Naast garage- en huisdeuren installeren wij ook rolluiken en zonweringen vanuit Kerkrade. Wij werken hierbij met rolluiken en zonwering van het merk Heroal. Heroal rolluiken zijn namelijk de norm op het gebied van moderne rolluiksystemen en zonweringen. Wij leveren niet alleen rolluiken en zonwering in Kerkrade, maar ook in de omgeving Parkstad. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heroal Rolluiken | Kerkrade

Er zijn meerdere redenen waarom je een rolluik van Heroal kan aanschaffen. Allereerst draagt een rolluik bij aan de besparing op uw energiekosten. Met het rolluik regel je namelijk op passieve wijze het klimaat. Dankzij de luchtkussens tussen het raam en het rolluikpantser vermindert u het energieverlies tijdens koude nachten terwijl in de zomer de automatisch geregelde luiken ervoor zorgen dat de airco niet ingeschakeld hoeft te worden. Ten tweede is uw woning optimaal geïsoleerd tegen geluid met behulp van rolluiken. Dit komt door het dubbelwandig aluminium systeem met PU-isolatieschuim. Wilt u meer weten over onze rolluiken in de regio Parkstad? Lees dan snel onze brochure.

heroal rolluiken
heroal-zonwering

Heroal Zonwering | Kerkrade

Naast rolluiken van Heroal heb je bij ons ook keuze uit de wat elegantere zonweringen. De zonweringen plaatsen wij vanuit ons bedrijf in Kerkrade in de regio Parkstad. Een zonwering laat het daglicht naar binnen en reflecteert tegelijkertijd het zonlicht. Hierdoor wordt er tot wel 75% minder zonnestraling en tot wel 98% minder uv-straling doorgelaten. Daarnaast houdt het ook de warmte buiten. Het voordeel van de zonnewering van Heroal is dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kunnen ze zelfs windsnelheden tot 145 km/h weerstaan dankzij de innovatieve ritssluit technologie. Onze zonweringen uit Kerkrade zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als commerciële woningbouw en openbare gebouwen. Benieuwd naar nog meer informatie over onze zonweringen? Bekijk dan onze brochure.

Rolluiken en zonwering door Millennium Rolomotive

Bent u enthousiast geworden over onze rolluiken en zonwering van Heroal? Of wilt u toch nog graag iets meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team denkt graag met u mee om u te helpen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Kerkrade.