Rollmatic garage roldeur

Rollmatic garage roldeuren van Hörmann zijn de oplossing voor iemand die zoekend is naar een garagedeur die niet veel ruimte in beslag neemt. Een roldeur past in iedere garage en opent verticaal. Aan de binnen- of buitenkant wordt een unit geplaatst waarin de garagedeur wordt opgerold. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een sectionaaldeur waar de garagedeur over het plafond. Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw garagedeur? Neem dan direct contact met ons op.

Een garage Roldeur van Hörmann is

Veilig

Deze deur beschikt over een automatische uitschakel systeem. Dit zorgt ervoor dat de deur direct tot stilstand als uw kind er onderdoor loopt.

Praktisch

Doordat de deur verticaal opent heeft extra ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dit is vooral fijn wanneer u een brede auto heeft in een wat kleinere garage.

Flexibel

Een Rollmatic garagedeur is geschikt voor ieder garage opening. Daarnaast is de roldeur beschikbaar in verschillende kleuren en motieven.

het gemak van een elektrische roldeur

De Rollmatic garagedeur van Hörmann beschikken altijd over een elektrische aandrijving. Bovendien is de Rollmatic garagedeur uitgerust met een afstandsbediening, waarmee u de deur op afstand kunt openen. Daarnaast kent de roldeur van Hörmann een laag stroomverbruik.

Een extra ingang met een garage roldeur met loopdeur

Met een garage roldeur inclusief een loopdeur geniet u van het comfort van twee werelden. Als u uw garage gebruikt als extra ingang van uw woning of als opbergplaats voor kleine spullen dan is een extra loopdeur een een handige uitkomst. Daarnaast is de loopdeur perfect afgestemd op de garage roldeur voor een mooi aanzicht.

Uw garage roldeur op maat gemaakt?

Millennium Rolomotive ontwerpt uw roldeur volledig op maat. Dankzij de vele verschillende materialen, kleuren en motieven die Hörmann te bieden heeft, kunnen we altijd de roldeur maken die perfect aansluit bij uw gevel. Daarnaast is de Rollmatic garagedeur verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan de Rollmatic garagedeur geplaatst worden tot een maximale breedte van maar liefst 6 meter en een hoogte van 3.1 meter.

ROldeur van hout voor uw garage?

Een garage roldeur met een houten afwerking? Bijvoorbeeld als u een houten woning heeft, of het mooier aansluit bij de look en feel van uw gevel. De Rollmatic garagedeur is daarom ook beschikbaar in verschillende hout motieven in verschillende kleuren. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een houten roldeur? Bekijk dan onze brochure over de Rollmatic van Hörmann.

Een garage roldeur van aluminium

Naast de houten roldeuren, kunt u ook kiezen voor een roldeur van aluminium. Om de detail perfect af te stemmen op uw woning is de Rollmatic aluminium roldeur beschikbaar in verschillende motieven. Bovendien kunt u kiezen uit een breed aanbod van RAL-kleuren, zodat het mooi aansluit op uw woning. Liever een roldeur van aluminium? Bekijk onze brochure onderaan de pagina voor alle mogelijkheden.

Prijzen garage roldeuren

De goedkoopste garage roldeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garage roldeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe rol garagedeur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat voor u samen!

Nog meer informatie over Rollmatic garage roldeur van Hörmann? Bekijk de brochure