Trends Garagedeuren & Nieuwe Producten 2019

Hormann 2019

Veelzijdiger, duurzamer, slimmer en eleganter zijn enkele begrippen die de nieuwe producten van Hormann voor 2019 perfect omschrijven. In deze blog lichten we enkele nieuwe producten en leuke snufjes uit uit de nieuwe 2019 catalogus van Hormann.

 

 

Duragrain coating 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Duragrain decors. Dit is een nieuw en innovatief drukproces waarmee je iedere garagedeur een natuurlijke look kan geven die past bij ieder huis. Zo kun je kiezen uit wel 24 verschillende decors. Deze decors hebben een zeer harde beschermingslak en zijn daarom krasvrij en bestendig tegen alle weersinvloeden. Nu al leverbaar!

Decograin Decors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aluminium Kozijndeur

Ook nieuw in onze collectie zijn de aluminium kozijndeuren. Deze deuren even meer licht in je garage en een harmonieuze totaalindruk dankzij de gelijkmatige verdeling van de beglazingspanelen. Daarbij heb je keuze uit wel 11 vullingsvarianten voor de beglazing en 15 voorkeurskleuren of een RAL kleur naar keuze. Ook verkrijgbaar als zijdeur NT-60 en direct leverbaar.

Aluminium Kozijndeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Supramatic 4

Ook op het gebied van garagedeur aandrijvingen blijft Hormann vernieuwen en innoveren. Zo hebben ze nu de Supramatic 4. Deze zorgt voor 75% snellere deuropening vergeleken met de Promatic 3. Daarbij heeft het een energie-efficiente LED verlichting voor een gelijkmatige verlichting van de garage. Verder is de Supramatic 4 uitgerust met een bluetooth-ontvanger om de aandrijving met de Hormann Blue-Secur app te bedienen. Ook uit te breiden met een bluetooth antenne. Ten slotte heeft het een HCP-interface voor het aansluiten van toebehoren of externe Smarthome-systemen. Leverbaar vanaf 1-10-2019. Zie ook de ProMatic 4.

Supramatic 4

 

 

Promatic 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Smartphone als garagedeur- of deuropener

Een hele gave feature is de Hormann Blue-Secur app. Hiermee kun je je inrithek, voordeur en binnendeuren openen met een gebruiksvriendelijke app op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld ook tijdelijke gebruikssleutels versturen per e-mail of sms om iemand tijdelijk toegang te geven. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren.

 

Deur openen met je smartphone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nog veel meer

Dit is nog lang niet alles. Ben jij benieuwd wat wij allemaal nog meer te bieden hebben in 2019, bekijk dan hier de complete CATALOGUS.