hormann roldeur

garage roldeur

Een roldeur van Hörmann is dé oplossing als uw garagedeur minder ruimte heeft. Aan de binnen- of buitenkant plaatsen we een unit waar de deur letterlijk wordt opgerold. Hierdoor past in elke garage dit type deur. Weten wat de mogelijkheden zijn van een elektrische of handmatige roldeur? Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie.

een garage roldeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Geïsoleerd en energiezuinig

Wij plaatsen de RollMatic van het Duitse merk Hörmann. Deze roldeur is goed geïsoleerd, wat erg fijn is als u de schuur gebruikt als werk- of hobbyruimte. Dit zorgt er tevens voor dat de roldeur energiezuinig is, maar dat is niet het enige. Samen met de bijbehorende aandrijvingen is de deur energiebesparend, net zoals iedereen vinden wij dat ook belangrijk.

Beveiligd voor jong en oud

Dankzij de standaard aandrijvingen met soft-start en soft-stop wordt de roldeur behoedzaam bediend. Tevens heeft het systeem een automatische uitschakelfunctie en stopt onmiddellijk bij aanraking met een object. Kinderen, maar ook volwassenen komen zo nooit klem te zitten tussen de deur.

Ruimte besparende plafonddeur

Bij een schuur met een kleine latei is de Rollmatic zeer geschikt. De deur wordt via een smalle geleidingsrails naar het plafond geleid en opgerold in een opbergruimte. Deze unit kan al geplaatst worden bij een lateihoogte van slechts 60 mm. Daarnaast kiest u zelf of de opbergruimte aan de binnen- of buitenkant wordt geplaatst.

Opties bij een
roldeur

Op maat gemaakte roldeur

Onze kracht is dat wij alles op maat maken. Kies zelf welke opties u wel en niet wil. Ontwerp uw elektrische of handmatige roldeur volledig naar eigen smaak en stijl van uw woning. Met meer dan 200 RAL kleuren, verschillende deurmotieven en keuze uit hout en staal moet dat goed komen. Ook de grootte van de deur wordt precies afgemeten. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en adviseren u bij ontwerp.

Houten garage roldeur

Een populaire keuze is om de roldeur te bekleden met hout. Een houten roldeur geeft uw woning een luxe en stijlvolle uitstraling. Hierbij kunt u vele kanten op van een modern, landelijk of bijvoorbeeld een klassieke uitstraling. Daarnaast kunnen we ook de gevel of huisdeur bekleden met hetzelfde type hout, zodat alles in een stijl is.

Een bijpassende zijdeur

Voor nog meer gemak kunt u kiezen voor een extra loopdeur naast of in de roldeur. Deze extra deur is extra handig als u met de fiets of scooter weggaat. Daarnaast kunt u uw garagedeur gebruiken als extra ingang van uw woning. De deuren zijn vanzelfsprekend op elkaar afgestemd voor een mooi aanzicht.

Nog meer informatie over de Rollmatic van Hörmann? Bekijk de brochure.

uw roldeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw roldeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen van een Rollmatic

De goedkoopste garage roldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe roldeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

Call Now ButtonBel ons nu!