Aandrijvingen voor je Hörmann garagedeur

De garagedeuren van Hörmann werken met een elektrische aandrijving. Deze elektrische aandrijvingen van zijn zeer solide en voorzien van de nieuwste snufjes voor uw gemak. Als premium Hörmann partner bouwen wij iedere garagedeur op maat met de daarbij behorende garagedeuraandrijving die het beste is voor uw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een aandrijving op afstandbediening of een garagedeur die je kan openen met je telefoon. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende elektrische aandrijvingen voor uw garagedeur van Hörmann: SupraMatic E, SupraMatic P, Promatic 4 en Promatic 2. Meer over deze aandrijvingen vindt u hieronder. 

De garage aandrijvingen van hörmann zijn

Laag energie verbruik

Super snel

Bluetooth ontvanger

10 Jaar garantie

Hörmann Supramatic e - garagedeur openen met je telefoon

Met een Hörmann SupraMatic e wordt je garagedeur supersnel en simpel geopend met de bluetooth-ontvanger via de BlueSecur-app van Hörmann. Op deze manier kan je vanaf de weg gelijk je garagedeur openen met behulp van je smartphone. De Hörmann SupraMatic e staat bekend om zijn lage energie verbruik. Bovendien zorgt deze garagedeuraandrijving ervoor dat de garage gelijkmatig wordt verlicht met een efficiënte led verlichting. Tevens heeft de SupraMatic e een exclusief design en heeft een roestvrijstalen aandrijfkap. De SupraMatic E is beschikbaar voor een deurbreedte van maximaal 5,5 meter en een deuroppervlak van maximaal 13,75 m2.

hörmann Supramatic p

De Hörmann SupraMatic p is de sterkste versie van de Hörmann SupraMatic modellen. Deze garagedeuraandrijving bevat bovendien een supersnelle aandrijving om je garagedeur te openen. Ideaal als u een grote sectionale garagedeur heeft. Met de schakelaar van Hörmann open je de garagedeur al vanaf de weg met de bluetooth-ontvanger en de BlueSecur-app van Hörmann. Het fraaie model met geborstelde aluminium look zorgt voor een zeer elegante look. Bovendien heeft de Hörmann SupraMatic p een efficiënte energie aandrijving met slimme led verlichting. De SupraMatic p is tevens beschikbaar voor houten deuren en garagedeuren met loopdeur. De SupraMatic p is beschikbaar voor voor een maximale deurbreedte van 6 meter en een deuroppervlakte van maximaal 15 m2.

hörmann promatic 4

Met de Hörmann ProMatic 4 opent uw garagedeur simpel en snel met de schakelaar. Bovendien is het mogelijk bij de Hörmann ProMatic 4 om een Bluetooth-ontvanger te integreren. Deze garagedeur aandrijving vermindert het stroomverbruik aanzienlijk en verbruikt in standby modus minder dan 1 watt. Daarnaast kunt u met de Hörmann ProMatic 4 je garage automatisch ventileren. Bovendien kunt u ook garagedeuren met loopdeur voorzien van een garage aandrijving. De ProMatic 4 is beschikbaar voor je garagedeur van een maximale breedte van 5 meter en en een deuroppervlakte van maximaal 11,25 m2. 

hörmann promatic 2 accu

De Hörmann ProMatic 2 met accu is speciaal voor je garagedeur die geen stroomaansluiting heeft. Deze accu kan zeer gemakkelijk worden opgeladen middels een optionele zonnecelmodule of via een stopcontact. De Hörmann ProMatic 2 Accu kan daarnaast één led-lamp verlichten, waardoor je garagedeur enigszins nog verlicht wordt. Wil jij genieten van het comfort van een automatische garagedeuraandrijving? Alleen heeft bijvoorbeeld je kanteldeur geen stroomaansluiting dan is de ProMatic 2 een goede keuze. De Hörmann ProMatic 2 is beschikbaar voor een garagedeur met een deurbreedte van maximaal 3 meter en een deuroppervlak van maximaal 8 m2.

Nog meer informatie over garagedeur aandrijvingen van Hörmann? Bekijk de brochure.

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!