sectionale garagedeur

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen onder het plafond wanneer volledig open. Hierdoor krijg je de maximale ruimte biedt om je auto te parkeren. Zowel voor als in de garage. Daarbij heeft een sectionale garagedeur een maximale doorrijbreedte en is deze inbouwbaar in vrijwel elke garageopening.

 

 • Veilig

Deze deur is een topper op het gebied van veiligheid. De verborgen veren en de gepatenteerde klembeveiliging tussen de panelen voorkomen dat vingers en kinderhanden bekneld raken. Mocht er iemand onder een sluitende deur doorlopen dan zal deze automatisch stoppen. Inbrekers hebben geen schijn van kans omdat de de deur is uitgerust met een unieke optilbeveiliging. 

sectionaaldeur veiligheid
sectionaaldeur hormann
 • Praktisch

Doordat de deur verticaal opent heeft u 14 cm extra ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dit is vooral fijn wanneer u een brede auto heeft in een wat kleinere garage.

 • Goed geïsoleerd

Dankzij de weerbestendige afdichtingen aan alle zijden, heeft de deur een uitstekende warmte isolatie. De dubbelwandige deuren zijn voorzien van een extra afdichting. Het afdichtingsprofiel, onderaan het deurblad, compenseert kleine vloer oneffenheden. 

hormann sectionaaldeur

Welke soort Hormann Sectionaaldeur?

Binnen het aanbod van de Hormann sectionale garagedeuren kunt u kiezen uit drie verschillende typen sectionaaldeur met ieder hun eigenschappen. Deze verschillende deuren zijn geschikt voor verschillende typen woningen. Voor afbeeldingen van de betreffende deuren, verwijzen we u naar de brochure. U heeft de keuze uit:

LTE Sectionaaldeur

De LTE sectionale garagedeur is een type deur met enkele wand geschikt voor vrijstaande garages die geen warmte-isolatie nodig hebben. Prijstechnisch het meest gunstig. 

LPU Sectionaaldeur

De LPU Sectionaaldeur is een goede keuze als u behoefte heeft aan een deur met goede isolatie. Deze deur heeft maar liefst een 42mm dikke dubbelwandige deur. Hierdoor is die erg stabiel en bovendien zeer geluidsarm bij beweging.

LTH Sectionaaldeur

Wordt het uiterlijk van uw huis grotendeels bepaald door hout, dan is een LTH deur de beste optie.

Verschillende profielen en oppervlakte motieven

U kunt de Hormann sectionaaldeuren geheel samenstellen naar eigen wens. Daarbij heeft u de keuze tussen verschillende paneelprofielen en oppervlakte-motieven. Zo kunt u kiezen uit de volgende profielen:

Profielen

 • S-profilering: Een smalle belijning van ong. 125mm. Afbeeldingen en meer info zichtbaar op pagina 38 van de brochure. 
 • M-profilering: Een middelgrote belijning van ong. 250mm. Afbeeldingen en meer info zichtbaar op pagina 39 van de brochure.
 • L-profilering: Een hoge belijning van ong. 500mm. Afbeeldingen en meer info zichtbaar op pagina 40 van de brochure.
 • S-cassette: Een blokprofiel met kleine cassettes. Afbeeldingen en meer info zichtbaar op pagina 41 van de brochure.
 • M-cassette: Een blokprofiel met grote cassettes. Afbeeldingen en meer info zichtbaar op pagina 41 van de brochure.

Kleuren & Motieven

Voor de uitstraling van uw nieuwe garagedeur kunt u kiezen uit verschillende oppervlakte motieven en kleuren. Zo heeft u de keuze uit de standaard kleuren, 15 voorkeurkleuren en maar liefst 200 RAL-kleuren. Ook kunt u kiezen uit verschillende decoratieve motieven. Dankzij de speciale oppervlaktebescherming van de uv-bestendige kunststoffoliebekleding aan de buitenzijde van de stalen panelen blijft de garagedeur lang mooi. De afbeeldingen hiervan zijn te zien in de brochure vanaf pagina 46.

 • Woodgrain: Houtlook motief
 • Silkgrain: Glad motief
 • Micrograin: Microribbel motief

Prijzen Sectionale Garagedeur

Omdat bijna al onze sectionaaldeuren maatwerk producten zijn vindt u op onze website geen prijzen. Wilt u graag een nieuwe garagedeur, neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. U kunt ons bereiken via het contactformulier onderaan de pagina of bellen naar 045 5445303.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.