Wat is een Sectionale garagedeur?

Sectionale garagedeuren gaan verticaal open en liggen onder het plafond wanneer volledig open. Hierdoor krijg je de maximale ruimte biedt om je auto te parkeren. Zowel voor als in de garage. Daarbij heeft een sectionaaldeur een maximale doorrijbreedte en is deze inbouwbaar in vrijwel elke garageopening. Sectionaaldeuren van Hörmann zijn o.a. om deze redenen een populaire keuze onder particulieren.

Een sectionaaldeur van Hörmann is

Veilig

Deze deur is een topper op het gebied van veiligheid. Deze deuren zijn uitgerust met o.a. klem- en optilbeveiliging en een automatische stop als iemand er onderdoor loopt.

Praktisch

Doordat de deur verticaal opent heeft u 14 cm extra ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dit is vooral fijn wanneer u een brede auto heeft in een wat kleinere garage.

Goed geisoleerd

Dankzij de weerbestendige afdichtingen aan alle zijden, heeft de deur een uitstekende warmte isolatie. Bovendien zijn de dubbelwandige deuren zijn voorzien van een extra afdichting.

Sectionaaldeur op maat

Een sectionale garagedeur van Hömann op maat gemaakt? Wij zijn officieel Hörmann partner en gespecialiseerd op het gebied van verkoop, montage en service van Hörmann garagedeuren. De mogelijkheden van een sectionale garagedeur van Hörmann op maat zijn eindeloos. Een loopdeur? Een houten deur? De afmeting? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Millennium Rolomotive.

Welke afmetingen van een sectionaaldeur zijn er?

De afmeting van uw sectionaaldeur kunnen wij voor u op maat maken. Op deze manier kunnen wij voor vrijwel elke garage een passende garagedeur maken. Een sectionaaldeur  is beschikbaar tot een maximale breedte van maar liefst 6 meter en een hoogte van 3,5 meter. 

Sectionaaldeur met loopdeur

Een sectionaaldeur met een loopdeur is toch wel heel erg comfortabel. als u de garagedeur tevens gebruikt als ingang van uw woning is een loopdeur extra makkelijk. Met een op maat gemaakte garagedeur van Hörmann kunt u ervoor kiezen om een extra loopdeur in uw garage te plaatsen. Bovendien is het mogelijk om een loopdeur te plaatsen in een bestaande sectionale garagedeur. 

Garagedeur sectionaal van hout

Een sectionaal garagedeur van hout of van staal? Ontwerp uw garagedeur helemaal naar wens! Bij een garagedeur van Hörmann kunt u kiezen uit verschillende typen materialen en 200 verschillende RAL-kleuren. Bovendien is het mogelijk om verschillende decoratieve motieven in een houten sectionale garagedeur te plaatsen.

Sectionale Garagedeur met glas

Glas in een sectionale garagedeur is vrijwel uniek en ook heel erg mooi! Met een Hörmann garagedeur kunt u ervoor kiezen om een raam te plaatsen in de garagedeur. Voor meer natuurlijk lichtinval en minder stroomverbruik kunt u kiezen uit verschillende soorten beglazingen. Bovendien is een sectionale garagedeur met glas krasbestendig, heeft een heldere doorkijk en is goed voor de isolatie.

De zijdelingse sectionale garagedeuren van Hörmann

Een slimme en unieke vondst van Hörmann zijn de zijdelingse sectionaaldeuren. Deze deur open naar de zijkant, waardoor de deur langs de muur ligt wanneer deze open is. Superhandig als het plafond vrij moet blijven om bijvoorbeeld een surfplank aan te hangen. Daarnaast is het erg handig als u snel even weg wilt met de fiets, omdat de deur niet volledig geopend hoeft te worden. Benieuwd naar de mogelijkheden van een zijdelingse sectionale garagedeur? Bekijk de brochure van Hörmann.

Kies voor een industriële sectionaaldeur voor uw bedrijf

Wil u graag een professionele, veilige en functionele industriële garagedeur? Kies dan voor industriële sectionaaldeur van Hörmann. Het innovatieve deursysteem met uitgebreide keuzemogelijkheden, efficiënt stroomverbruik en een lange levensduur. Door de sterke stalen constructie en een goede isolering zijn de industriedeuren van Hörmann zeer duurzaam, vergen ze weinig onderhoud en zijn ze gecertificeerd op veiligheid. Bekijk de brochure over de industriële sectionaaldeur en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Prijzen sectionaaldeuren

De goedkoopste sectionaaldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle sectionaaldeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garagedeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat voor u samen!

sectionaal garagedeur aanbieding

Ieder jaar heeft Hormann weer acties lopen met zeer aantrekkelijke kortingen op garagedeuren. Dit jaar kunt u kiezen voor de sectionale garagedeur met verschillende profileringen met keuze uit maar liefst 6 actiekleuren en 3 actiedecors. Wilt u weten welke? Bekijk dan snel de brochure.

Nog meer informatie over sectionale garagedeuren van Hörmann? Bekijk de brochure