Wie zijn wij

Millennium Rolomotive is sinds 1999 de specialist op het gebied van Hörmann garagedeuren, voordeuren en industriële garagedeuren en Hörmann elektrische aandrijvingen. Millennium Rolomotive mag zich officieel Hörmann Premium specialist noemen. 

Millennium Rolomotive is een gespecialiseerd bedrijf met gepassioneerde medewerkers. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis van alle Hörmann producten. De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van Millennium Rolomotive garagedeuren.

Niet iedere wens is te vertalen in een standaardoplossing. Daarom zullen onze medewerkers samen met u kijken naar de passende mogelijkheden. 

Millennium Rolomotive is een vertrouwd adres in Zuid-Limburg en heet u van harte welkom in onze schitterende showroom. Maak een vrijblijvende afspraak en/of kom langs voor een gedegen advies met een glimlach.

OFFICIAL HÖRMANN PARTNER

Een Hörmann-partner is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten! Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom. Kom langs of maak een afspraak, u bent van harte welkom!

Wij verkopen uitsluitend sectionaaldeuren, kanteldeuren, roldeuren, garagedeuren met loopdeur, houten garagedeuren, elektrische garagedeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann: Europees marktleider en grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmannspecialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk!

millennium rolomotive kerkrade