hörmann thermo65: comfortabel en stijlvol

De Thermo65 voordeur is de een stijlvolle voordeur met een prima warmte isolatie. Daarbij is deze deur zeer inbraakveilig dankzij een RC2-veiligheidsuitrusting. Bovendien heeft u bij deze voordeuren keuze uit talloze motieven, kleuren en decors. Voor ieder huis een passende deur dus.

De deur is uitgerust met een RC2 veiligheidssysteem. De scharnierzijde wordt beveiligd door een over de volledige deurhoogte lopende veiligheidsrail. Dit maakt het voor inbrekers onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

 De isolatiewaarde (U-waarde) van een deur geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. De U-waarde van een moderne huisdeur mag tegenwoordig niet hoger dan 1,65 W/m2K zijn. Dankzij een schuim-isolatie van het deurblad heeft de Thermo65 een U-waarde van maximaal 0,87 W/m2K. Heel erg energiezuinig dus.

Kiest u voor een voordeur van Hormann dan kiest u automatisch voor een modern design. Zo is bijvoorbeeld de omlijsting van de deur zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar.  Op deze manier ontstaat er een ruime en mooie aanblik. Daarnaast is het binnenaanzicht in harmonie met de andere deuren in huis. Daarbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en motieven die het beste bij uw voorgevel passen.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure