Zijdelingse Sectionale garagedeuren van Hörmann

Een slimme en unieke vondst van Hörmann zijn de zijdelingse sectionaaldeuren. Deze deur opent naar de zijkant en neemt dus bijna geen ruimte in beslag. Superhandig als u bijvoorbeeld met de fiets de deur uit wilt. Natuurlijk zijn deze garagedeuren voorzien van de beste veiligheidstechnieken en gemaakt van goed isolerende materialen met een lange levensduur. Ook heeft u legio keuze in verschillende oppervlakken, motieven en kleuren.

Benieuwd naar onze prijzen en tarieven? Vraag dan direct een offerte aan!

Even snel met de fiets weg gaat erg snel met deze soort garagedeur. U hoeft namelijk niet te wachten totdat de deur helemaal geopend is. Dit gaat gemakkelijk met behulp van een afstandsbediening en volledig automatisch. Daarbij houdt u met deze deur extra ruimte over in uw garage. Handig als u bijvoorbeeld het plafond wilt gebruiken als opslagruimte.

De 42mm dikke volgeschuimde panelen zorgen voor een zeer geïsoleerde en geluiddichte garage. Daarbij is de deur erg stabiel en makkelijk te onderhouden. Aan veiligheid is natuurlijk ook gedacht. Zo is de deur voorzien van een vingerklembeveiliging en de uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur direct stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.