Thermosafe huisdeuren | garagedeuren Hormann

Thermosafe huisdeuren

Samen met de ThermoCarbon behoort de ThermoSafe huisdeur tot een nieuwe generatie. Dit zijn deuren met een elegante uitstraling, uitstekend isolerend en bijzonder veilig. Daar komen de voordelen van aluminium nog bovenop; een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en onderhoudsarm. Aluminium deuren zien er na jaren nog als nieuw uit. U kiest zelf uw motief en kleur en bepaalt daarmee zelf de uitstraling van uw entree. Van strak en modern tot klassiek en chique.

1/Elegant

Deurblad zonder zichtbare omlijsting

Doordat de omlijsting die gewone voordeuren hebben bij de ThermoSafe niet zichtbaar is, ontstaat er een ruime en mooie aanblik. Het binnenaanzicht is bovendien in harmonie met de binnendeuren in uw huis.

2/Hoge warmte-isolatie

Besparen op uw energierekening

Met de ThermoSafe verliest u bijzonder weinig warmte! De voordeur heeft u een U-waarde tot 0,8 W/m²K en is daarmee erg geschikt voor lage-energiehuizen. Dit komt onder andere door het 73 millimeter dikke deurblad en de drievoudig thermisch isolerende beglazing.

3/Veilig

Vijfvoudig slot en splintervrije beglazing

Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in huis. De ThermoSafe is met een vijfvoudig slot bijzonder inbraakwerend. Wanneer de deur gesloten wordt, draaien drie stalen haken en twee grendels in stalen slotplaten. Bovendien is de scharnierzijde beschermt tegen optillen. Ook de beglazing draagt bij aan de veiligheid. Bij een mogelijke breuk blijven de glassplinters aan de inliggende folie kleven, zodat niemand gewond raakt. Ook wordt doorgrijpen op deze manier praktisch onmogelijk.

Rens Ter Haar

.

Bekijk