garagedeur-met-hout-bekleed

houten garagedeuren

Een houten garagedeur betekent veel bewerkingsmogelijkheden. Houten deuren kunnen in iedere gewenste kleur worden behandeld in verschillende motieven. Kiest u voor
horizontale, verticale of voor een schitterende visgraat motief? Hierdoor kunt u uw toekomstige garagedeur geheel naar eigen smaak inrichten.

een Houten garagedeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Geïsoleerde houten deuren

De houten garagedeuren van Hörmann zijn geheel geïsoleerd. Een goed warmte-isolatie is voor ons erg belangrijk. Ten eerste is het beter voor het milieu en daarnaast scheelt u dat stookkosten. Een geïsoleerde garage is vooral fijn als u de garage gebruikt als hobby- of werkruimte.

Karakteristieke uitstraling

Kies je voor een houten garagedeur dan kies je voor karakter! Het hout geeft uw garage en woning een stijlvolle uitstraling. Kies voor een stijl dat u mooi vindt, dat kan van modern tot klassiek zijn. U stelt zelf de garage geheel samen en wij gaan gaan deze op maat voor u maken. Wij verheugen ons altijd op nieuwe ontwerpen en ideeën voor garages.

Ramen en kozijnen

Voor een meer licht in de garage kiezen mensen vaak voor een aantal ramen in de garage. U kunt zelf kiezen waar en hoeveel ramen er in de garage komen. Daarnaast worden ze samen met de kozijnen perfect afgesteld op het ontwerp van de garage.

Opties voor een houtendeur

Verschillende modellen houten garagedeuren

Sectionaaldeur van hout

Een populaire keuze is een sectionaaldeur van hout. Deze kunt u helemaal zelf ontwerpen, zodat het perfect aansluit bij uw woning. Een klassieke- of moderne stijl kan allemaal. Bij ons kunt uit 7 verschillende houtsoorten en maar liefst 200 RAL-kleuren. Ook kunt u uw eigen ontwerp op de garage afbeelden. Met een eenvoudige tekening als voorbeeld maken wij een computergestuurde frees van uw persoonlijke ontwerp.

Houten kanteldeur

Een populaire keuze is een sectionaal deur van hout.Deze kunt u helemaal zelf ontwerpen, zodat het perfect aansluit bij uw woning. Een klassieke- of moderne stijl kan allemaal. Bij ons kunt uit 7 verschillende houtsoorten en maar liefst 200 RAL-kleuren. Ook kunt u uw eigen ontwerp op de garage afbeelden. Met een eenvoudige tekening als voorbeeld maken wij een computergestuurde frees van uw persoonlijke ontwerp.

Houten roldeur

Een sectionaaldeur met glas geeft uw garagedeur meer licht. Ideaal als u uw garage ook gebruikt als werkplaats of extra woonruimte. De ramen van Hörmann worden standaard geplaatst met DURATEC-glas. Een kunststof beglazing met zeer hoge krasvastheid, heldere doorkijk en betere warmte-isolatie. Zelf kiest u hoe veel en waar de ramen worden geplaatst.

Openslaande deuren van hout

Een sectionaaldeur met glas geeft uw garagedeur meer licht. Ideaal als u uw garage ook gebruikt als werkplaats of extra woonruimte. De ramen van Hörmann worden standaard geplaatst met DURATEC-glas. Een kunststof beglazing met zeer hoge krasvastheid, heldere doorkijk en betere warmte-isolatie. Zelf kiest u hoe veel en waar de ramen worden geplaatst.

Een aantal van onze projecten

uw huidige garage renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw houten garagedeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijs voor een houten deur

De goedkoopste garagedeur van hout of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe houten garagedeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

Call Now ButtonBel ons nu!