aan een nieuwe Hörmann voordeur. Daarbij heeft u keuze uit diverse materialen en kleuren.

Industriële voordeur hörmann

Industriële voordeuren zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Een industriële voordeur ziet er strak uit en heeft een stoere uitstraling. Ook wanneer je op zoek bent naar deze industriële look kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse voordeuren. Aluminium voordeuren zijn beter dan de normale houten of kunststof deur. Om deze reden bieden wij verschillende aluminium voordeuren van Hörmann aan. 

huisdeur hormann thermo65

Hörmann Thermo65 voordeur

De thermo 65 voordeur van Hörmann is een stijlvolle voordeur met een prima warmte-isolatie. Bovendien is deze voordeur zeer inbraakveilig.

huisdeur hormann thermosafe

Hörmann Thermosafe voordeur

De Hörmann thermosafe is voorzien van een RC3 veiligheidsuitrusting voor optimale veiligheid. De aluminium deur dempt geluid en zorgt voor een prima warmte-isolatie. Uiteraard heb je de keuze uit vele kleuren en motieven.

Hörmann Thermocarbon voordeur

De Hörmann Thermocarbon voordeur is kampioen onder de aluminium voordeuren. Deze voordeur heeft de beste veiligheidsuitrusting en de beste warmte-isolatie die u kunt krijgen!

Voordelen van een Hörmann voordeur

Over Hörmann, het bedrijf achter de voordeuren

Hörmann is een Duits familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in deur- en aandrijving constructies. Met 20 miljoen verkochte garagedeuren, voordeuren en aandrijvingen is zijn ze inmiddels marktleider in Europa. De deuren worden getest door gecertificeerde instanties. Ook op het gebied van duurzaamheid geeft Hörmann het goede voorbeeld. Het bedrijf put haar energiebehoefte namelijk voor 100% uit ecostroom. Omdat de producten duurzaam worden geproduceerd dragen ze ook bij aan nieuwe duurzame bouw. Dus kies je voor een Hörmann voordeur, dan kies je voor degelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling.

Prijzen Hormann Voordeuren

Omdat de voordeuren vaak maatwerk zijn hebben wij geen standaard prijzen op onze website staan. Benieuwd naar de kosten van een nieuwe voordeur? Wij sturen graag vrijblijvend een offerte. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!

Call Now ButtonBel ons nu!