Garagedeur op maat

Garagedeur op maat

Een garagedeur kan verschillen in materiaal, kleur, profilering en maat. Wij bieden daarom maatwerk garagedeuren aan. Iedereen heeft een andere smaak. Stel zelf uw garagedeur samen en kom zo tot een garagepoort die geheel naar wens is!

Verschillende garagedeuren op maat

Wij hebben een groot aanbod op het gebied van Hörmann garagedeuren. Zo bieden wij ook verschillende garagedeuren op maat aan. Een sectionale garagedeur op maat, maar ook rollmatic deuren, kanteldeuren en garagedeuren met loopdeur.

Garagedeur op maat
Garagedeur op maat

Meerdere mogelijkheden bij een maatwerk garagedeur

Een garagedeur op maat sluit natuurlijk perfect aan bij het formaat wat u nodig heeft. Daarnaast heb je natuurlijk nog andere aspecten. Denk aan het materiaal van de garagedeur. Kiest u bijvoorbeeld voor houten garagedeur of een van aluminium? Een ander aspect is de profilering en niet te vergeten, de kleur.

Garagedeur met beglazing?

Naast kleur, profilering en motieven kunt u de garagedeur ook voorzien van beglazing. Dit zorgt voor meer licht in uw garage en hoeft u dus minder vaak de lamp aan te zetten. Hörmann maakt gebruik van een heldere kunststof beglazing van DURATEC. Deze beglazing heeft een heldere doorkijk, is krasvrij en heeft een uitstekende warmte-isolatie.

handgrepen garagedeur

Maak uw garadedeur helemaal compleet

Met een op maat gemaakte deur bedoelen we ook echt op maat gemaakt. U de volledige deur samenstellen tot aan de deurknoppen aan toe. Ook de automatische garagedeuren zijn te voorzien van een fraaie moderne handgreep. Zo kunt u in geval van nood altijd de deur openen. Bovendien kun je deze handgrepen aansluiten op het sluitsysteem en zijn ze voorzien van een onopvallend noodontgrendelingsslot.

Kosten van een garagedeur op maat

De kosten van een garagedeur op maat zijn zeker niet onbelangrijk. In verband met de verschillende mogelijkheden is het lastig om een prijs te noemen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Indien u meer informatie wil over de prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een op maat gemaakte garagedeur?

Wanneer u bij Millennium Rolomotive een garagedeur op maat laat maken komen wij deze bij u thuis plaatsen. We kijken naar uw wensen en plannen op basis van de beschikbare tijd een afspraak in. Benieuwd op wat voor termijn wij op dit moment kunnen plannen? Neem contact met ons op!

Kan ik hulp krijgen bij het inmeten van de garagedeur?

Zeker! Een van onze vakmannen komt bij u langs komen om de garagedeur op te meten. Zo bent u verzekerd van een garagepoort die helemaal goed aansluit.

Hoe zit het met de montage?

Indien u bij ons een garagepoort op maat besteld komen wij deze altijd bij u monteren!