Aluminium voordeur

Aluminium voordeuren hebben diverse voordelen ten opzichte van kunststof of houten deuren. De voordelen van een aluminium buitendeur zijn onder andere: 

Aluminium deur van hoge kwaliteit

Een Hörmann voordeur staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Niet voor niets krijgt u daarom 10 jaar garantie op uw voordeur. Hörmann kijkt terug op meer dan 80 jaar ervaring. Bovendien zijn de aluminium deuren steeds verder doorontwikkeld waardoor u als klant nu geniet van de beste kwaliteit aluminium buitendeuren.

huisdeur hormann thermo65

Hörmann Thermo65 voordeur

De thermo 65 voordeur van Hörmann is een stijlvolle voordeur met een prima warmte-isolatie. Ook is deze voordeur zeer inbraakveilig.

huisdeur hormann thermosafe

Hörmann Thermosafe voordeur

De Hörmann thermosafe heeft een RC3 veiligheidsuitrusting voor extra veiligheid. De deur dempt ook geluid en zorgt voor goede isolatie. 

Hörmann Thermocarbon voordeur

De Hörmann Thermocarbon voordeur heeft de beste veiligheidsuitrusting en daarnaast de meeste warmte-isolatie die u kunt krijgen!

Aluminium voordeur met veilige beglazing

Een aluminium buitendeur met glas zorgt voor extra lichtinval in je woning. Dit is vaak een gewenste optie. Het gelaagde veiligheidsglas aan de binnen- en buitenzijde van de beglazing zorgt voor maximale veiligheid. Op het gebied van ongevallen- en inbraakbeveiliging voldoet Hormann dan ook aan de strengste eisen. Gevaar voor letsel door scherven is dan ook nagenoeg uitgesloten. Daarnaast biedt het veiligheidsglas een hogere beveiliging tegen inbraak.

Prijzen Hormann Voordeuren

Omdat de voordeuren vaak maatwerk zijn hebben wij geen standaard prijzen van alu deuren op onze website staan. Benieuwd naar de kosten van een nieuwe voordeur van aluminium? Wij sturen graag vrijblijvend een offerte. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Call Now ButtonBel ons nu!