garage kanteldeur

Garage kanteldeur

De echte klassieker onder de garagedeuren is natuurlijk de kanteldeur, ook wel kantelpoort genoemd. Deze deur draait zich weg en ligt in zijn geheel onder het plafond wanneer deze is geopend. De kanteldeur is praktisch, veilig en budgetvriendelijk. Daarnaast kunt u deze garagedeur helemaal zelf samenstellen. Woont u in Limburg en overweegt u om een kanteldeur te plaatsen? Op deze pagina vind u alle informatie over deze klassieke garagedeur.

een kanteldeur is

Veilig

Custom made

Praktisch

Anti-inbraak systeem

De elektrische kanteldeur is vergrendeld met een uniek draaigrendelslot. Het slot vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan de omraming. Hierdoor sluit de deur veel betrouwbaarder dan bij een gewone stangvergrendelingen. Het optillen van de deur is nu vrijwel onmogelijk. Op deze manier maken ongenodigde gasten geen schijn van kans.

Kindvriendelijk systeem

De kanteldeur van Hörmann is het toonbeeld op het gebied van veiligheid. Slimme technieken hebben ervoor gezorgd dat de kanteldeur kindvriendelijk is. De deuren zijn beveiligd door flexibele beschermkappen over de hefboomarm en flexibele kunststof lijsten tussen het deurblad en omraming. Dit verminderd het risico op het per ongeluk klemmen van bijvoorbeeld een kinderhand. Daarnaast is de deur beveiligd als de hefboomarm plots breekt. Als dit gebeurt houden de intacte veren de deur vast en loopt niemand gevaar.

Vrij van onderhoud

De kanteldeuren zijn makkelijk in gebruik en hebben weinig onderhoud nodig. Af en toe is het verstandig om de garagedeur schoon te maken. Dit voorkomt ongewenst vuil en staat ook wat mooier. Echter hoeft u zich niet druk te maken over het mechanisme of de aandrijving van de garagedeur.

Opties voor een kanteldeur

Kanteldeur op maat

U kunt bij de kanteldeur kiezen uit veel verschillende opties. Ontwerp uw garagedeur volledig naar eigen smaak en stijl van uw woning. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de garage gebruiksvriendelijker te maken met een extra deur of elektrische aandrijving. Samen met u kunnen we kijken naar alle mogelijkheden en u adviseren bij bepaalde keuzes. Afhankelijk van de afmetingen en uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Elektrische kanteldeur

Het is mogelijk om uw nieuwe of huidige kanteldeur te voorzien van een elektrische aandrijving. Ervaar het gemak door met slechts een druk op de knop de garage te openen. Zo kunt u al zittend in de auto uw garage openen en hoeft u niet meer in en uit de auto te stappen.

Kanteldeur met extra deur

Een andere makkelijke oplossing is een extra loopdeur in uw kanteldeur. Hierdoor hoeft u niet meer de gehele garagedeur te openen. Snel even naar binnen en naar buiten lopen of eenvoudig de fiets pakken zijn de voordelen van een extra deur. Daarnaast kunt u zelfs de deur gebruiken als extra ingang van uw woning.

Nog meer informatie over garage kanteldeuren van Hörmann? Bekijk de brochure

uw huidige kanteldeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw kanteldeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen kanteldeur

De goedkoopste garage kanteldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe kanteldeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een op maat gemaakte kanteldeur, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team denkt graag met u mee. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kerkrade.

Call Now ButtonBel ons nu!