Garagedeur met loopdeur

Hörmann garagedeur met loopdeur

Bij de garagepoorten van Hörmann is het mogelijk om additionele loopdeuren te integreren in uw nieuwe of bestaande garagedeur. Ideaal om snel even de fiets of tuingereedschap uit de garage halen. Ook kunt u op deze manier nog steeds uw auto makkelijk in de garage parkeren met een elektrische garagedeur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees verder of neem direct contact met ons op.

een extra loopdeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Thermische geïsoleerde loopdeur

Veel mensen vinden het belangrijk dat de loopdeuren goed zijn geïsoleerd. Vooral als ze de garagedeur gebruiken als extra ingang van hun woning of als hobby/werkruimte. Daarom kunt u er zelf voor kiezen om uw deuren wel of niet te isoleren. Wanneer u kiest voor een geïsoleerde garagedeur met loopdeur garanderen wij een perfecte warmte-isolatie. Hierdoor verliest de garage geen warmte en heeft u minder stookkosten.

Simpel in gebruik

Wat is er zo fijn aan een extra loopdeur in je garage? Ten eerste is het natuurlijk ideaal dat u niet telkens de hele garagedeur hoeft te openen. Zoals we al eerder vertelden handig wanneer u weggaat met de fiets of tuingereedschap uit de garage pakt. Ten tweede houdt u zand, ongedierte en stof veel eenvoudiger buiten en warmte binnen. Bovendien is een loopdeur makkelijk in gebruik.

Gedetailleerd afgestemd

Loopdeuren moeten natuurlijk wel goed passen bij de rest van de garage en de woning. Met keuze uit maar liefst 200 RAL kleuren, verschillende motieven en keuze uit staal en hout moet dit goed komen! Aan keuze geen gebrek en wij helpen u daar graag bij. Wij maken de garagedeuren van Hörmann altijd volledig op maat afhankelijk van uw wensen. Komt u er niet uit? Vraag dan een van onze adviseurs.

Opties bij een extra loopdeur

Loopdeur in bestaande garage plaatsen

Als u een garagedeur heeft kunnen we een loopdeur in uw bestaande garagedeur plaatsen. Keuzes uit diverse mogelijkheden voor een extra loopdeur vindt u hieronder.

keuze 1: Kanteldeuren met loopdeur

Veel gebruikte combinatie is de traditionele kanteldeur met een loopdeur. De goed beveiligde en geïsoleerde garagepoort is een echte klassieker bij de mensen thuis. Meer informatie over de klassieke kanteldeur van Hörmann?

keuze 2: sectionaaldeuren met loopdeur

De voordelen van een sectionaaldeur en een loopdeur in een garagepoort. U houdt veel ruimte over door de moderne sectionaaldeur en u loopt makkelijk in en uit de extra loopdeur. Meer informatie over de sectionaaldeur van Hörmann?

keuze 3: Roldeuren met loopdeur

Zelfs bij de roldeur kunt u kiezen voor een extra loopdeur. De deur die zichzelf oprolt in een unit is perfect afgestemd op de extra loopdeur. Zo klopt de totaalindruk. Meer informatie over de garage roldeur van Hörmann?

Nog meer informatie over garage loopdeuren? Bekijk de brochure.

uw huidige garagepoort met loopdeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw huidige garagepoort bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen voor een extra loopdeur

De goedkoopste garagedeur met loopdeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garagedeur met loopdeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

interesse in een garagedeur met loopdeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bel ons nu!