openslaande garagedeur hormann

Openslaande garagedeuren

De openslaande garagedeur is extra gemakkelijk voor het in- en uitrijden met een fiets of motor. De auto wordt al vaak niet meer in de garage gezet, waardoor openslaande garagedeuren een ideaal alternatief zijn. Hierdoor houdt u veel ruimte over om extra spullen op te slaan zoals gereedschap. Woont u in Limburg en bent u geïnteresseerd in een openslaande garagedeur? Hieronder vindt u alle informatie.

Openslaande garagedeuren zijn:

Veilig

Custom made

Goed geisoleerd

Geïsoleerde deuren

De openslaande garagedeur van Hörmann is uitstekend geïsoleerd. De thermische onderbroken profielen voorkomt dat het gaat tochten en onnodig warmte verliest. Dit bespaart veel energie, wanneer de garage wordt gebruikt als hobby of werkruimte. Tevens is een goede warmte-isolatie essentieel als de garage direct in contact staat met uw woning.

Onderhoudsvriendelijk

De dubbele garagedeur vraagt weinig onderhoud. Het staal, aluminium en hout van Hörmann gaan jaren mee. Ze kunnen tegen een stootje en zijn voorzien van roestvrij staal. Af en toe de deur schoonmaken is het enige. Heerlijk zo’n deur waar u nauwelijks iets aan hoeft te doen!

Optimaal vergrendeld

Deuren van Hörmann zijn altijd goed beveiligd, zo ook de twee openslaande garagedeuren. Op deze manier maken ongenodigde gasten geen kans om binnen te dringen. Zowel de boven als onderkant en in het midden zit een beveiligde scharnier, vastzetter of vergrendeling. De waardevolle fietsen, gereedschapskisten en/of motoren staan nu veilig in de garage.

Opties bij openslaande garagedeuren

Volledig op maat gemaakt

Een garagedeur die optimaal is afgestemd op uw persoonlijke bouwstijl. Gemakkelijk door de ruime keuze aan kleur, motieven en materiaal. Ook de afmetingen worden volledig op maat afgesteld op uw woonruimte. Een voordeel dat bijna iedere woning ruimte heeft voor het plaatsen van een openslaande garagedeur. Wij staan graag voor u klaar voor het opmeten en ontwerpen van uw garagedeur. Vrijblijvend en volledig afgestemd op uw behoeftes.

Optioneel met kozijnen

Een openslaande garagedeur met kozijn is extra fijn als u de ruimte ook gebruikt als hobbyruimte of werkplaats. Kies zelf waar de ramen komen en in welke vormen en maten. Met een passende aluminium omraming worden ze mooi afgewerkt.

Deur bekleden met hout of aluminium

Hörmann geeft u de keuze uit een garagedeur van hout of aluminium. Ons advies is om te kijken wat het beste past bij uw huidige bouwstijl en persoonlijke smaak. Een modern-, klassiek of industriële stijl? Kijk in onze brochure naar de verschillende aluminium profileringen en houtsoorten.

Nog meer informatie over openslaande garagedeuren? Bekijk de brochure.

Uw openslaande garagedeur renoveren?

Ook voor het renoveren en vervangen van uw garagedeur bent u bij Millennium Rolomotive aan het juiste adres. De huidige deur wordt milieuvriendelijk verwijderd of vernieuwd waar mogelijk. Onze vakkundige monteurs adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen openslaande garagedeuren

De goedkoopste garagedeur of een van de beste kwaliteit? Millennium Rolomotive is gericht op het leveren van de beste kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. Omdat vrijwel alle garages op maat worden gemaakt, vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe openslaande deur? Neem dan contact met ons op en wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen!

Kom langs in onze showroom

Weet u nog niet goed wat u zou willen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze showroom in Kerkrade. Onze medewerkers denken graag met u met en adviseren u bij het maken van keuzes.

Call Now ButtonBel ons nu!