De Industriële sectionaaldeuren zijn erg populair bij bedrijven omdat je er o.a. veel ruimte mee kan besparen. De deuren gaan verticaal open waardoor de ruimte voor en achter de deur optimaal wordt benut. Naast dit heeft deze deur nog vele voordelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Altijd dus de perfecte deur die bij uw bedrijfspand past.  

Goede isolatie bedrijfspand

Een goede isolatie van uw bedrijfshal is belangrijk om het energieverlies te beperken. De industriedeuren van Hörmann zijn onderbroken met 67mm dikke panelen voor een zeer effectieve isolatie. Daarbij kun je voor een optioneel ThermoFrame kozijn kiezen waardoor je tot wel 21% beter warmte isolatie krijgt. 

isolatie industriele sectionaaldeur
industriele-sectionaaldeuren-hormann2

Duurzaam

De industriële sectionaaldeuren zijn erg duurzaam omdat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van kogelgelagerde looprollen, paneelverbindingen die niet los kunnen en heeft u een ruime keus aan verschillende bedieningen. Hiermee worden de onderhouds- en servicekosten teruggebracht tot een minimum. 

Logistiek geoptimaliseerd

Voor ieder soort bedrijf bestaat er bij Hörmann een passende oplossing. Zo bestaan er bijvoorbeeld oplossingen speciaal voor pakketdiensten. Daar werken we met speciaal ontwikkelde deuren geschikt voor verschillende typen voertuigen. Dankzij deze oplossingen kan er dus snel en efficiënt gewerkt worden.

industriedeur hormann
industriedeuren-hormann

Veilig en inbraakproof

Om bedrijfsongevallen te minimaliseren wordt er bij Hörmann ook gedacht aan veiligheidsoplossingen voor industriedeuren. Dankzij de vlakke roestvrijstalen drempels is de kans op struikelen minimaal en kan men er gemakkelijk overheen rijden met magazijnwagens. Daarbij zijn de deuren ook voorzien van een goede standaard inbraakbeveiliging. De optilbeveiliging zorgt ervoor dat de deur niet omhoog getild kan worden, ook in het geval van een stroomuitval.

Eindeloze mogelijkheden

Geen één bedrijfspand is natuurlijk hetzelfde en dat geldt dus ook voor de deuren van Hormann. Wij zien graag een deur die perfect aansluit op uw behoeftes en de gevel van uw pand. Bij Hormann ontwerpt u de industriële sectionaaldeuren dus helemaal naar eigen wens. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verschillende materialen (hout, metaal, keramiek, kunststof), verschillende soorten oppervlakken, kleuren en beglazingen.

industriedeur-hormann-32

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.