Reparatie aan de garagedeur

Soms gaat iets kapot en dan kan het zijn dat er een reparatie aan uw garagedeur moet komen. Een defect of storing aan uw garagedeur is vervelend en kan problemen veroorzaken. U kunt geen gebruik maken van uw deur, het kan zijn dat de deur niet goed sluit en dit kan dan ook een onveilig gevoel geven. Zoekt u een specialist voor het uitvoeren van een reparatie aan uw garagedeur? Dan staat Millennium Rolomotive graag voor u klaar!

Wanneer u een storing of een defect heeft of als er iets kapot is aan uw garagedeur, dan wilt u dat graag zo snel mogelijk oplossen. Gelukkig kunt u hiervoor bij Millennium Rolomotive terecht. We hebben ervaren monteurs en kijken graag hoe we u kunnen helpen.  Daarnaast kunnen wij ook reguliere onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw garagedeur. Bij garagedeuren is het namelijk noodzakelijk dat er minimaal 1x per jaar een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Op die manier kunnen wij de functionaliteit van uw garagedeur garanderen. 

Wij voeren reparaties uit aan bestaande garagedeuren zoals kanteldeuren, roldeuren, en sectionaaldeuren. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder andere:

  • herstelwerkzaamheden uitvoeren aan sluitingen, loopwielen en scharnieren.
  • repareren van trekveren of torsieveren 
  • afstellen of vervangen van aandrijvingen aan uw garagedeur.
  • vervangen van bedieningen zoals bandwinder/ schakelaar of handzender

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is onderhoud aan uw garagedeur ontzettend belangrijk. Hiermee verlengt u de levensduur van uw deur en kunt u storingen voorkomen. De standaard onderhoudswerkzaamheden aan een garagedeur die wij uitvoeren, zijn onder andere:

  • Checken van de gangbaarheid in handbediende stand
  • Programmatie en afstelling van de elektrische aandrijving bekijken
  • Controleren en afstellen van de loopwielen en scharnieren
  • Nakijken van de afstelling van het veersysteem
  • Smeren van scharnierende en draaiende delen

Wij komen graag langs om een professionele onderhoudsbeurt uit te voeren. Wij hebben de juiste tools om uw garagedeur af te stellen, daarnaast smeren en controleren we de kwetsbare onderdelen, en dit allemaal zodat u weer zorgeloos van uw garagedeur kan genieten.

Wij zijn officieel Hörmann partner en kunnen daardoor allerlei soorten defecten of storingen aan uw Hörmann garagedeur verhelpen. Heeft u een garagedeur van een ander merk? Ook dan staan we voor u klaar! Wij voeren reparaties uit aan verschillende soorten garagedeuren. We zetten de types naast elkaar. Let op: het is op dit moment helaas niet mogelijk reparaties uit te voeren aan vreemd fabricaat industriedeuren of toegangshekken.

Soorten garagedeuren

elektrische kanteldeur

KANTELDEUR

elektrische sectionaaldeur

SECTIONAALDEUR

elektrische-roldeur

ROLDEUR

Reparaties aan motoren

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Hormann-Supramatic-P

Hörmann Supramatic P

Hormann Promatic 4

Hörmann Promatic 4

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

Reparatie aan uw garagedeur? Laat Millennium Rolomotive uw garagedeur repareren!

Wilt u graag uw garagedeur laten repareren? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we u kunnen helpen.  Wilt u uw elektrische garagedeur laten renoveren? Ook dat kan bij Millennium Rolomotive. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden!

interesse in een reparatie? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!