Industriedeuren van Hörmann; voordelen | Millennium Rolomotive
Industriedeuren van Hörmann; gemakkelijk en veilig!

Talloze bedrijven maken al gebruik van een Hörmann industriedeur, hét bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in industriële deursystemen. Maar waarom kies je voor een industriële deur van Hörmann? Dat antwoord is simpel, personen, transportmiddelen en goederen gaan via een industriedeur gemakkelijk en veilig naar binnen en buiten. Naast de functionaliteit zijn de deuren ook voorzien van een prachtig design. Keuze uit talloze kleuren en materialen, waardoor er altijd wel een industriedeur is die aan jouw wensen voldoet. Alles draait om efficiëntie, dus hoe kies jij de perfecte industriedeur voor jouw bedrijfspand? Daar geven wij in deze blog alle tips en informatie voor.

 

Waarom Hörmann?

Innovatie staat bij Hörmann centraal, iedere dag werken er hooggekwalificeerde medewerkers aan productoptimalisaties en nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor ontstaan er alleen maar producten van hoge kwaliteit. Ook worden alle belangrijke deur- en aandrijvingscomponenten geproduceerd in eigen fabrieken, waardoor de kwaliteit en gebruiksveiligheid ten aller tijde gewaarborgd kan worden.

Duurzaamheid staat centraal

De milieuvriendelijke productie van Hörmann industriedeuren wordt mede mogelijk gemaakt door een omvangrijk energiemanagementsysteem. Maar niet alleen ecologische kwaliteit staat centraal, ook de economische kwaliteit speelt een grote rol. Bij aankoop van een Hörmann industriedeur ben je verzekerd van een lange levensduur en lage onderhoudskosten door de hoogwaardige materialen die er voor en na de productie gebruikt worden. Natuurlijke hulpbronnen worden ontzien en productieprocessen zijn geoptimaliseerd.

 

De kwaliteit van Hörmann industriedeuren

Verwarmde bedrijfshallen hebben goed geïsoleerde deuren nodig, daarvoor heeft Hörmann ‘Thermoframe’ ontwikkeld. Dit is een kozijnaansluiting die zorgt voor een thermische onderbreking tussen het kozijn en het metselwerk. Hierdoor wordt er voorkomen dat er warmteverlies ontstaat en dat scheelt tenslotte weer een hoop op jouw energierekening. De warmte-isolatiewaarde neemt tot maar liefst 21% toe. Daarnaast wordt ook alle beglazing standaard geleverd met een speciale coating, hierdoor ontstaan er bij langdurig gebruik minder krassen en beschadigingen op de beglazing.

 

Een efficiënte en praktische deur

Hörmann denkt mee en biedt bijvoorbeeld deuren aan zonder drempel, als vluchtdeuren, maar ook zijn deze voorzien van een zelf bewakende beveiliging. Meer veiligheid en een snellere deurloop, met minder kans op struikelen en kleine ongelukken. Ook is beglazing mogelijk in de industriedeuren, voor meer natuurlijk lichtinval. Liever een geluidsarme deurloop? Geen probleem, de scharnierrolhouders zijn gemaakt van verzinkt staal en door de kunststof looprollen ontstaat er een precieze en geluidsarme deurloop. Genoeg oplossingen dus voor jouw bedrijfshal of magazijn!

 

Beveiliging

Industriedeuren moeten aan de Europese veligheidsbepalingen voldoen. Waaronder ten eerste een afrolbeveiliging, de deuren van Hörmann zijn zo ontwikkeld dat het deurblad niet uit de geleiding kan springen. Ook vingerklembeveiliging is enorm belangrijk, er zijn zelfs aandrijvingen waarbij sensoren de onderkant van de deur bewaken en deze bij gevaar laten stoppen. De handmatig bediende deuren zijn standaard veilig vergrendeld met een schuifgrendel, draaigrendel of vloervergrendeling. Natuurlijk is het ook mogelijk om een industriedeur aan te schaffen dat werkt vanuit één systeem. Met het unieke bedieningsconcept van Hörmann, genaamd 7-segment-display, kun jij zorgeloos al jouw Hörmann producten samen laten werken. Van industriedeuren, dockequipment, aandrijvingen en besturingen tot accessoires.

Of je nou op zoek bent naar een dubbelwandige roldeur of liever meer licht hebt in je hal met een aluminium deur met beglazing. Bij Millennium Rolomotive kunnen we jou het beste advies geven! Meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom in Kerkrade.

Millennium Rolomotive
Millennium Rolomotive

Specialisten van Millennium Rolomotive..

Bekijk