Naast garage- en huisdeuren installeren wij ook rolluiken en zonweringen. Wij werken met rolluiken en zonwering van het merk Heroal. Heroal rolluiken zijn de norm voor moderne rolluiksystemen en zonweringen.  

Heroal Rolluiken

Er zijn meerdere redenen waarom je een rolluik van Heroal kan aanschaffen. Zo draagt een rolluik bij aan de besparing op energiekosten. Met een rolluik regel je op passieve wijze het klimaat. Dankzij luchtkussens tussen het raam en het rolluikpantser reduceert u het energieverlies tijdens koude nachten waar in de zomer de automatisch geregelde luiken ervoor zorgen dat de airco niet ingeschakeld hoeft te worden. Dankzij een dubbelwandig aluminium systeem met PU-isolatieschuim is uw woning ook optimaal geïsoleerd tegen geluid. 

heroal rolluiken
heroal zonwering

Heroal Zonwering

Naast rolluiken van Heroal heb je bij ons ook keuze uit de wat elegantere zonweringen. Een zonwering laat het daglicht naar binnen en reflecteert tegelijkertijd het zonlicht. Hierdoor wordt er tot wel 75% minder zonnestraling doorgelaten en tot wel 98% minder uv-straling. Daarbij houdt u ook de warmte buiten. Daarbij zijn de zonneweringen van Heroal bestendig tegen verschillende weersomstandigheden en kunnen ze zelfs windsnelheden tot 145 km/h weerstaan dankzij de innovatieve ritssluit technologie. Zonweringen zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als commerciële woningbouw en openbare gebouwen.