Garagedeur elektrisch maken

Wilt u uw huidige garagedeur elektrisch laten maken? Dat is een verstandige keuze! Hiermee profiteert u namelijk van een heleboel voordelen ten opzichte van een niet-elektrische garagedeur. Bij Millennium Rolomotive, waar we werken met producten van Hörmann, voorzien we u graag van alle informatie over de voordelen en mogelijkheden van het elektrisch maken van uw garagedeur.

U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw Hörmann garagedeur elektrisch wilt maken. Deze redenen vallen samen met de voordelen waarvan u profiteert bij het elektrisch maken van garagedeuren. We zetten deze graag voor u op een rij:

Veiligheid

Het openen en sluiten wordt geautomatiseerd waardoor de deur niet zomaar dicht valt en het risico op ongelukken verkleint.

Tijdbesparend

Het is niet meer nodig om in- en uit de auto te stappen om de deur te openen of sluiten; dit gebeurt met slechts één druk op de knop.

Gezondheid

Het is niet langer nodig om een zware deur te tillen of duwen om deze te openen en sluiten.

Welke garagedeuren kunnen wij elektrisch maken?

In ons aanbod aan garagedeuren van Hörmann heeft u ruime keuze als het gaat om het elektrisch maken van een garagedeur. Eigenlijk geldt dat alle garagedeuren elektrisch te maken zijn, met uitzondering van openslaande deuren. Dit betekent dat u keuze heeft uit:

Nog meer informatie over een garagedeur elektrisch maken? Bekijk de brochure.

Laat uw garagedeur elektrisch maken

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die het elektrisch maken van een Hörmann garagedeur met zich meebrengt? Kom dan snel langs in onze showroom in Kerkrade of neem voor meer informatie contact met ons op. Dan bekijken we samen welke elektrische garagedeuren het beste aansluiten op uw toepassing. 

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!