Waarom kiezen wij voor Heroal?

waarom kiezen wij voor heroal

Het kiezen van de juiste rolluiken of screens is niet makkelijk. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten en merken. In deze zee van merken is het soms dan ook moeilijk om een keuze te maken. Wat ons betreft is er maar één merk dat voldoet aan alle verwachtingen, namelijk: Heroal. Waarom? Dat lees je hieronder!

Onderdelen van de hoogste kwaliteit

Een rolluik bestaat uit ontzettend veel verschillende onderdelen. Simpel gezegd is een rolluik opgebouwd uit vier segmenten: de kast, de bediening, de geleiders en het pantser. De kwaliteit van het eindproduct wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van deze afzonderlijke producten. Heroal heeft als grote voordeel dat ze al deze onderdelen zelf produceren. Ze stellen daarbij ook hoge eisen. Zo werkt Heroal uitsluitend met SOMFY-motoren en werken de profielen en onderdelen af met een HWR-coating (High Weather Resistant). Zo gaat jouw rolluik geruisloos open en is het beschermt tegen alle weersomstandigheden. 

Inbrekers hebben geen schijn van kans

Een rolluik zorgt voor beschutting tegen de zon, het weer of de wind. Toch is dit niet het enige voordeel van een rolluik. Met de juiste rolluiken kun je het inbrekers een stuk moeilijker maken. Dankzij rolluiken worden veel inbraakpogingen vroegtijdig gestaakt omdat het niet snel genoeg gaat. De rolluiken van Heroal zijn daarom ook verkrijgbaar in verschillende weerstandsklassen. Zo is het vrijwel onmogelijk voor inbrekers om ongemerkt binnen te komen.

Energiebesparend

Besparen van energie is in deze tijd erg belangrijk. Het is dan ook fijn dat rolluiken hier aan mee kunnen werken. In de winter houden Heroal rolluiken de warmte binnen en in de zomer houden ze de warmte buiten. Dat noemen wij een win-win situatie. Zo kunnen Heroal rolluiken het warmteverlies in de nacht met maar liefst 50 procent verlagen. Daarnaast voldoen Heroal producten aan alle criteria op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Passend bij iedere woning

Een rolluik moet natuurlijk kwalitatief helemaal tip top zijn. Toch is het uiterlijke plaatje ook niet onbelangrijk. De rolluiken van Heroal zijn te bestellen in het volledige RAL kleurenpalet. Daarnaast zijn de rolluiken ook te bestellen in verschillende oppervlaktestructuren. Op deze manier passen ze bij iedere gevel. Dus of je nu in een nieuwe of oude woning woont, een Heroal rolluik geeft jouw woning een aantrekkelijke look.

Contact

Wanneer je nadenkt over het aanschaffen van een of meerdere rolluiken, is het zeker de moeite waard om eens op onze website te kijken. Wij hebben namelijk kwalitatief goede rolluiken van het merk Heroal. Bekijk de brochure op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.