De nieuwste trend in garageroldeuren: de RollMatic OD

Rollmatic OD garagedeur Hormann

Sinds de zomer van 2017 biedt Hörmann een nieuwe oplossing aan op het gebied van lastige renovatiesituaties. Als Hörmann partner van het jaar bieden wij ook deze oplossing uiteraard aan. In dit artikel vertellen wij je meer over de oplossing in garages met weinig ruimte; de nieuwe garageroldeur RollMatic OD. Beter wordt het niet!

Waarom een garagedeur van Hörmann

De keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van de Hörmannspecialist. Kiezen voor de elektrische garagedeuren van Hörmann is ook voor u niet moeilijk!

Plaatsen van de garagedeur

In een kleine garage is het belangrijk dat de garagedeur niet te veel ruimte in beslag neemt. De RollMatic OD past om die reden ideaal in vrijwel iedere ruimte. Er is slechts 60 mm lateihoogte nodig en 100 mm zijdelingse aanslag. Hierdoor neemt de garagedeur weinig ruimte in beslag. Gelukkig heeft de techniek van Hörmann ervoor gezorgd dat ook deze garagedeur voldoet aan alle eisen die Hörmann (en jij dus ook) stelt.

Lange levensduur

Zoals je bekend bent van Hörmann zorgt de deurinstallatie van de RollMatic OD ook in dit verhaal voor een langere levensduur. Dankzij de geïntegreerde gewichtsuitbalancering balanceert het gewicht van het deurblad in elke stand optimaal uit. Dit zorgt ervoor dat de deur nauwelijks wordt belast en jaren meegaat.

Perfecte afdichting

Een elektrische garagedeur dient als afsluiting, maar ook als bescherming. Dankzij de elastische lipafdichting rond de latei  en de borstelafdichtingen in de geleidingsrails wordt de deur optimaal afgedicht. Het flexibele EPDM-vloerprofiel compenseert oneffenheden in de vloer.

Op zoek naar een garagedeur?

Millennium Rolomotive biedt een diversiteit aan garagedeuren van Hörmann aan. Alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van producten en technieken worden bij ons vrijwel direct doorgevoerd. Ben jij op zoek naar de nieuwste techniek achter garagedeuren? Of, zoek je een garagedeur die past bij jullie situatie en behoeftes? Neem dan contact op met de specialisten van Millennium Rolomotive. In onze showroom in Kerkrade kun je tevens terecht om alle mogelijkheden eens rustig te bekijken en bespreken.