Waarom kiezen voor een Hörmann deur?

hormann deuren

Er zijn een heleboel verschillende garagedeur en voordeur merken op de markt. Toch verkopen we bij Millennium Rolomotive alleen maar deuren van Hörmann. Dit is omdat een Hörmann vele voordelen heeft welke iedereen zoekt in een nieuwe deur. Benieuwd naar deze belangrijke eigenschappen? Lees dan snel verder.

Duitse kwaliteit

Al sinds 1935 fabriceert Hörmann voordeuren en garagedeuren en vanaf de jaren 50 zijn ze actief op de Nederlandse markt. Aan ervaring dus geen gebrek. Hörmann is nauwelijks afhankelijk van externe leveranciers omdat de deuren en componenten door Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd worden. Zo houden ze de kwaliteit enorm hoog. Dankzij deze Duitse kwaliteit gaan de deuren jarenlang mee en wordt er continue gewerkt aan nieuwe producten en verbeteringen. Daarnaast worden alle deuren veelvuldig getest, zo weet je zeker dat ze generaties lang meegaan.

Inbraakveilig

Een deur van Hörmann is écht veilig, daar kun je zeker van zijn. Zo hebben ze inbraakwerende veiligheidsuitrusting en veilige beglazing. Binnen deze veiligheidsuitrusting heb je nog de keus uit verschillende soorten, je kunt dus zelf kiezen hoe veilig je je woning wilt hebben. Ook worden de deuren getest op inbraakveiligheid en voldoen ze aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Isolerend

Alle deuren van Hörmann bieden een optimale afdichting aan alle zijden. Dit wil dus zeggen dat regendoorslag, toch, licht of geur geen weg naar binnen kan vinden. Daarnaast zijn de deuren uitermate duurzaam. Je kunt ook kiezen voor verschillende paneel diktes, zo kun je zelf de isolatie van je ruimte kiezen.

Design

Voor iedere woning is er een Hörmann deur. De deuren zijn namelijk te bestellen in ontzettend veel verschillende stijlen. Zo kies je zelf de kleur, de profilering afstand en de designelementen. Op deze manier kun jij je deuren helemaal zelf stylen en passend maken naar de stijl van je woning.

Gebruiksvriendelijk

De deuren van Hörmann staan voor gemak. Zo hebben ze bijvoorbeeld elektrische sloten voor je voordeur en open je met draadloze schakelaars, handzenders of app heel gemakkelijk je voordeur of garagedeur. Zo hoef je niet eerst handmatig de deur te openen en wandel je zo naar binnen met de boodschappen, handig toch?

Contact

Ben jij van plan een voordeur of garagedeur van Hörmann aan te schaffen? Wij hebben alle informatie die je nodig hebt en helpen je graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk de brochure op onze website.