rollmatic garagedeur

RollMatic garagedeuren van Hörmann zijn de oplossing voor iemand die op zoek is naar een garagedeur die veel ruimte biedt en ook makkelijk te openen en sluiten is. Een roldeur past in iedere garage opening en opent verticaal. Hierdoor houdt u zowel binnen als buiten veel ruimte over.

 

De Rollmatic garagedeur is weerbestendig en vrijwel geruisloos. Bovendien is deze voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken en verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren zonder meerprijs.

  • Flexibel

Een rollmatic deur is geschikt voor iedere soort garage opening. Dit omdat de deur verticaal ‘oprolt’. Hierdoor blijft er in en voor de garage veel ruimte over. Ook op het plafond. Deze kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden om lampen op te hangen of voor extra bergruimte. 

rolmatic garagedeur hormann
rolgaragedeur hormann
  • Makkelijk in onderhoud

Doordat de deur verticaal opent heeft u 14 cm extra ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dit is vooral fijn wanneer u een brede auto heeft in een wat kleinere garage. Een ander voordeel is dat de deur nog steeds open kan wanneer er een andere auto voor geparkeerd staat. Dat allemaal met een simpele druk op de knop van een afstandsbediening.

  • Stil en veilig

De Rollmatic deur maakt vrijwel geen geluid bij het openen en sluiten van de deur. Daarnaast is hij ook nog eens erg veilig dankzij de uitschakelautomaat die ervoor zorgt dat de deur direct tot stilstand komt als er iemand onderdoor loopt.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.