Elektrische garagedeuren

Op het moment zijn elektrische garagedeuren erg populair. Stel voor: U zit in de auto terwijl de regen met bakken uit de lucht komt vallen, u stapt de auto uit, steekt het sleutel in het slot en draait uw garagedeur open. Niet echt heel fijn. Terwijl een u een elektrische garagedeur kunt openen met een handzender of uw telefoon. Bovendien plaatsen wij enkel de hoogwaardige garagedeuren van Hörmann. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Voordelen van een elektrische garagepoort

Veilig

Laag energie verbruik

Super snel

Praktisch

Garagedeur elektrisch maken

Op zoek naar een betaalbaar systeem om uw huidige garagepoort automatisch te laten openen met een handzender of uw telefoon? Met de deur aandrijvingen van Hörmann kunnen wij uw garagedeur elektrisch maken. Zo geniet je alsnog van de voordelen van een automatische garagedeur, zonder veel geld te betalen aan een nieuwe garagedeur.

Een van de aandrijvingen die wij verkopen is de PortaMatic deuraandrijving van Hörmann. Deze maakt het openen en sluiten van garagepoorten een stuk makkelijker. Het openen gaat via een handzender of drukknop. Deze technologie heeft verschillende functies en instelmogelijkheden. Daarnaast is het een zuinig systeem door minimaal stroomverbruik.

Soorten elektrische garagedeuren

In ons assortiment hebben wij de volgende elektrische garagedeuren. De verschillende soorten hebben allemaal zijn praktische voordelen. Zo hou je veel ruimte over in uw garage door de roldeur en kunt u een loopdeur installeren bij een sectionaaldeur en kanteldeur. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Kerkrade en wij denken graag met u mee om de beste keuze te maken.

Geïnteresseerd in een elektrische garagedeur?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe garagedeur? Of wilt u uw huidige garagedeur elektrisch maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij gaan samen met u kijken wat voor het beste is, zodat u kan genieten van de praktische voordelen van een modern garagesysteem. 

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!

Call Now ButtonBel ons nu!

Beste bezoeker,

In verband met het besluit van onze regering is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Een bezoek aan onze showroom is mogelijk, maar dient telefonisch gereserveerd te worden, zodat wij dit kunnen inplannen. Hetzelfde geldt voor eventuele nieuwe afspraken voor vrijblijvende offertes aan huis. 

Dit kan via nummer 045 5445303. 

Gemaakte afspraken met betrekking tot montage/service en verkoopafspraken gaan gewoon door zoals gepland.

Hopende uw hiermee alvast voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Millennium Rolomotive Kerkrade

Mi