sectionale garagedeur hörmann

garagedeur sectionaal

Een sectionaaldeur heeft het grote voordeel is dat deze deur zich naar binnen opent en niet naar buiten, zoals bij een kanteldeur. Hierdoor kunt u de ruimte voor en binnen de garage optimaal benutten. Handig als u een kortere oprit, grote auto of veel opslagruimte nodig hebt. Woont u in Limburg en overweegt u om een sectionaaldeur te plaatsen? Hieronder vindt u alle informatie over deze functionele deur.

een sectionaaldeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Optimaal geïsoleerd

Gebruikt u uw elektrische garage voor meer dan alleen het parkeren van uw auto of opslagruimte? Dan is de isolatie een belangrijk onderwerp. Voornamelijk als de garage direct in verbinding staat met uw woning of als deze gebruikte wordt als werk- of hobbyruimte. Onze sectionaaldeuren beschikken over dubbelwandige panelen die optimaal zijn geïsoleerd. Is dit niet het geval, dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor goedkopere panelen zonder isolatie. 

Beveiligd tegen inbraken

Inbrekers maken nauwelijks kans met het automatische slot op onze sectionaaldeuren van Hörmann. Als de garagedeur dicht is, wordt de optilbeveiliging automatisch ingeschakeld. Op dat moment is de deur stevig vergrendeld en beveiligd. In tegenstelling tot vele andere fabrikanten werkt deze vergrendeling volledig mechanisch, dus ook zonder elektrische voeding. Handig als plots uw stroom uitvalt.

Veilig voor uw kinderen

De elektrische sectionaaldeuren beschikken over de nieuwste vingerklembeveiliging tussen de panelen. Zo voorkomen we dat vingers of handen bekneld raken. Daarnaast bevatten de aandrijvingen van Hörmann een betrouwbare uitschakelautomaat. Deze stopt meteen als iemand onder de sluitende deur doorloopt. U hoeft u dus geen zorgen te maken, wanneer uw kinderen spelen op de oprit.

Opties voor een sectionaaldeur

Sectionaaldeur op maat

Uw garagedeur wordt volledig op maat gemaakt. Wij zijn gecertificeerd partner van Hörmann en gespecialiseerd in garagedeuren op maat. We kijken samen naar alle mogelijkheden en adviseren u graag over bepaalde keuzes. Een sectionaaldeur is beschikbaar tot maar liefst 6 meter breed en 3,5 meter hoog. Afhankelijk van de grootte en uw wensen maken wij een offerte op maat. Ook is het mogelijk om een extra loopdeur in uw garagedeur te laten maken. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

garagedeur sectionaal personaliseren

Heeft u de voorkeur voor een garagedeur sectionaaldeur, dan heeft u de keuze uit verschillende oppervlakken en kleuren. Daarnaast zijn sectionaaldeuren beschikbaar in verschillende motieven waar u uit kunt kiezen. Op deze manier kiest u altijd een garagedeur die precies past bij uw woning.  Bij sectionaaldeuren worden geïsoleerde poorten geleverd die geschikt zijn voor bekleding door derden.

Garagedeur sectionaal oppervlakken
Sectionaaldeur-motieven-Millennium-Rolomotive

Sectionaal garagedeur met glas

Een sectionaaldeur met glas geeft uw garagedeur meer licht. Ideaal als u uw garage ook gebruikt als werkplaats of extra woonruimte. De ramen van Hörmann worden standaard geplaatst met DURATEC-glas. Een kunststof beglazing met zeer hoge krasvastheid, heldere doorkijk en betere warmte-isolatie. Zelf kiest u hoe veel en waar de ramen worden geplaatst.

Nog meer informatie over sectionale garagedeuren? Bekijk de brochure.

bekijk ook de sectionaaldeuren met duragrain oppervlak.

uw huidige sectionaaldeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw sectionaaldeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen sectionaalpoort

De goedkoopste sectionaaldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe sectionaaldeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Benieuwd naar onze tijdelijke aanbiedingen? Bekijk het aanbod bij de Hörmann aanbiedingen.

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

Wat anderen over ons zeggen

Hendrik Jan
Lees verder
Wij hebben naar volle tevredenheid 6 rolluiken laten plaatsen. De monteurs leveren professioneel werk af. Wij zijn zeer tevreden.
Mirjam Bouwer
Lees verder
Zoals al eerder ervaren met een nieuwe garagepoort in ons vorige huis in 1999, ook nu weer dik tevreden. Afgelopen week een nieuwe garagepoort laten plaatsen en nog steeds fantastische service, vakkundig en netjes geplaatst en afgewerkt. Dit bedrijf is 👍 en we kunnen Harald en zijn medewerkers alleen maar van harte aanbevelen.
Jennifer van der Meulen
Lees verder
Top bedrijf ! Rolluiken en garagepoorten besteld en laten plaatsen inmiddels 3 jaar verder en alles werkt nog steeds perfect ! Gr Fam frijns
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Vorige
Volgende

interesse in een sectionaaldeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bel ons nu!