Automatische garagedeuropener van Hörmann

Uw garagedeur automatisch openen met je telefoon of met een handzender? Met de garagedeuren en garage waar dan ook op de wereld met de BiSecur smarthome app. Bovendien zijn de bluetooth – en radiosystemen optimaal beveiligd in het geval van hackers en inbrekers. Wil u genieten van het comfort om de garagedeur op afstand te openen? Kies dan voor een garagedeur aandrijving van Hörmann. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

De garagedeuropeners van hörmann zijn

Super snel

Praktisch

Veilig

Smartsystemen

Hörmann garagedeur openen met uw telefoon

Open uw garagedeur met uw telefoon door de BiSecur smartphone app of met de bluetooth app van Hörmann. De BiSecur app is een smarthome app waarbij u overal ter wereld uw garagedeuren kunt openen of sluiten. Het is zelfs mogelijk om elektrische apparaten in de garage in – en uit te schakelen. Bovendien kunt u de BiSecur smarthome app ook gebruiken voor de apparaten in uw huis en/of tuin.

De BiSecur smarthome app van Hörmann

De gratis te downloaden BiSecur smarthome app van Hörmann is meer dan garagedeuropener. De BiSecur app kunt u ook gebruiken om de elektrische apparaten in uw huis te bedienen, zoals lampen en elektrische deuren. Daarbij kunt u ook nog eens de apparaten in uw tuin bedienen, zoals gazonsproeiers of buitenverlichting. De BiSecur smarthome app maakt u leven simpelweg gemakkelijker.

Garagepoort openen met bluetooth verbinding

Naast een geavanceerde smarthome app kunt u ook kiezen voor de BlueSecur app van Hörmann. De blueSecur app is gratis te downloaden en is gemakkelijk te koppelen met uw telefoon. Zodra u uw telefoon heeft gekoppeld kunt u de garagepoort openen middels de BlueSecur app. Dan kunt u genieten van het comfort om de garagedeur op afstand te bedienen.

elektrische garagedeur met afstandbediening

Natuurlijk is het ook nog mogelijk om uw garagedeur te openen met een klassieke afstandsbediening. Open bijvoorbeeld uw elektrische kanteldeur met een handzender. garage Middels een radiosysteem wordt er een handzender gekoppeld aan uw garagedeur, waardoor u deze makkelijk kan openen. De handzenders van Hörmann zijn in verschillende stijlvolle ontwerpen beschikbaar. Bovendien is het radiosysteem goed beveiligd om criminelen buiten te houden.