Wilt u graag een professionele, veilige en functionele industriële garagedeur die ook nog een stijlvol is dan kiest u voor een industriedeur van Hörmann. Vele bedrijven maken al gebruik de innovatieve deursystemen van Hörmann. Mede vanwege de uitgebreide keuzemogelijkheden, de efficiëntie en de lange levensduur. Door de sterke stalen constructie en een goede isolering zijn de industriedeuren van Hörmann zeer duurzaam, vergen ze weinig onderhoud en zijn ze gecertificeerd op veiligheid.

 

Gebruiksvriendelijk

Duurzaam

Duitse Kwaliteit

5 Jaar Garantie op Aandrijvingen

10 Jaar Garantie op Garagedeuren

Industriele Sectionaaldeuren

De Industriele sectionaaldeuren zijn erg populair bij bedrijven omdat je er o.a. veel ruimte mee kan besparen. De deuren gaan verticaal open waardoor de ruimte voor en achter de deur optimaal wordt benut. Naast dit heeft deze deur nog vele voordelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Altijd dus de perfecte deur die bij uw bedrijfspand past.  

industriele-sectionaaldeuren-hormann
industriele kanteldeur

Industriële Kanteldeuren

De naar buiten draaiende kanteldeur N 500 is geschikt voor enkele en dubbele garages van particulieren en collectieve parkeergarages met maximaal 25 parkeerplaatsen.  De ET 500 is een onderhoudsarme deurconstructie met slijtvaste tegengewichtstechniek opent en sluit lichtlopend, zeer geluidsarm en veilig. Tevens is deze deur geschikt voor bekleding met bijvoorbeeld hout, staal of andere materialen wens van de klant, zodat deze volledig in de gevel geïntegreerd kan worden.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de verschillende industriële garagedeuren van Hormann? Bekijk de brochure of neem contact op. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte deur voor uw bedrijfspand.

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.