LPU 67 Thermo – De energiebesparende garagedeur | Millennium
LPU 67 Thermo – De energiebesparende garagedeur

Anno 2017 zijn we met zijn alle steeds meer bezig met het verbeteren van het milieu en het sparen van de energie, en uiteraard ook de bijbehorende besparingen op de rekeningen. Een van de belangrijkste ontwikkelingen bij Hörmann is de ontwikkeling van de LPU 67, een nieuwe garagesectionaalpoort voor de woningbouw. Wij vertellen je hier graag meer over!

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Er zijn zoveel verschillende garagedeuren en diverse aanbieders, dus wij begrijpen dat je niet altijd meer weet welke aanbieder en welke garagedeur voor jou/jullie de juiste is. Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Millennium Rolomotive zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat ze jarenlang meekunnen.

Wat is er uniek aan de LPU 67?

Deze garagesectionaalpoort heeft een dikte van 67 mm, wat al uniek is. De dubbelwandige, stalen, thermisch uitgeruste LPU-poort behaalt een U-waarde van 0,91 W (m2K) en isoleert zelfs 50% beter dan de LPU 42, die al vele malen beter scoort op dit vlak dan andere garagesectionaalpoorten.

LPU 67

Wat betekent dit voor mij?

Bovenstaande woorden zijn niet altijd even makkelijk te begrijpen, wij snappen dat. Simpel gezegd betekent het aanschaffen van de LPU 67 thermo dat je bespaart op je energiekosten, en deze besparing kan flink oplopen. De deur is sinds 1 juli van dit jaar leverbaar en beschikbaar.

Bijzondere ontwikkelingen

Hörmann is voorloper op het gebied van technische ontwikkelingen en de LPU 67 is het juweel van Hörmann op het gebied van garagedeuren. Er zitten vele nieuwe features en technische hoogstandjes in. Zo is de poort voorzien van een mechanisch optilbeveiligingssysteem, onderloop- en vingerklem en ingrijpbeveleiging. Veiligheid en kwaliteit gaan hier dus hand in hand. Gelukkig is de LPU 67 niet alleen een technisch hoogstandje, maar ziet het er ook nog eens schitterend uit. Zo is het beschikbaar in een RAL-kleur naar keuze of kun je kiezen uit de Decograin-afwerking in houtkarakter of metaalimitatie. Zo stel je zeker jouw ideale garagedeur samen!

De mogelijkheden ontdekken?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Hörmann en van de LPU 67? Of wil je ontdekken wat alle mogelijkheden van een garagedeur zijn? Als Hörmann partner van het jaar 2017 ben je bij ons verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en het allerbeste advies. Neem contact met ons op en kom langs in onze showroom in Kerkrade (Zuid-Limburg). Wij kijken dan samen met jullie naar een passende oplossing.

Millennium Rolomotive
Millennium Rolomotive

Specialisten van Millennium Rolomotive..

Bekijk