garage kanteldeur

Kanteldeur voor garage

De kanteldeur voor de garage, ook wel bekend als kantelpoort of tuimeldeur, is een klassieker onder de garagedeuren. Ook in het aanbod van Millennium Rolomotive vindt u dit type deur. Wij werken uitsluitend met producten van het gerenommeerde merk Hörmann. Zo kunnen we onze klanten altijd verzekeren van de beste kwaliteit garage kanteldeuren.

Hoe werkt een kanteldeur voor de garage?

Kanteldeuren sluiten een garage middels een kantelmechanisme. De kanteldeur zit met behulp van scharnieren aan een frame bevestigd aan de muur van uw garage. Bij het openen draait de deur zich weg en ligt deze in zijn geheel onder het plafond wanneer deze geopend is. Hierdoor neemt deze weinig plek in de garage zelf in. De garage wordt geopend door de kanteldeur naar voren en omhoog te trekken. Hier heeft u, door de geïntegreerde trekveren, weinig kracht voor nodig. Deze trekveren zorgen er tevens voor dat de deur niet ineens naar beneden valt. Wanneer de deur openstaat, blijft deze in een verticale positie hangen, parallel aan het plafond. Wilt u de deur weer sluiten? Dan duwt u de kanteldeur naar voren en naar beneden.

Anti-inbraak

Onze kanteldeuren vergrendelen uw garage met een uniek draaigrendelslot. Dit slot vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan de omraming. Dit zorgt ervoor dat de deur veel betrouwbaarder sluit dan bij een gewone stangvergrendeling. Het optillen van de deur wordt door dit systeem vrijwel onmogelijk, waardoor inbrekers niet binnen komen.

Kindvriendelijk

Onze kanteldeuren zijn een kindvriendelijke afsluiting van uw garage. De deuren zijn beveiligd door flexibele beschermkappen over de hefboomarm en soepele, kunststof lijsten tussen het deurblad en de omraming. Dit vermindert het risico op het bekneld raken van handen en vingers. Ook is de deur beveiligd voor het geval de hefboomarm plotseling breekt; de veren houden de deur dan vast waardoor niemand gevaar loopt.

Onderhoudsarm

Onze kanteldeuren zijn een onderhoudsarme oplossing voor het afsluiten van uw garage. Het is enkel noodzakelijk om de deuren zo nu en dan te reinigen. Over het onderhoud van het mechanisme of de aandrijving hoeft u zich niet te bekommeren.

Opties voor een kanteldeur

Uitgebreide mogelijkheden kanteldeuren

Als u kiest voor een kanteldeur van Hörmann voor uw garage, dan heeft u keuze uit verschillende soorten, afmetingen, materialen, motieven en kleuren. U stelt de garagedeur geheel naar eigen wens samen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit maar liefst 200 RAL-kleuren! De meest gekozen kleuropties zijn:

Garage Kanteldeur Kleuren

 

Antraciet: antraciet metallic (3), antracietgrijs (12)
Bruin: terrabruin (7)
Grijs: grijsaluminium (4), venstergrijs (8), kwartsgrijs (9), lichtgrijs (10), steengrijs (11), leigrijs (13), basaltgrijs (14)
Groen: dennengroen (15), mosgroen (16)
Ivoor: ivoorkleurig (17)
Wit: witaluminium (5)
Zwart: gitzwart (6)

Verschillende types kanteldeuren

Naast de keuzes voor het design van de kanteldeur voor uw garage, kunt u ook kiezen voor aanvullende opties. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om de garage gebruiksvriendelijker te maken met een loopdeur of elektrische aandrijving

Voorzien van loopdeur

Kanteldeuren zijn een goede optie, maar wellicht mist u een loopdeur in de garage. Deze kunt u door Millennium Rolomotive in uw garagedeur laten maken. Hierdoor hoeft u niet meer de gehele garagedeur te openen. Snel even naar binnen of buiten lopen? Eenvoudig de fiets pakken? Het is mogelijk met een loopdeur. 

Voorzien van elektrische aandrijving

Maak het uzelf nog makkelijker door de garagedeur elektrisch te maken. Zo kunnen uw kanteldeuren door slechts één druk op de knop de garage openen. Open de garage al zittend vanuit uw auto en u hoeft niet meer extra in- en uit te stappen.

Meer informatie over garage kanteldeuren?

Kanteldeur laten repareren

Naast dat we bij Millennium Rolomotive nieuwe kanteldeuren plaatsen, kunnen we ook de huidige deur van uw garage repareren. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en voorzien u graag van gedegen advies.

Prijs van een kanteldeur

Bij Millennium Rolomotive staan we voor producten van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Helaas kunnen we u echter niet voorzien van een vast tarief voor een nieuwe kanteldeur voor uw garage. Wel sturen we u graag een offerte op maat toe aan de hand van uw wensen.

Bezoek de showroom of neem eerst contact op

Een kanteldeur is een praktische, veilige en budgetvriendelijke oplossing voor uw garage. Wilt u er een laten monteren? Kom dan naar de zaak in Kerkrade om uw keuze te maken. Wilt u eerst meer weten? Neem dan voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op.

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

interesse in een garage kanteldeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!