sectionale garagedeur hörmann

Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur heeft het grote voordeel is dat deze deur zich naar binnen opent en niet naar buiten, zoals bij een kanteldeur. Hierdoor kunt u de ruimte voor en binnen de garage optimaal benutten. Handig als u een kortere oprit, grote auto of veel opslagruimte nodig hebt. Woont u in Limburg en overweegt u om een sectionale garagepoort te plaatsen? Hieronder vind u alle informatie over deze functionele deur.

een sectionaaldeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Optimaal geïsoleerd

Gebruikt u uw garage voor meer dan alleen het parkeren van uw auto of opslagruimte? Dan is de isolatie een belangrijk onderwerp. Voornamelijk als de garage direct in verbinding staat met uw woning of als deze gebruikte wordt als werk- of hobbyruimte. Onze sectionaaldeuren beschikken over dubbelwandige panelen die optimaal zijn geïsoleerd. Is dit niet het geval, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor goedkopere panelen zonder isolatie.

Beveiligd tegen inbraken

Inbrekers maken nauwelijks kans met het automatische slot op onze sectionaaldeuren van Hörmann. Als de garagedeur dicht is, wordt de optilbeveiliging automatisch ingeschakeld. Op dat moment is de deur stevig vergrendeld en beveiligd. In tegenstelling tot vele andere fabrikanten werkt deze vergrendeling volledig mechanisch, dus ook zonder elektrische voeding. Handig als plots uw stroom uitvalt.

Veilig voor uw kinderen

De elektrische sectionaaldeuren beschikken over de nieuwste vingerklembeveiliging tussen de panelen. Zo voorkomen we dat vingers of handen bekneld raken. Daarnaast bevatten de aandrijvingen van Hörmann een betrouwbare uitschakelautomaat. Deze stopt meteen als iemand onder de sluitende deur doorloopt. U hoeft u dus geen zorgen te maken, wanneer uw kinderen spelen op de oprit.

Opties voor een sectionaaldeur

Volledig op maat gemaakt

Uw garagedeur wordt volledig op maat gemaakt. Wij zijn gecertificeerd partner van Hörmann en gespecialiseerd in garagedeuren op maat. We kijken samen naar alle mogelijkheden en adviseren u graag over bepaalde keuzes. Een sectionaaldeur is beschikbaar tot maar liefst 6 meter breedt en 3,5 meter hoog. Afhankelijk van de grootte en uw wensen maken wij een offerte op maat.

Sectionaaldeur van hout

Een populaire keuze is een sectionaal deur van hout. Deze kunt u helemaal zelf ontwerpen, zodat het perfect aansluit bij uw woning. Een klassieke- of moderne stijl kan allemaal. Bij ons kunt uit 7 verschillende houtsoorten en maar liefst 200 RAL-kleuren. Ook kunt u uw eigen ontwerp op de garage afbeelden. Met een eenvoudige tekening als voorbeeld maken wij een computergestuurde frees van uw persoonlijke ontwerp.

Beglazing voor meer licht

Een sectionaaldeur met glas geeft uw garagedeur meer licht. Ideaal als u uw garage ook gebruikt als werkplaats of extra woonruimte. De ramen van Hörmann worden standaard geplaatst met DURATEC-glas. Een kunststof beglazing met zeer hoge krasvastheid, heldere doorkijk en betere warmte-isolatie. Zelf kiest u hoe veel en waar de ramen worden geplaatst.

Nog meer informatie over sectionale garagedeuren? Bekijk de brochure.

uw huidige sectionaaldeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw sectionaaldeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen sectionaalpoort

De goedkoopste sectionaaldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe sectionaaldeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!

Call Now ButtonBel ons nu!

Beste bezoeker,

In verband met het besluit van onze regering is onze showroom uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Een bezoek aan onze showroom is mogelijk, maar dient telefonisch gereserveerd te worden, zodat wij dit kunnen inplannen. Hetzelfde geldt voor eventuele nieuwe afspraken voor vrijblijvende offertes aan huis. 

Dit kan via nummer 045 5445303. 

Gemaakte afspraken met betrekking tot montage/service en verkoopafspraken gaan gewoon door zoals gepland.

Hopende uw hiermee alvast voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Millennium Rolomotive Kerkrade

Mi