huisdeur hormann thermo65

De Thermo65 voordeur is de een stijlvolle voordeur met een prima warmte isolatie. Daarbij is deze deur zeer inbraakveilig dankzij een RC2-veiligheidsuitrusting. Bovendien heeft u keuze uit talloze motieven, kleuren en decors. Voor ieder huis een passende deur dus.

  • Inbraakproof

De deur is uitgerust met een RC2 veiligheidssysteem. De scharnierzijde wordt beveiligd door een over de volledige deurhoogte lopende veiligheidsrail. Dit maakt het voor inbrekers onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

hormann thermo65 voordeur
hormann thermo65 huisdeur
  • Duurzaam

 De isolatiewaarde (U-waarde) van een deur geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. De U-waarde van een moderne huisdeur mag tegenwoordig niet hoger dan 1,65 W/m2K zijn. Dankzij een schuim-isolatie van het deurblad heeft de Thermo65 een U-waarde van maximaal 0,87 W/m2K. Heel erg energiezuinig dus.

  • Modern Design

Kiest u voor een voordeur van Hormann dan kiest u automatisch voor een modern design. Zo is bijvoorbeeld de omlijsting van de deur zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar. Daarbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en motieven die het beste bij uw voorgevel passen.

hormann huisdeur

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.