Ontvang subsidie met een Hörmann voordeur

Subsidie hormann voordeur

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in Nederland. Er zijn diverse manieren om jouw huis te verduurzamen. Het mooie is dat je hier in 2022 ook nog eens subsidie voor kunt krijgen, win-win situatie! Je kunt je in 2022 eenvoudig aanmelden voor een subsidieregeling voor duurzame oplossingen. De overheid heeft hier 228 miljoen euro voor gereserveerd. Een aantal voorbeelden van deze duurzame maatregelen zijn isolatie of een warmtepomp. Ook een aantal producten van Hörmann komen in aanmerking voor subsidie. Zo voldoen al onze geïsoleerde garage- en voordeuren aan de verduurzamende voorwaarden. Hierdoor kan jij eenvoudig profiteren van subsidie met een Hörmann voordeur! Ben jij benieuwd wat dit precies inhoudt en waar je rekening mee moet houden? Lees dan snel verder.

Wanneer kom je in aanmerking voor subsidie?

Je krijgt niet zomaar subsidie voor het verduurzamen van je woning. Er zijn diverse voorwaarden waar je aan moet voldoen. Heb jij een eigen woning en wil je graag verduurzamen? Op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) lees je hoe je een aanvraag kunt indienen. Belangrijk om te weten: je moet binnen 12 maanden na uitvoering van betaling je aanvraag indienen.

De belangrijkste voorwaarde, om in aanmerking te komen voor de Investeringssubsidie van duurzame energie (ISDE), is dat je minimaal 2 duurzame oplossingen moet kiezen. We hebben een aantal van deze duurzame maatregelen voor je op een rijtje gezet:

  • HR++ of triple glas, kozijnpaneel of isolerende deur;
  • Spouwmuurisolatie, vloerisolatie of bodemisolatie, dakisolatie;
  • Isolatie van de buitenmuur met een voorzetwand aan de binnen- of buitenkant van het huis;
  • Zonnepanelen
  • Warmtepomp of zonneboiler

Welke Hörmann deuren komen in aanmerking?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe voordeur hebben we goed nieuws: alle Hörmann voordeuren voldoen namelijk aan de vereiste voorwaarden. Als je subsidie wilt krijgen op een garagedeur van Hörmann zijn er een aantal die in aanmerking komen. De LPU 42 en de LPU Thermo 67. Om in aanmerking te komen voor een isolerende oplossing heb je minimaal een oppervlakte van 8 m2 nodig. Daarnaast is een Hörmann deur kwalitatief, veilig en onderhoudsarm. Het samenstellen van je eigen deur is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kiest je eigen designs, oppervlakte en kleuren die aansluiten bij jouw woning.

Laat je adviseren

Ben jij op zoek naar een nieuwe garage- of voordeur? Of ben je benieuwd of jij in aanmerking kunt komen voor een subsidie? Wij vertellen je er graag meer over. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies in onze showroom. Tot snel!