We begrijpen dat u wellicht nog vragen heeft over ons aanbod. Daarom zetten we hier de antwoorden op de meestgestelde vragen op een rij. 

vragen over garagedeuren

U heeft de keuze uit vier soorten garagedeuren van het merk Hörmann, namelijk:

Er is een breed spectrum om uit te kiezen als het aankomt op de kleuren van onze garagedeuren. Elk type garagedeur heeft een eigen kleurenpalet. Als u wilt weten wat de kleurmogelijkheden zijn per type garagedeur, dan bekijkt u het best de brochure op de overzichtspagina van onze Hörmann garagedeuren

Onze garagedeuren worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Afhankelijk van het type garagedeur,  is het hoofdmateriaal: aluminium, staal of massief hout. 

De minimale breedte verschilt per type garagedeur. In de brochures op de overzichtspagina van de Hörmann garagedeuren, vindt u alle afmetingen per type garagedeur. 

Begrijpelijk dat u wilt weten wat onze garagedeuren kosten. Echter, is het niet mogelijk om hier een vaste prijs aan te verbinden. De kosten zijn geheel afhankelijk van het type en uw specifieke wensen voor de garagedeur. Natuurlijk kunt u altijd uw wensen aan ons doorgeven, zodat u een offerte op maat kunt ontvangen. 

Wij zijn een officiële partner van het merk Hörmann. Om deze titel te verdienen, moeten wij ook gespecialiseerd zijn in montage en service. Dit betekent dat onze specialisten uw garagedeur(en) zeker kunnen afstellen. Neem gerust contact met ons op voor een service-afspraak. 

overzicht van voordeuren

vragen over Rolluiken en zonwering

Voor onze rolluiken en zonwering werken we met de hoogwaardige producten van Heroal. U heeft keuze uit verschillende opties voor uw rolluik. Zo kunt u kiezen voor een inbouw- of voorbouwrolluik met lamellen. Wat zonwering betreft, werken we met één zonweringsysteem.

Als u uw rolluiken op de juiste momenten gebruikt, bespaart u hier zeker energie mee. De ruimte tussen het glas en het rolluik vormt een extra isolatielaag waardoor warmte binnenblijft en kou buiten. Dit betekent dat u energie kunt besparen op het verwarmen van uw woning (of bedrijfspand). 

Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van rolluiken en/of zonwering,  bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Het is niet mogelijk om hier een vaste prijs voor te benoemen. Wilt u toch graag een indicatie van de kosten voor rolluiken of zonwering ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte. 

onderhoud reparatie garagedeur rolluik

algemene vragen

We werken in een straal van circa 30 kilometer rondom Kerkrade. Voel u vrij om te informeren of uw woning of bedrijfspand binnen ons werkgebied valt.

Op dit moment is de wachttijd circa 10 weken. 

U kunt in onze vestiging zowel contact als per pin betalen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om te betalen per overboeking.

Overzicht garagedeuren

vragen over voordeuren

U heeft de keuze uit drie soorten voordeuren van het merk Hörmann, namelijk:

Er is een breed spectrum om uit te kiezen als het aankomt op de kleuren van onze voordeuren. Elk type voordeur heeft een eigen kleurenpalet. Als u wilt weten wat de kleurmogelijkheden zijn per type voordeur, dan bekijkt u het best de brochure op de overzichtspagina van onze Hörmann voordeuren.

Onze voordeuren bestaan uit hoogwaardig aluminium. Hieraan zitten verschillende voordelen. Zo is aluminium een duurzaam materiaal en heeft het uitstekende isolerende eigenschappen. 

De minimale breedte verschilt per type voordeur. In de brochures op de overzichtspagina van de Hörmann voordeuren,  vindt u alle afmetingen per type voordeur. 

Logisch dat u wilt weten wat de kosten van onze voordeuren zijn.  Helaas is het niet mogelijk om hier een vaste prijs voor te geven. Dit komt omdat de kosten afhankelijk zijn van uw voorkeuren voor de voordeur. Voel u vrij om contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Zo kunnen we u een prijsindicatie geven. 

Geen probleem! Als officiële partner van het merk Hörmann,  zijn we gespecialiseerd in montage en service. Hiertoe behoort ook het afstellen van voordeuren. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen voor een service-afspraak.

Voordelen rolluik

vragen over alle producten

Wij selecteren onze merken op basis van kwaliteit. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat al onze producten een lange levensduur hebben. Bovendien geldt op alle producten een garantietermijn:

  • Heroal rolluiken en zonwering: 2 jaar*
  • Hörmann garagedeuren: 10 jaar*
  • Hörmann voordeuren: 5 jaar garantie op Thermo65 en 10 jaar garantie op ThermoSafe en ThermoCarbon

* Aandrijvingen: 2 jaar

U kunt losse onderdelen bestellen voor uw garagepoort en rolluiken. Neem gerust contact met ons op als u een specifiek onderdeel zoekt. 

Onze monteurs kunnen uiteraard oude producten demonteren. 

Als officiële partner van het merk Hörmann zijn wij gespecialiseerd in verkoop, service én montage. 

Zeker. Het vervangen van onderdelen valt onder onze servicemogelijkheden. 

Het is belangrijk om uw producten goed te onderhouden. Zo blijft de lange levensduur van onze producten gegarandeerd. Het is zaak om kwetsbare onderdelen met regelmaat te smeren en controleren. Het is mogelijk om een professionele onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door onze specialisten. 

Geen paniek! Probeer het vooral niet te forceren maar neem liever zo snel mogelijk contact met ons op. We voorzien u dan graag van advies op maat.

reparatie garagedeur