Thermo65 voordeur met een prima prijs/kwaliteit

De Thermo65 voordeur is de een stijlvolle voordeur met een prima warmte isolatie. Daarbij is deze deur zeer inbraakveilig dankzij een RC2-veiligheidsuitrusting. Bovendien heeft u bij deze voordeuren keuze uit talloze motieven, kleuren en decors. Voor ieder huis een passende deur dus.

De deur is uitgerust met een RC2 veiligheidssysteem. De scharnierzijde wordt beveiligd door een over de volledige deurhoogte lopende veiligheidsrail. Dit maakt het voor inbrekers onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

 De isolatiewaarde (U-waarde) van een deur geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. De U-waarde van een moderne huisdeur mag tegenwoordig niet hoger dan 1,65 W/m2K zijn. Dankzij een schuim-isolatie van het deurblad heeft de Thermo65 een U-waarde van maximaal 0,87 W/m2K. Heel erg energiezuinig dus.

Kiest u voor een voordeur van Hormann dan kiest u automatisch voor een modern design. Zo is bijvoorbeeld de omlijsting van de deur zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar. Daarbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en motieven die het beste bij uw voorgevel passen.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.