hormann thermosafe huisdeur
  • Duitse Kwaliteit
  • Duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig
  • 10 Jaar Garantie

Kwaliteit en Stijlvol

Voordeuren van Hormann staan voor kwaliteit en stijl. Hörmann deuren kenmerken zich door zichtbare kwaliteit, inbraakveiligheid, een goede warmte- en geluidsisolatie en een lange levensduur. Daarbij hebt u keuze uit vele verschillende soorten deuren in verschillende stijlen. Een voordeur in tenslotte het visitekaartje van je huis. Daarom hebben wij voor iedere woning een passende voordeur.

Aluminium Voordeur Hörmann

Wij bieden uitsluitend aluminium voordeuren van Hörmann aan met ieder zijn functionele eigenschappen. Aluminium voordeuren zijn beter dan de normale houten of kunststof deur. Bovendien hebben we deuren met extra isolatie of deuren met goede geluidsdemping. U kunt bij ons kiezen uit de Thermo65, ThermoSafe en de ThermoCarbon.

Thermo65

 

De Thermo65 voordeur is de een stijlvolle voordeur met een prima warmte isolatie. Daarbij is deze deur zeer inbraakveilig dankzij een RC2-veiligheidsuitrusting. Bovendien heeft u keuze uit talloze motieven, kleuren en decors. Voor ieder huis een passende deur dus.

ThermoSafe

 

De Hormann Thermosafe is een nieuwe generatie huisdeur van uitstekende kwaliteit. Deze deur bevat alle nieuwe eigenschappen waar een moderne voordeur aan moet voldoen.  Bovendien is de deur erg veilig en zorgt deze deur voor een prima isolatie van uw woning. 

ThermoCarbon

 

De ThermoCarbon is kampioen onder de aluminium voordeuren. Voorzien van de beste veiligheidsuitrusting en de beste warmte isolatie die u kunt krijgen. Deze deur is een uitstekende keuze voor zeer energiezuinige woningen. Ook is deze aluminium deur erg geluidsdicht en vergt weinig onderhoud.

Over Hörmann Voordeuren

Er zijn veel redenen waarom je voor een voordeur van Hormann kan kiezen. Om te beginnen de kwaliteit. Hormann is een Duits familiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in deur- en aandrijving constructies. Met 20 miljoen verkochte garage- en huisdeuren en aandrijvingen is zijn ze inmiddels marktleider in Europa. De deuren worden vervaardigd door zeer gekwalificeerde medewerkers en getest door gecertificeerde instanties. Daarbij wordt er continu doorontwikkeld en gewerkt aan nieuwe producten. Ook op het gebied van duurzaamheid geeft Hormann het goede voorbeeld. Het bedrijf put haar energiebehoefte namelijk voor 100% uit ecostroom. Omdat de producten duurzaam worden geproduceerd dragen ze ook bij aan nieuwe duurzame bouw.  Dus kies je voor een Hörmann voordeur, dan kies je voor degelijke kwaliteit met een stijlvolle uitstraling. 

Prijzen Hormann Voordeuren

Omdat de meeste producten die wij verkopen maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. Stuur ons een bericht met details via het contactformulier of bel naar 045 5445303

2019 Acties op Hormann Voordeuren

Ieder jaar heeft Hormann weer acties lopen met zeer aantrekkelijke kortingen op voordeuren en toebehoren. Dit jaar kunt u kiezen voor de voordeuren met of zonder beglazing, verschillende profileringen met keuze uit maar liefst 7 actiekleuren. Daarbij krijgt u hoge kortingen op toebehoren zoals aandrijvingen, en klimaatsensoren. Wilt u graag meer weten? Bekijk dan snel de actiefolder. 

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.