Aluminium voordeur

Aluminium voordeuren hebben diverse voordelen ten opzichte van kunststof of houten deuren. Zo vraagt een aluminium voordeur weinig onderhoud, is het een stabiele en veilige deur en heeft het daarnaast een uitstekende warmte- én geluidsisolatie. U kunt bij Millennium Rolomotive uit drie verschillende aluminium voordeuren kiezen: de ThermoSafe, de ThermoCarbon en de Thermo65. We vertellen u er meer over.

Een aluminium voordeur is

Enorm veilig

Extreem geïsoleerd

Makkelijk in onderhoud

Welke varianten aluminium voordeuren zijn er?

Als u kiest voor een aluminium voordeur bij Millennium Rolomotive, dan kunt u uit drie verschillende soorten Hörmann voordeuren kiezen.

huisdeur hormann thermo65

Hörmann Thermo65 voordeur

De thermo 65 voordeur van Hörmann is een stijlvolle voordeur met een prima warmte-isolatie. Ook is deze voordeur zeer inbraakveilig.

huisdeur hormann thermosafe

Hörmann Thermosafe voordeur

De Hörmann thermosafe heeft een RC3 veiligheidsuitrusting voor extra veiligheid. De deur dempt ook geluid en zorgt voor goede isolatie. 

huisdeuren-thermocarbon-hormann

Hörmann Thermocarbon voordeur

De Hörmann Thermocarbon voordeur heeft de beste veiligheidsuitrusting en daarnaast de meeste warmte-isolatie die u kunt krijgen!

Hoe zien de aluminium buitendeuren eruit?

Om u alvast een indruk te geven, laten we hieronder een aantal voorbeelden zien. U kunt op de desbetreffende pagina’s ook de uitgebreide brochures lezen, zodat u helemaal op de hoogte bent.

Aluminium deuren of kozijnen laten renoveren

Wilt u uw aluminium voordeur laten renoveren? Ook daarvoor bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De bestaande aluminium voordeur wordt voor u milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Wij hebben vakkundige en gespecialiseerde monteurs in dienst die u graag adviseren over de mogelijkheden.

Bekijk de aluminium voordeur in onze showroom

Bent u nog niet zeker over welke aluminium voordeur u wilt hebben? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u mee en adviseren u bij het maken van keuzes. Of u nu een zwarte moderne voordeur wilt of juist een klassieke uitstraling: het is allemaal mogelijk bij ons. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat anderen over ons zeggen

The Stig
Lees verder
Top onderneming. Klant gericht, vakkundig en netjes verzorgd werk afgeleverd. Vanaf de eerste communicatie tot de oplevering geen enkele op of aanmerking kunnen plaatsen. Planners denken mee en de installateurs zijn vriendelijk en werken nauwkeurig naar wens van de opdracht gever. Prijs kwaliteit is ook naar wens.
John Troisfontaine
Lees verder
Perfect bedrijf. Goede klantenservice en altijd goed en netjes geholpen !!
Jean-Louis Janssen
Lees verder
Na een uitgebreid en vakkundig advies van Millenium Rolomotive hebben we hier een sectionaal poort en voordeur gekocht. Deze poort en voordeur zijn vakkundig geïnstalleerd op de afgesproken datum binnen de verwachte levertermijn. De monteurs hebben keurig werk geleverd en ook alles weer netjes opgeruimd en de oude poort en voordeur afgevoerd. We zijn zeer tevreden over deze firma.
Armand Huntjens
Lees verder
Bij Millennium Rolomotive 2 jaar geleden een voordeur met zijlichten gekocht. Het hele proces van informatie vooraf naar bestelling naar levering en montage kan ik simpelweg beoordelen met een dikke10. Eindelijk weer eens een bedrijf dat zijn zaken van a tot z in orde heeft. Ook al met de aftersales te maken gehad voor een kleinigheidje, direct afspraak ingepland en gerepareerd. Onze volgende deur, rolluiken of garagepoort zal zeer zeker van hun komen. Om Rob Geus te citeren, "van zoiets wordt ik nou vrolijk van". Heren nogmaals bedankt voor de perfecte service.
Diana Lardinois
Lees verder
Zeer fijn en klantvriendelijk bedrijf. Bij de verkoop al goed geholpen met eerlijk advies. Levering binnen de afgesproken termijn. Monteur die kwam plaatsen zeer kundig, klantvriendelijk en zeer net werk afgeleverd. Heel erg tevreden dit bedrijf.
Vorige
Volgende

Interesse in een Hörmann voordeur? Neem Contact met ons op!

Één van onze specialisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.

Bel ons nu!