Parkeergaragedeuren van Hörmann

De parkeergaragedeuren van Hörmann zijn robuuste en stevige deuren die minimaal 250.000! keer kunnen openen en sluiten. De garagedeuren behoeven weinig onderhoud en kunnen uitgebreid worden met verschillende handige opties. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde aandrijvingen die zorgen voor een soft-stop en een snelle en bijna geruisloos deurverloop. Bovendien kunnen de aandrijvingen uitgebreid worden met extra toebehoren zoals verkeerslicht aansluiting, rijbaan regeling of een sleutelschakelaar. Natuurlijk heb je ook bij deze deuren keuze uit veel opties wat betreft constructie en design.

Benieuwd naar onze prijzen en tarieven? Vraag een offerte aan!

De parkeergaragedeur van Hörmann neemt weinig plaats in beslag vanwege de geringe inbouwdiepte. Daarbij zwenkt het deurblad minimaal naar buiten uit. Dankzij de onverslijtbare tegengewicht techniek vergt deze deur vrijwel geen onderhoud. 

U kunt de deur uitbreiden met vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra doorgang naast de garagedeur. Geheel in dezelfde stijl natuurlijk. Ook kunt u kiezen voor verschillende aandrijvingen afhankelijk van de capaciteit van de parkeergarage. Deze aandrijvingen zijn ook nog eens uit te breiden met opties zoals verkeerslicht aansluiting, rijbaan regeling of een sleutelschakelaar.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.