Elektrische garagedeur

Het hebben van een elektrische garagedeur is erg populair. Dit is dan ook niet zonder reden zo. Er zitten namelijk vele voordelen aan een elektrische garagedeur ten opzichte van een gewone garagedeur. Zo zorgt een elektrische garagedeur voor meer gemak, meer veiligheid en het kan de waarde van uw huis ook nog eens flink vermeerderen. Dus bent u op zoek naar een elektrische garagedeur? Zoek dan niet verder en laat deze door Millennium Rolomotive plaatsen. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische garagedeuren van Hörmann. Wat uw situatie ook is: wij hebben de perfecte elektrische garagedeur!

Een elektrische garagedeur is

Veilig

Laag in energie verbruik

Super snel

Praktisch

De elektrische garagedeuren van Millennium Rolomotive zijn voorzien van een elektrische aandrijving. Als premium Hörmann partner bouwen wij iedere garagedeur op maat met de daarbij behorende garagedeuraandrijving die het beste past bij uw behoeftes. Zo kunnen we elke garagedeur elektrisch maken. Wilt u de deur openen met een afstandsbediening? Dat kunnen wij voor u regelen. Wilt u liever de garagedeur met uw telefoon openen? Ook dat is geen probleem! Wij bieden de volgende elektrische aandrijvingen: 

Hormann Supramatic E

Hörmann Supramatic E

Met deze aandrijving opent u uw elektrische garagedeur door middel van een bluetooth verbinding met uw telefoon. Deze aandrijving staat bekend om het lage energieverbruik. 

Hormann-Supramatic-P

Hörmann Supramatic P

Deze garagedeuraandrijving is de sterkste versie van de SupraMatic modellen. Ideaal als u een grote elektrische garagedeur heeft. U opent de deur met uw telefoon.

Hörmann Promatic 4

Met de Hormann Promatic 4 opent u uw garagedeur elektrisch door middel van een schakelaar. Daarnaast is het mogelijk om een bluetooth-ontvanger te integreren

Hormann Promatic met accu

Hörmann Promatic 2 accu

Deze aandrijving is geschikt wanneer uw garagedeur geen stroomaansluiting heeft. Daarnaast kan deze aandrijving met 1 ledlamp de deur verlichten.

Welke soorten elektrische garagedeuren zijn er?

Als u graag een elektrische garagedeur wilt hebben, dan kunt u bij ons uit diverse soorten garagedeuren kiezen. Zo hebben we een sectionaaldeur, een kanteldeur of een roldeur. We zetten ze even voor u op een rijtje: 

SECTIONAALDEUR

KANTELDEUR

ROLDEUR

Van uw gewone garagedeur een elektrische garagedeur maken

Heeft u al een garagedeur waar u blij mee bent, maar mist u alleen nog het aspect dat deze niet elektrisch is? Ook dan zit u bij Millennium Rolomotive op de juiste plek. Wij kunnen ook bij bestaande garagedeuren een aandrijving plaatsen waardoor de deur elektrisch wordt. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen!

Wat kost een elektrische garagedeur?

Wilt u een elektrische garagedeur aanschaffen? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit op het gebied van elektrische garagedeuren. Dit doen wij tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle elektrische garagedeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe elektrische garagedeur en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Geïnteresseerd in een elektrische garagedeur? Kies dan voor Millennium Rolomotive!

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe garagedeur? Of wilt u uw huidige garagedeur elektrisch maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. Wij gaan samen met u kijken wat voor het beste is, zodat u kan genieten van de praktische voordelen van een elektrische garagedeur. Wilt u uw elektrische garagedeur laten renoveren? Ook dat kan bij Millennium Rolomotive. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons nu!