Parkeergaragedeuren van Hörmann

Garagedeuren zijn essentieel voor parkeergarages. Zo hebben de deuren niet alleen een functionele functie. Ze vervullen wat betreft design ook een belangrijke functie. Het is vaak een van de eerste dingen die de autobestuurder opvalt.
Voor een uitstekende afsluiting van uw parkeergarage zijn er de oplossingen van Hörmann. In dit artikel vertellen wij je meer over de voordelen en mogelijkheden van onze parkeergaragedeuren.

Parkeergarages met kanteldeuren of met schuifdeuren?

Binnen het assortiment parkeergaragedeuren van Hörmann kun je kiezen uit kanteldeuren en schuifdeuren. De modellen ET 500 en ST 500 zijn zeer populair en voldoen aan alle eisen die er zijn op het gebied van functionaliteiten, gemak, betrouwbaarheid en veiligheid en zitten tevens bomvol design mogelijkheden. De keuze voor kantel- of schuifdeuren wordt vaak gemaakt op basis van behoeften en ruimte.

design deuren parkeergarage

De kwaliteit van garagepoorten van Hörmann

Duurtests onder reële voorwaarden zorgen voor geperfectioneerde serieproducten in Hörmann kwaliteit. Om die reden en dankzij uitstekende technische oplossingen evenals een kwaliteitsgarantie zonder compromissen, beleeft u jarenlang plezier aan de dubbele garagedeuren en deuren voor collectieve garages van Hörmann. Voor een uitstekende afsluiting van uw parkeergarage van uw appartementencomplex of parkeerkelder, zijn onze parkeergaragedeuren een uitstekende oplossing. Dankzij de verschillende mogelijkheden voor vullingen zijn onze deuren een uitstekende combinatie tussen een hoge luchtdoorlatendheid, prachtige uitstraling en een veilige afsluiting van uw garage. Elke deur wordt op maat uitgewerkt en voorzien van een aandrijving behorende bij de gebruikersfrequentie.

Veiligheid voorop

De open constructiewijze met veiligheidsafstanden tussen deurblad en bouwconstructie biedt aan de zij- en onderkanten een betrouwbare bescherming tegen het verwonden van vingers. Een speciaal gevormd EPDM-profiel beschermt de sluitkant van de deurvleugel. Bij de kanteldeur ET 500 en bij de schuifdeur ST 500 beveiligt ook een geïntegreerde fotocel het openingsbereik van de deur. Bij Hörmann worden deuren en aandrijvingen altijd als één geheel gecontroleerd en gecertificeerd.

Diverse designs mogelijk

Uiteraard heeft iedereen zo zijn eigen wensen betreffende design. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden op het gebied van designs, kleuren en motieven. Zo kan er voor ongeveer 20 standaard kleuren worden gekozen. Ook de keuze voor het materiaal is interessant, gezien er voor plaat, staal, aluminium en/of een combinatie van deze kan worden gekozen. Hiervoor kun je het beste onze brochure voor collectieve garagedeuren bekijken.

  extra deur voor voetgangers

Een comfortabele toegang tot je parkeergarage

Uiteraard moet men ook makkelijk in en uit de garage kunnen. De dubbele garagedeuren en deuren voor collectieve garages zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een praktische loopdeur of met een zijdeur die hetzelfde aanzicht heeft als het desbetreffende motief.

Bent u op zoek naar parkeergaragedeuren voor een garage t/m 200 plaatsen? Neem dan eens contact met ons op. Onze adviseurs adviseren je graag op alle mogelijkheden omtrent onze parkeergaragedeuren, de verschillen en geven u graag advies voor uw specifieke situatie.