openslaande garagedeur hormann

Garagedeuren openslaand

Als u op zoek bent naar garagedeuren die openslaand zijn, helpen we u bij Millennium Rolomotive graag verder. Wij werken met hoogwaardige producten van het merk Hörmann. In dit aanbod is de openslaande garagedeur een veel gekozen optie en dat is niet voor niets. Dit type deur is gemakkelijk in gebruik, met name als u vaak in- en uitrijdt met een fiets of scooter. We adviseren u graag over de juiste openslaande deuren voor uw garage.

Waarom kiezen voor garagedeuren die openslaand zijn?

Openslaande deuren zijn een slimme keuze voor uw garage, wanneer u hier geen auto in wenst te parkeren. Als u met uw fiets of scooter de garage uit wil, brengt dit met een ander type garagedeur vaak veel gedoe met zich mee. De volledige deur moet geopend worden, wat meer tijd en inspanning kost. Dit kost u vaak meer tijd, terwijl u er simpelweg uit wilt om op de fiets te stappen. Hier heeft u geen last van als u kiest voor garagedeuren die openslaand zijn, omdat u alleen maar de deur hoeft te openen en op weg kunt. Een ander voordeel is dat u vaak meer ruimte overhoudt voor het opslaan van spullen in de garage. Veel mensen maken namelijk maar gebruik van één openslaande garagedeur, waardoor er achter de andere deur spullen kunnen staan. 

Uitstekende isolatie

De openslaande deuren voor de garage van het merk Hörmann zijn uitstekend geïsoleerd. De thermisch onderbroken profielen voorkomen dat het gaat tochten en er warmteverlies ontstaat. Ideaal wanneer de garage wordt gebruikt als hobby- of werkruimte. Bovendien is goede warmteregulatie essentieel wanneer de garage in direct contact staat met de woning.

Onderhoudsvriendelijk

Alle garagedeuren in ons aanbod, openslaand of een ander type, vragen weinig onderhoud. De deuren zijn bestand tegen een stootje door het hoogwaardige materiaal. Zo nu en dan de openslaande deuren van uw garage schoonmaken is voldoende om er jarenlang profijt van te hebben.

Optimale beveiliging

Elke deur van Hörmann zorgt voor optimale beveiliging, zo ook de openslaande garagedeur. Ongenodigde gasten maken geen schijn van kans om de garage binnen te komen. Zowel aan de onder- en bovenkant als in het midden zit een beveiligde scharnier. Uw waardevolle spullen staan dan ook veilig opgeborgen in de garage.

Opties bij openslaande garagedeuren

Een op maat gemaakte openslaande garagedeur

Als u naar Millennium Rolomotive komt voor uw nieuwe garagedeur, wordt u altijd voorzien van een deur die naadloos aansluit op uw voorkeuren. De openslaande deuren voor een garage zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afmetingen, kleuren, motieven en materialen. Wij staan graag voor u klaar om uw wensen aan te horen en een openslaande garagedeur af te stemmen op uw behoeftes.

Meer informatie over openslaande garagedeuren?

Reparatie openslaande garagedeur

Zijn uw huidige garagedeuren openslaand, maar werken deze niet naar behoren? Wij staan niet alleen voor u klaar als u uw garagedeuren wilt vervangen, maar ook als u deze wilt laten repareren. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de beste aanpak.

Kosten openslaande garagedeur

Het is helaas niet mogelijk om één prijs te hanteren voor openslaande deuren voor een garage. De prijs is namelijk afhankelijk van de afmetingen van uw garage en uw voorkeur voor het design van de deuren. Bij Millennium Rolomotive leveren we altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Natuurlijk voorzien we u graag van een indicatie van de kosten.

Bezoek onze showroom

Weet u al exact wat voor openslaande garagedeur u wilt? Of heeft u juist nog geen idee of uw garagedeuren wel openslaand moeten zijn? U bent van harte welkom in de showroom in Kerkrade om de mogelijkheden te ontdekken. Ons team denkt graag met u mee. Indien u vragen heeft, kunt u op voorhand altijd contact met ons opnemen. 

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

interesse in een openslaande garagedeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!