sectionale garagedeur hörmann

Sectionaal garagedeur

Heeft u interesse in een sectionaal garagedeur? Kijk dan niet verder dan Millennium Rolomotive. Ons aanbod bestaat uit sectionaal garagedeuren van het gerenommeerde merk Hörmann. Dit betekent dat elke deur van de beste kwaliteit is, zo ook elke sectionaaldeur voor de garage. We adviseren u graag over de sectionaaldeuren van Hörmann, zodat u binnenkort profiteert van alle voordelen.

Waarom kiezen voor een sectionaal garagedeur?

Sectionaal garagedeuren hebben het grote voordeel dat deze zich naar binnen toe openen, waardoor er buiten geen verlies van ruimte is. Door het systeem waarmee een sectionaaldeur de garage opent, bespaart u bovendien nog meer ruimte. De deur blijft wanneer deze open is namelijk op zijn plaats tegen de wand of het plafond. Dit geeft u de mogelijkheid om de ruimte in uw garage optimaal te benutten en maakt dit type deur voor u mogelijk interessanter dan bijvoorbeeld een kanteldeur

Optimale isolatie

Hörmann sectionaaldeuren zijn voorzien van dubbelwandige panelen die optimaal geïsoleerd zijn. Hierdoor is er sprake van uitstekende warmteregulatie in uw garage. En dat is natuurlijk wat u zoekt in een sectionaaldeur als u de garage ook voor andere doeleinden gebruikt of deze in directe verbinding staat met de woning.

Uitstekende inbraakbeveiliging

Onze sectionaal garagedeuren zijn voorzien van een automatisch slot, waardoor inbrekers geen kans hebben. Wanneer de sectionaaldeur van de garage dicht is, wordt de optilbeveiliging vanzelf ingeschakeld en is de deur stevig vergrendeld. Deze vergrendeling werkt - in tegenstelling tot bij vele andere fabrikanten - volledig mechanisch waardoor er geen elektrische voeding nodig is. Zo is de garage altijd beveiligd, ook als plots de stroom uitvalt.

Kindvriendelijk

Als u een sectionaal garagedeur overweegt en u heeft kinderen, dan wilt u weten of dit type deur veilig is. Dit is zeker het geval bij de Hörmann sectionaaldeuren. Deze deuren zijn uitgerust met de nieuwste vingerklembeveiliging, waardoor vingers niet bekneld kunnen raken. Ook zijn de aandrijvingen voorzien van een betrouwbare uitschakelautomaat, die de deur meteen stopt als iemand onder de sluitende deur doorloopt.

Opties voor een sectionaaldeur

Sectionaal garagedeuren op maat

Als gecertificeerde partner van het merk Hörmann, zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren over sectionaaldeuren. Samen kijken we naar alle mogelijkheden, die haast eindeloos zijn als het aankomt op onze sectionaal garagedeuren. Er is ruime keuze uit afmetingen, kleuren, motieven en materialen. Ook zijn de geïsoleerde poorten eventueel geschikt voor bekleding door derden. In overleg komen we tot de perfecte garagedeur voor uw toepassing.

Garagedeur sectionaal oppervlakken
Sectionaaldeur-motieven-Millennium-Rolomotive
Sectionaal garagedeur deurbladuitvoering

Garagedeur sectionaal met glas

Een sectionaaldeur met glas zorgt voor meer licht in de garage. Ideaal als u deze ruimte ook gebruikt als werkplaats of extra kamer om te verblijven. De Hörmann sectionaaldeuren worden, mits u voor de glazen afwerking kiest, altijd voorzien van DURATEC-glas. Dit is een kunststof beglazing met zeer hoge krasvastheid, heldere doorkijk en uitstekende warmte-isolatie. Natuurlijk kiest u zelf voor de hoeveelheid ramen en waar deze moeten komen op de sectionaal garagedeuren.

Meer informatie over sectionale garagedeuren?

bekijk ook de sectionaaldeuren met duragrain oppervlak

Herstel sectionaaldeur van de garage

Beschikt uw garage reeds over een garagedeur die sectionaal is, maar is deze defect? Ook dan staat Millennium Rolomotive voor u klaar. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in zowel het vervangen als het repareren van garagedeuren.

Prijs Hörmann sectionaaldeuren

Omdat elke garage anders is en dus ook telkens een andere garagedeur vereist, hanteren we geen vast tarief. Wel bent u bij ons altijd verzekerd van de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. We voorzien u graag van een prijsindicatie op basis van uw wensen. 

Kom langs in de showroom of neem contact op

Weet u al welke sectionaaldeur past bij uw garage? Of twijfelt u nog of een sectionaal garagedeur wel de beste keuze is? We verwelkomen u graag in de showroom in Kerkrade om uw wensen aan te horen en samen op zoek te gaan naar de juiste garagedeur. Wilt u iets weten voordat u langskomt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

interesse in een sectionaaldeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Aangepaste openingstijden

Beste klant,

vrijdagmiddag 14 juni zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 18 juni staan we weer voor u klaar.

Bel ons nu!