Garagedeur elektrisch maken

montage elektrische garagedeur

Garagedeur elektrisch maken

Op zoek naar een betaalbaar systeem dat jouw garagepoort automatisch kan openen en sluiten door middel van een handzender of drukknop? Met de deuraandrijving van Hörmann ben je gegarandeerd van kwaliteit en veiligheid. In dit artikel lees je hoe je van jouw garagedeur een automatische garagedeur maakt.

Elektrische deuraandrijving

Een van de aandrijvingen die wij verkopen is de PortaMatic deuraandrijving van Hörmann. Deze maakt het openen en sluiten van garagepoorten een stuk makkelijker. Het openen gaat via een handzender of drukknop. Deze technologie heeft verschillende functies en instelmogelijkheden. Daarnaast is het een zuinig systeem door minimaal stroomverbruik.

Montage elektrische aandrijving

De montage van de elektrische aandrijvingen is uiterst eenvoudig. De aandrijvingen worden bovenop de deur of op het kozijn gemonteerd. Vervolgens wordt de geleidingsrail op het deurblad verlijmd, zodat deze ook bij het verwijderen van de aandrijving in nette staat achter blijft zonder beschadigingen. De laatste stap is slechts de stekker in het stopcontact steken en jouw deur opent vanaf nu automatisch en veilig.

Voordelen elektrische garagedeuren

Een automatische garagepoort heeft verschillende voordelen. Het kan onder andere uitkomst bieden bij mobiliteit bij lichamelijke beperkingen. De aandrijving zorgt ervoor dat je gemakkelijk je auto naar binnen rijdt, zonder eerst inspanning buiten de auto te verrichten. Je blijft in de auto zitten en drukt op de knop/ of klikt de toets op je mobiel in. En de poort gaat open. Je kunt zelfs kiezen voor een voordeur met een elektrisch systeem, super handig, wanneer je je boodschappen naar binnen sjouwt. Het systeem geeft dus vooral heel veel gemak.

Waarom kies je voor Hörmann?

Allereerst staan veiligheid en comfort hoog in het vaandel bij Hörmann. Doordat de aandrijvingen de garagepoorten opent met een soft-start en soft-stop systeem, gaat de beweging geruisloos.

Het systeem kan veilig en comfortabel bediend worden door het gebruik van een handzender. Met het innovatieve BiSecur systeem van Hörmann is het zelfs mogelijk om op te vragen of de deur geopend of gesloten is op dat moment en zelfs de geïntegreerde LED-verlichting bedienen.

Zoals eerder omschreven is de montage van de elektrische aandrijvingen uiterst eenvoudig. Wanneer je kiest voor Hörmann dan ben je gegarandeerd dat jouw deur vanaf nu automatisch en veilig opent.

Garagedeur kopen

Alle soorten elektrische garagedeuren van Hörmann zijn te koop bij Millennium-Rolomotive.
Ben je na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bij jou thuis? Of wil je geheel vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!