OPenslaande garagedeuren van Hörmann kopen?

De openslaande garagedeuren van Hörmann hebben een klassieke uitstraling met een moderne tint. Bovendien is een openslaande garagedeur zeer functioneel en zijn uw waardevolle spullen altijd goed beveiligd. Onze garagedeuren worden altijd op maat gemaakt. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit vele verschillende kleuren, profielen en materialen. Zo kunnen wij de ideale openslaande deur voor uw garage leveren. Bovendien zijn wij officieel Hörmann partner en dus gespecialiseerd in het plaatsen van Hörmann producten. Direct meer weten over hoe u uw openslaande garagedeur zelf samen kan stellen? Neem dan contact met ons op.

Een openslaande garagedeur van Hörmann is

Veilig

De openslaande garagedeuren zijn uitgerust met een geavanceerd sluitsysteem. Zo kunt u uw spullen veilig opbergen in de garage.

Praktisch

Uw tuingereedschap of fiets uit de garage halen is nog nooit zo makkelijk geweest. Geniet van de praktische voordelen met een openslaande garagedeur.

Goed geisoleerd

De openslaande garagedeuren van Hörmann zijn goed geïsoleerd en zijn energiebesparend. Door het schuim verliest de garage weinig warmte.

Uw huidige garagedeur vervangen voor openslaande deuren?

Heeft u liever een openslaande garagedeur en wil u bijvoorbeeld uw huidige sectionale garagedeur vervangen? Wij kunnen dit voor u realiseren. Het is voor ons geen probleem om uw huidige garagedeur te verwijderen en openslaande garagedeuren te installeren. Bovendien is het zo dat we elke garagedeur kunnen vervangen, ook uw kanteldeur. De openslaande deuren van Hörmann zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze praktische deuropening.

Een openslaande garagedeur van hout ontwerpen?

Een afwerking van hout voor uw openslaande garagedeur? De details van uw huis perfect afstemmen op uw garagedeur? De openslaande garagedeuren van Hörmann zijn beschikbaar in verschillende motieven van hout. Bovendien kunt u uit ongeveer 200 verschillende RAL-kleuren kiezen, zodat uw nieuwe garagedeur past bij uw woning.

Een ontwerp met openslaande garagedeuren van aluminium

Uw nieuwe openslaande garagedeur kunt u ook van aluminium ontwerpen. Voor een openslaande garagedeur van aluminium kunt u bij ons kiezen uit verschillende motieven. Daarnaast kunt u kiezen uit ongeveer 200 RAL-kleuren. Bekijk onze brochure over openslaande garagedeuren van Hörmann en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

goed geïsoleerde openslaande garagedeuren

Verlies geen warmte in uw garage met een goed geïsoleerde openslaande garagedeur. Niets is vervelender dat het koud is in uw garage als u hier vaak bezig bent. Met een goed geïsoleerde garagedeur van Hörmann heeft u geen last van onnodig warmteverlies. Daarnaast bespaart u veel energie als u uw openslaande garagedeur laat isoleren.

Prijzen openslaande garagedeuren

De goedkoopste openslaande garagedeuren of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle openslaande garagedeuren op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garage met openslaande deuren? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een offerte op maat voor u samen!

Nog meer informatie over sectionale garagedeuren van Hörmann? Bekijk de brochure