Elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren zijn erg populair. Dit is niet zonder reden. Het is in veel situaties veel handiger om je garagedeur elektrisch open te kunnen maken. Stel u voor; u wilt de garagedeur open maken, maar er trekt net een hevige regenbui over. In deze situatie is het natuurlijk ideaal om lekker in de auto te kunnen blijven zitten en met een druk op de knop de garagedeur automatisch te laten openen. Wij plaatsen hoogwaardige elektrische garagedeuren van Hormann. Met een ruim assortiment hebben wij altijd een elektrische deur die aansluit bij uw wensen. 

Voordelen van een elektrische garagepoort

Veilig

Laag energie verbruik

Super snel

Praktisch

Soorten elektrische garagedeuren

Wij hebben diverse soorten elektrische garagedeuren. Iedere deur heeft zo zijn eigen voordelen. Zo houd je veel ruimte over in uw garage door de roldeur en kunt u een loopdeur installeren bij een sectionaaldeur en kanteldeur.

De garagedeuren zijn voorzien van een elektrische aandrijving. Als premium Hörmann partner bouwen wij iedere garagedeur op maat met de daarbij behorende garagedeuraandrijving die het beste past bij uw behoeftes. Wilt u de deur openen met een afstandsbediening? Of liever met uw telefoon? Dit is allebei mogelijk. Wij bieden de volgende elektrische aandrijvingen aan:

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Met deze aandrijving opent u uw garagedeur door middel van een bluetooth verbinding met uw telefoon. Deze aandrijving staat bekend om het lage energieverbruik. 

Hormann-Supramatic-P

Hörmann Supramatic P

Deze garagedeuraandrijving is de sterkste versie van de SupraMatic modellen. Ideaal als u een grote garagedeur heeft. U opent de deur met uw telefoon.

Hörmann Promatic 4

Met de Hormann Promatic 4 opent u uw garagedeur elektrisch door middel van een schakelaar. Daarnaast is het mogelijk om een bluetooth-ontvanger te integreren

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

Deze aandrijving is geschikt wanneer je garagedeur geen stroomaansluiting heeft. Daarnaast kan deze aandrijving met 1 ledlamp de deur verlichten.

Garagedeur elektrisch maken?

Uw huidige garagedeur elektrisch maken? Ook dit is mogelijk met een van onze garagedeur-aandrijvingen. Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Elektrische garagedeur openen met telefoon

Een elektrische garagedeur die te openen is met de telefoon heeft voor veel mensen de voorkeur. Indien u de garagedeur ook wilt openen met uw telefoon kiest u voor de Hormann Supramatic of Hormann Promatic. Bij beide aandrijvingen kunt u door middel van de Hormann Blue-Secur app de garagedeur openen. Deze app is gratis te downloaden in de appstore of playstore.

UW ELEKTRISCHE GARAGEDEUR RENOVEREN?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw elektrische garagedeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

WAT KOST EEN ELEKTRISCHE GARAGEDEUR?

Wilt u een elektrische garagedeur aanschaffen? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit op het gebied van elektrische garagedeuren. Dit doen wij tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle elektrische garagedeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe elektrische garagedeur en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Geïnteresseerd in een elektrische garagedeur?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe garagedeur? Of wilt u uw huidige garagedeur elektrisch maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij gaan samen met u kijken wat voor het beste is, zodat u kan genieten van de praktische voordelen van een modern garagesysteem. 

Call Now ButtonBel ons nu!