hormann roldeur

Garage met roldeur

Een garage met roldeur, ook wel rolpoort genoemd, is dé oplossing als u weinig ruimte heeft in uw garage. De roldeur zit namelijk weggewerkt en opgerold in een unit die we aan de binnen- of buitenkant plaatsen. Deze unit neemt weinig plek in beslag en is daardoor geschikt in elke garage. Als u kiest voor een roldeur, dan kunt u kiezen uit een handmatige roldeur of een elektrische roldeur voor uw garage. Voor ieder wat wils! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u meteen een roldeur als garagedeur laten plaatsen? Kijk dan niet verder en neem contact op met Millennium Rolomotive. 

een garage roldeur is

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Hoe werkt een roldeur in een garage?

Als u kiest voor een roldeur als deur van uw garage, dan kiest u voor een deur die werkt met een rolsysteem. Dit rolsysteem bevindt zich in een unit die boven de opening van de deur wordt bevestigd. Wanneer de roldeur in de unit zit opgerold, wordt de roldeur beschermd tegen stof, vuil en weersinvloeden. In de unit rolt de roldeur zichzelf op. Een roldeur kan op twee manieren worden bediend: handmatig of elektrisch. 

Handmatige roldeur

Bij een handmatige roldeur, opent en sluit u de roldeur met eigen kracht. Hiervoor kan bijvoorbeeld een handgreep worden aangebracht om het makkelijker te maken. 

Elektrische roldeur

Bij een elektrische roldeur kunt u de roldeur bedienen door middel van een simpele druk op een afstandsbediening, een knop of een schakelaar.  

Bekijk hier voorbeelden van garages met een rolpoort

Wat zijn de voordelen van een garage met roldeur?

Wanneer u kiest voor een roldeur als garagedeur, dan kiest u voor een aantal voordelen. We bespreken alle voordelen kort voor u, zodat u precies weet waar u voor gaat.

Goed geïsoleerd

Een roldeur van Hörmann is een roldeur van kwaliteit.
U bent dan ook verzekerd van een goed geïsoleerde garagedeur. Ideaal als u de garage bijvoorbeeld ook als werk- of hobbyruimte gebruikt.

Kindvriendelijk

Het systeem van een roldeur heeft een automatische uitschakelfunctie. Hierdoor stopt de roldeur met dichtgaan bij aanraking met een object. Je komt zo dus nooit klem te zitten.

Handmatige roldeur

Bij een roldeur wordt de gehele deur opgerold in een unit, ook wel opbergruimte. Dit is dus het enige wat ruimte inneemt. De unit kan al geplaatst worden bij een kozijnhoogte van slechts 60 mm. De roldeur past altijd. 

Opties bij een
roldeur

Uit welke varianten kan ik kiezen voor een roldeur?

Bij Millennium Rolomotive kunt u uw roldeur volledig op maat laten maken. Hierbij kunt u ook zelf kiezen welke profilering u wilt, de kleur van de garage roldeur en u kunt uit vier materialen kiezen. Hieronder kunt u alvast zien waar u uit kunt kiezen. 

Profilering voor uw roldeur

U kunt uit onderstaande profileringen kiezen wanneer u een roldeur laat plaatsen door Millennium Rolomotive.

Garagedeur modellen
Garagedeur modellen

Meest gekozen kleuren

Bij ons heeft u de keuze uit maar liefst 200 RAL kleuren. Bij het bespreken van uw rolpoort, kunt u alle kleuren bekijken. Voor nu alvast de meest gekozen kleuren op een rij.

Garage Kanteldeur Kleuren

Verschillende materialen

Tenslotte kunt u ook nog uit vier verschillende materialen kiezen voor uw roldeur. U kunt bij ons kiezen uit een roldeur gemaakt van:

– glas
– hout
– aluminium
– roestvrij staal

Nog meer informatie over roldeuren voor uw garage? Bekijk de brochure.

Wat is de prijs van een roldeur in uw garage?

Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garagedeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe roldeur? Of wilt u uw roldeur laten renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Roldeur in uw garage? Kies voor Millennium Rolomotive

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een roldeur in uw garage? Kijk dan niet verder en neem meteen contact op met Millennium Rolomotive. Als officiële Hörmann partner zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van garagedeuren. Kiest u voor Millennium Rolomotive, dan kiest u voor kwaliteit. Weet u nog niet precies wat u wilt? Kom dan eens kijken in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u mee en adviseren u bij het maken van keuzes. 

Call Now ButtonBel ons nu!