Wat is een garage kanteldeur?

Een garage kanteldeur is de meest klassieke garagedeur van Hörmann. Het is een praktische en voordelige oplossing voor uw garage. Garage kanteldeuren zijn zowel handmatig als elektrisch aangedreven te verkrijgen.  Een Hörmann kanteldeur heeft ruim 50 jaar aan techniek van garagedeuren en aandrijvingen in zich. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische kanteldeur of een kanteldeur met een loopdeur. Wij kunnen uw garage kanteldeur geheel op maat maken. Ook benieuwd naar alle mogelijkheden van een kantelpoort?

Een Kanteldeur van Hörmann is

Dubbel vergrendeld

Een kanteldeur van Hörmann is uitgerust met twee sloten. De sloten zijn bevestigd aan beide zijkanten zodat optillen onmogelijk is voor criminelen.

Op afstand bedienbaar

Met een elektrische aandrijving kunt u uw kanteldeur gemakkelijk en snel openen met een afstandbediening. Hierdoor kunt u de kanteldeur gemakkelijk openen vanaf de straat.

Customizable

De Kanteldeuren van Hörmann kunt u volledig designen naar eigen smaak. Met maar liefst 200 RAL-kleuren en verschillende deurmotieven moet dit zeker lukken.

kantelpoort op maat

Een Hörmann kantelpoort op maat gemaakt? Millennium Rolomotive is officieel partner van Hörmann en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen worden voorzien in de kanteldeur van uw garage. Een extra loopdeur of volledeig elektrisch? Of helemaal naar uw stijl en smaak? Wij zorgen ervoor.

Welke afmetingen van een kanteldeur zijn er?

De afmeting van uw kanteldeur kunnen wij voor u op maat maken. Op deze manier kunnen wij voor vrijwel elke garage een passende garagedeur maken. De kanteldeur van Hörmann is beschikbaar tot een maximale breedte van maar liefst 5 meter en een hoogte tot wel 3 meter.

kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur en een loopdeur in uw garage is toch wel heel erg comfortabel. Als u de garagedeur tevens gebruikt als ingang van uw woning is een loopdeur extra makkelijk. Met een op maat gemaakte kanteldeur van Hörmann kunt u genieten van al het gemak dat een garagedeur nodig heeft.

garage kanteldeur beveiligen

Een garage kanteldeur beveiligen? Hörmann staat bekend om de beveiliging van zijn garagedeuren. U kunt ervoor kiezen om de deur te beveiligen met twee sloten of met een driepuntsvergrendeling. De twee sloten worden aan beide zijkanten bevestigd, waardoor optillen onmogelijk wordt. Deze kunt u ook nog uitbreiden met een driepuntsvergrendeling die elke crimineel buiten houdt.

elektrische kanteldeur met opener

U kunt ook kiezen voor een elektrische kanteldeur. Met een elektrische kanteldeur kunt u de garagedeur vanuit uw auto of fiets openen met een afstandsbediening of via een app op uw telefoon. Bij een elektrische kanteldeur krijgt u een afstandsbediening waarmee u via een infrarood signaal de elektrische garagedeuraandrijving aanstuurt. Tevens is het ook mogelijk om de garagedeur te openen met bluetooth via uw smartphone. Kletsnat worden omdat u uit uw auto moet om uw garagepoort te openen is dus verleden tijd. 

Binnenblijvende kantelpoort automatiseren

Een binnenblijvende kantelpoort is een garagedeur die bij opening niet naar buiten uitsteekt zoals klassieke kanteldeuren dit wel doen. Als gecertificeerd partner van Hörmann kunnen wij uw binnenblijvende kantelpoort automatiseren met een van onze garagedeuraandrijvingen. Geen enkel probleem!

Metalen garage kanteldeur

Een kanteldeur met een metalen afwerking? De kanteldeuren voor uw garage kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Met verschillende deurmotieven van metaal en een RAL-kleur naar keuze kunt u de garagedeur ontwerpen zoals u dat wil. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een kantelpoort? Download dan de brochure of neem direct contact met ons op.

Kanteldeur bekleden met hout

Een kantel garagedeur kunt u ook bekleden met hout. In verschillende kleuren en motieven kunt u de kanteldeur helemaal zelf ontwerpen. Het hout creëert een rustige sfeer en past perfect bij huizen met veel houtwerk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een houten kanteldeur? Download dan de brochure of neem contact voor advies. 

industriële kanteldeuren voor dubbele garages

De industriële kanteldeuren van Hörmann zijn de ideale oplossing voor dubbele garages van particulieren en collectieve parkeergarages. De collectieve garagedeuren kunnen worden geplaatst tot maar liefst 25 parkeergarages. De industriële constructie is bovendien beschikbaar in vele verschillende motieven en kleuren. Bovendien heeft Hörmann ook een industriële sectionaaldeur voor uw bedrijf. Heeft u interesse in de industriële kanteldeur van Hörmann? Neem dan contact met ons op.

Prijzen kanteldeur

De goedkoopste kanteldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle kanteldeur op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garage kanteldeur? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. 

Nog meer informatie over garage kanteldeuren van Hörmann? Bekijk de brochure