De voordelen van Rollmatic-garagedeuren van Hörmann

Hormann Rollmatic garagedeuren

Een juiste garagedeur is afgestemd op het doel, de bouwstijl en de inrichting. De Rollmatic-garagedeuren van Hörmann zijn niet alleen erg functioneel, maar ook stijlvol. In dit artikel laten wij je kennismaken met de voordelen van Rollmatic-garagedeuren.  

Iedereen kent de voordelen van een garage. Een plek waar jij extra ruimte hebt voor het opbergen van je spullen of de plek waar je ieder weekend bezig bent met klussen. Deze extra ruimte zorgt vaak voor veel rust en orde in de chaos die in huis kan ontstaan. Een garagedeur van Hörmann kan ervoor zorgen dat jij nog meer ruimte over houdt in je garage en is ook nog eens erg stijlvol. Zomaar wat voordelen voor je opgesomd!

  1. Stijlvol design

Een van de grootste voordelen van de Rollmatic-garagedeuren van Hörmann is het stijlvolle design. Alle producten van Hörmann zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit van materialen en door jarenlange ontwikkeling & feedback vanuit de markt zijn zo deze stijlvolle garagedeuren ontwikkeld. De BiSecur-handzenders van Hörmann zorgen er overigens voor dat jij met groots gemak de deuren kunt openen en sluiten, op een stijlvolle manier.

  1. Kwaliteit en veiligheid staat voorop

Alle producten van Hörmann zijn Alle deur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd. Ze zijn honderd procent op elkaar afgestemd en voor uw veiligheid door onafhankelijke, erkende instituten getest en gecertificeerd. Ze worden conform het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 in Duitsland vervaardigd en voldoen aan alle eisen van de Europese norm 13241-1.

De beproefde trekverentechniek ondersteunt de aandrijving bij het openen en sluiten.

van de garagedeur. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien. Bij een noodopening kan de deur gemakkelijk manueel worden bediend. Een handzwengel is daarbij niet nodig. Bovendien beveiligen dubbele kabelgeleidingen de deur tegen vallen, wel zo veilig. Wat wil je nog meer?

  1. Garagedeuren voor de volgende generatie

Alle Hörmann producten staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Om die reden krijg je 10 jaar garantie op de Rollmatic-garagedeuren en 5 jaar op Hörmann-aandrijvingen. Zo garanderen wij dat jij jaren van onze producten kunt genieten in stilte, en ook de volgende generatie zorgeloos kunt laten wonen.

4. Onderhoudsvriendelijke garagedeuren

Om ervoor te zorgen dat onderhoud gemakkelijk en snel kan worden verzorgt heeft Hörmann de standaard aandrijving buiten de wikkelasbekleding geplaatst. Zo kan deze aandrijving een stuk makkelijker worden geopend en eventueel gerepareerd en dit bespaart weer flink wat tijd. Handig!

Wij bieden het volledige pakket

De garageroldeur RollMatic heeft voor elke uitdaging de passende oplossing, want deze kan individueel aan uw eigen woning of de inbouwsituatie van je garage worden aangepast. Bij inbouwsituaties met een geringe latei bijvoorbeeld wordt de variant als buitenroldeur aanbevolen. Om ervoor te zorgen dat de garagedeur optisch perfect in het beeld past, bieden wij de RollMatic-roldeur in diverse aanzichten aan. Voor een natuurlijk deuraanzicht kun je kiezen uit een van de twee houtdecors van het Decograin- of Decopaint-oppervlak.

Ben jij geinteresseerd geraakt in onze Rollmatic garagedeuren?  Neem contact met ons op en kom langs in onze  showroom in Kerkrade (Zuid-Limburg). Wij kijken dan samen met jullie naar een passende oplossing.