Garagedeur op maat

Garagedeur op maat

Omdat iedereen een eigen smaak en een andere voorgevel heeft, kunt u bij ons kiezen voor een garagedeur op maat. Dat weet Hörmann ook natuurlijk en daarom heb je keuze uit talloze mogelijkheden om je gehele garagedeur samen te stellen geheel naar eigen wens. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren, oppervlakken en motieven. Geen enkele garagedeur die wij leveren zal er dus hetzelfde uitzien en passen bij de eigen gevel. In dit blog vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden van onze garagedeuren.

Garagedeur met harmonieuze uitstraling

Een Hormann garagedeur met panelen onderscheidt zich door de onzichtbare en gelijkmatige profilering. Bij een dichte garagedeur zijn de paneelovergangen bijna onzichtbaar. Dit geldt ook voor de deuren met een casette-profilering. Hierdoor ontstaat er een harmonieuze en rustige uitstraling van de deur. Deze eigenschap ziet u alleen bij een Hörmann garagedeur.

Voorbeelden profilering

Bekijk hieronder de verschillende profielen voor o.a. de sectionale garagedeur of openslaande garagedeur die elk hun eigen uitstraling aan uw gevel geven.

Massief houten garagedeuren

Een massief houten voordeur past erg mooi bij een huis met houten elementen. Vergeet echter niet dat een houten deur veel onderhoud vergt en er ook een behoorlijk prijskaartje aanhangt. Wilt u toch heel graag een houten garagedeur dan adviseren we u om voor de LTH42 houten sectionaaldeur te gaan. U kunt hiervoor kiezen uit twee verschillende houtsoorten (Noorse grenen en Hemlock) met keuze uit 8 soorten beschermingslak. Daarbij kunt u de deur volledig zelf ontwerpen met verschillende motieven die worden uitgefreesd door een computergestuurde frees. Ook kunt u de deur nog voorzien van natuursteenaccenten.

massief houten garagedeur
Massief houten garagedeur met motief

Oppervlaktes en Decograins

decograin decors
6 verschillende Decograin Decors

Kiest u toch voor een stalen garagedeur in plaats van een houten garagedeur dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Hörmann heeft namelijk vier verschillende soorten oppervlakken die u volledig kan customizen met verschillende kleuren of decograin-decors. Zo heeft u keuze uit maar liefst 15 voorkeurkleuren en ongeveer 200 RAL-kleurenwaaier kleuren! 

De decograin motieven hebben een uv-bestendige kunststof foliebekleding die uw deur een lange levensduur en een detailgetrouw motief geven. U kunt hierbij kiezen uit 5 verschillende houtmotieven of een elegant metallic decor. 

Zo kunt u de garagedeur alsnog de houtlook geven die u graag wilt maar wel genieten van alle voordelen van een stalen garagedeur.

Meer licht, minder energieverbruik

Naast kleur, profilering en motieven kunt u de garagedeur ook voorzien van beglazing. Dit zorgt voor meer licht in uw garage en hoeft u dus minder vaak de lamp aan te zetten. Hörmann maakt gebruik van een heldere kunststof beglazing van DURATEC. Deze beglazing heeft een heldere doorkijk, is krasvrij en heeft een uitstekende warmte-isolatie.

Werkelijk alles is customizable

Met een op maat gemaakte deur bedoelen we ook echt op maat gemaakt. U de volledige deur samenstellen tot aan de deurknoppen aan toe. Ook de automatische garagedeuren zijn te voorzien van een fraaie moderne handgreep. Zo kunt u in geval van nood altijd de deur openen. Bovendien kun je deze handgrepen aansluiten op het sluitsysteem en zijn ze voorzien van een onopvallend noodontgrendelingsslot.
En als het allemaal nog niet genoeg is kunt u ook nog de zijdeur, indien u deze heeft, ontwerpen in dezelfde stijl als de garagedeur.

handgrepen garagedeur

interesse in een van onze producten? Neem Contact met ons op!