garagedeur met loopdeur

Even snel je fiets kwijt of de garagedeur gebruiken als ingang van uw huis, dan kunt u niet zonder een garagedeur met ingebouwde loopdeur. Bij de garagedeuren van Hörmann is het mogelijk om een loopdeur te integreren in uw nieuwe of bestaande garagedeur. Daarnaast kunt u deze ook als aparte deur plaatsen naast uw garagedeur. Bent u nu al benieuwd naar de mogelijkheden van een extra loopdeur voor uw garage? Neem dan direct contact met ons op.

Een Loopdeur van Hörmann

10 Jaar garantie

Wij willen u verzekeren van de beste kwaliteit die Hörmann garages te bieden heeft. Daarom heeft u maar liefst 10 jaar garantie op uw garagedeur.

Praktisch

Geniet van de praktische mogelijkheden van een loopdeur en een garagedeur. Een echte aanrader.

Customizable

De garagedeuren van Hörmann worden op maat gemaakt. Door de vele mogelijkheden kunt u uw gewenste garage samenstellen.

Elektrische garagedeur met loopdeur

Heeft of wil u een elektrische garagedeur van Hörmann inclusief loopdeur? Als officieel partner van Hörmann kunnen wij dit voor u realiseren. Wij maken bijna alle garagedeuren volledig op maat, waarbij u kunt kiezen uit talloze mogelijkheden. Bekijk wat er allemaal mogelijk is bij Hörmann en wij plaatsen uw zelf ontworpen loopdeur in elke garagedeur.

Sectionaaldeur met loopdeur

Geniet van de praktische mogelijkheden van een sectionale garagedeur inclusief loopdeur. De sectionaaldeuren van Hörmann worden op maat gemaakt en naar uw smaak ontworpen. Zo kunt u ervoor kiezen om een praktische loopdeur te laten plaatsen in uw sectionale garagedeur. Bovendien kunnen wij een loopdeur plaatsen in een bestaande sectionale deur.

Garage kanteldeur met loopdeur

Een loopdeur combineren met een kanteldeur, zo combineert u de gemakken van twee werelden. U kunt kiezen voor een extra loopdeur naast uw bestaande of nieuwe kanteldeur of een geïntegreerde loopdeur in uw kanteldeur.

Garagedeur met aparte loopdeur

Heeft u liever een aparte loopdeur in plaats van een geïntegreerde? Het is ook mogelijk om een loopdeur naast uw bestaande of nieuwe garagedeur te laten installeren. Zeker wanneer er voldoende ruimte is, is het niet per se nodig om deze in de garagedeur te installeren. Het is dan net zo mooi en praktisch om deze er apart naast te plaatsen.

loopdeur in bestaande garagedeur plaatsen

Upgrade uw bestaande garagedeur met een openslaande deur, waardoor u kunt genieten van de praktische mogelijkheden. Het is vaak mogelijk om een bestaande garagedeur te voorzien van een loopdeur. Met de specialistische kennis van Millennium en de vele mogelijkheden van Hörmann, maken we samen uw ideale garagepoort.

Garagedeur met loopdeur en een raam

Met het plaatsen van ramen in een garagedeur geniet u van natuurlijke lichtinval. In de garagedeuren van Hörmann kunnen zonder moeite ramen worden geplaatst. Deze bevatten altijd een heldere doorkijk en zijn krasbestendig. Bovendien zorgen ramen in uw garagedeuren voor een natuurlijke lichtbron waardoor u automatisch minder stroom verbruikt.

Prijzen van een loopdeur

De goedkoopste ingebouwde loopdeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle Loopdeur op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garagedeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat voor u samen!

Nog meer informatie over garagedeuren inclusief loopdeur van Hörmann? Bekijk de brochure