Wilt u een voordeur kopen? Dan is de Hörmann Thermo65 voordeur wellicht iets voor u. Dit is een mooie, klassieke voordeur. Kiest u voor deze deur, dan kiest u voor een goede, isolerende voordeur. De Thermo65 is daarnaast ook inbraakveilig dankzij de RC2-veiligheidsuitrusting. U kunt bij deze voordeur uit verschillende motieven en kleuren kiezen. Zo past de Hörmann Thermo65 voordeur bij elk huis. Wilt u dus een voordeur kopen? Dan is de Hörmann Thermo65 wellicht de perfecte voordeur voor u!

Een Hörmann Thermo65 voordeur is

Inbraakveilig

Goed geïsoleerd

Klassieke uitstraling

Wat zijn de voordelen van een Hörmann Thermo65 voordeur?

Als u kiest voor een Hörmann Thermo65 voordeur, dan zitten hier een aantal voordelen aan vast. Om het u makkelijk te maken, hebben we ze voor u even op een rijtje gezet.

Inbraakveilige voordeur

Als u een voordeur wilt kopen en u kiest voor de Hörmann Thermo65 voordeur, dan bent u verzekerd van een inbraakveilige voordeur. Deze voordeur is namelijk uitgerust met een RC2-veiligheidssysteem. Dit houdt in dat de scharnierzijde wordt beveiligd door een over de volledige deurhoogte lopende veiligheidsrail. Dit veiligheidssysteem maakt het voor inbrekers vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen. Met deze voordeur heb je dus een veilig gevoel.

Isolerende voordeur

Een ander voordeel van deze voordeur is dat de isolatiewaarde (U-waarde) heel laag is. De isolatiewaarde van een deur geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. De U-waarde van een moderne huisdeur mag tegenwoordig niet hoger dan 1,65 W/m2K zijn. Dankzij een schuim-isolatie van het deurblad heeft de Hörmann Thermo65 een U-waarde van maximaal 0,87 W/m2K. Wilt u een voordeur kopen en kiest u voor deze deur, dan heeft u dus een duurzame, isolerende voordeur.

Klassieke uitstraling

Kiest u voor de Thermo65 voordeur van Hörmann, dan kiest u voor een klassiek design. Zo is bijvoorbeeld de omlijsting van de deur zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar. Op deze manier ontstaat er een ruime en mooie aanblik. Daarnaast is het binnenaanzicht in harmonie met de andere deuren in huis. Hierbij heeft u keuze uit verschillende kleuren en motieven. Op deze manier heeft u altijd een buitendeur die perfect aansluit bij uw huis.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van de Hörmann Thermo65 voordeur

De verschillende varianten van de Hörmann Thermo65 voordeur

Als u kiest voor een aluminium voordeur van Hörmann bij Millennium Rolomotive, dan kunt u uit verschillende soorten, modellen en kleuren kiezen. U kunt uw Thermo65 voordeur helemaal samenstellen zoals u dat wilt! Bekijk hier alvast een aantal kleuren en modellen. Wilt u nog meer lezen? Bekijk dan de brochure!

Kleuren Thermo65 voordeur

Diverse modellen van de voordeur

Thermo65 voordeur kleuren
Hörmann voordeur kleuren Thermo65
Modellen Thermo65 voordeur

Voordeur kopen? Kies voor Millennium Rolomotive

Bent u geïnteresseerd in een Hörmann Thermo65 voordeur? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kerkrade. Als u kiest voor Millennium Rolomotive, dan kiest u voor een betrouwbare, ervaren partner.

interesse in een Hörmann voordeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.