Wie zijn wij?

Millennium Rolomotive is sinds 1999 dé specialist op het gebied van Hörmann garagedeuren, voordeuren, industriële garagedeuren en Hörmann elektrische aandrijvingen. Wij zijn officieel partner van Hörmann en met meer dan 20 jaar ervaring mogen wij ons dan ook officieel Hörmann Premium specialist noemen. 

ONZE MEDEWERKERS

Bij ons werken gepassioneerde medewerkers met jarenlange ervaring. Onze medewerkers zijn leergierig en houden hun kennis up to date. Hierdoor hebben wij als trotse Hörmann dealer alle kennis in huis over Hörmann producten. 

ALLES OP MAAT GEMAAKT

Als specialist begrijpen wij dat niet iedere wens te vertalen is in een standaardoplossing. Daarom kijken onze medewerkers samen met u naar uw specifieke situatie. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er voor iedereen een unieke, passende oplossing komt. Zo geniet u optimaal van uw voor-, kantel- of garagedeur van Hörmann.  

hörmann partner

ONZE WERKWIJZE

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende diensten. Zo installeren en repareren wij allerlei soorten voordeuren en garagedeuren van Hörmann. Woont u in de omgeving van Kerkrade? Dan kunt u bij ons ook terecht voor zonwering en rolluiken. Daarnaast vervangen wij onderdelen van garagedeuren en we installeren insectenwering. Alles is bij ons volledig op maat gemaakt waardoor u zelf bepaalt wat voor design u wilt. 

ONS WERKGEBIED

Wij zijn actief in de provincie Limburg. Met onze vele ervaring zijn wij een vertrouwd adres voor onder andere garagepoorten in Zuid-Limburg. Wij heten u dan ook van harte welkom in onze schitterende showroom in het mooie Limburg. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs voor een goed advies.

VOORDELEN VAN MILLENNIUM ROLOMOTIVE

Wanneer u kiest voor Millennium Rolomotive, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. Al meer dan 20 jaar staan wij klaar voor onze klanten met kwalitatieve garagepoorten. Wij maken gebruik van moderne systemen en zijn met trots officieel Hörmann partners. 

OFFICIËLE HÖRMANN PARTNER

Een Hörmann partner is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten. Hierbij ben je als partner gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Als u voor een Hörmann partner kiest, dan bent u verzekerd van een vertrouwd adres.

HÖRMANN

Hörmann is Europees marktleider en de grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. Als Hörmann dealer verkopen wij uitsluitend sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren, garagedeuren met loopdeur, houten garagedeuren, elektrische garagedeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: u kiest voor kwaliteit zonder compromissen. De garagedeuren van Hörmann openen gemakkelijk en werken geruisloos. De deuren zijn stuk voor stuk stijlvol en gaan jarenlang mee. 

KIES MILLENNIUM ROLOMOTIVE

Bent u enthousiast geworden of wilt u meer informatie? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden samen met u. Kiest u voor Millennium Rolomotive, dan kiest u voor kwaliteit. Hopelijk staan we binnenkort bij u voor de deur om een voor- of garagedeur te installeren.