De parkeergaragedeuren van Hörmann zijn robuuste en stevige deuren die minimaal 250.000! keer kunnen openen en sluiten. De deur behoeft weinig onderhoud en kan uitgebreid worden met verschillende handige opties. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde aandrijvingen die zorgen voor een soft-stop en een snelle en bijna geruisloos deurverloop. Bovendien kunnen de aandrijvingen uitgebreid worden met extra toebehoren zoals verkeerslicht aansluiting, rijbaan regeling of een sleutelschakelaar. Natuurlijk heb je ook bij deze deuren keuze uit veel opties wat betreft constructie en design. 

  • Plaatsbesparend en onderhoudsvrij

De parkeergaragedeur van Hörmann neemt weinig plaats in beslag vanwege de geringe inbouwdiepte. Daarbij zwenkt het deurblad minimaal naar buiten uit. Dankzij de onverslijtbare tegengewicht techniek vergt deze deur vrijwel geen onderhoud. 

parkeergaragedeur hormann 2
parkeergaragedeur hormann
  • Vele opties

U kunt de deur uitbreiden met vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra doorgang naast de garagedeur. Geheel in dezelfde stijl natuurlijk. Ook kunt u kiezen voor verschillende aandrijvingen afhankelijk van de capaciteit van de parkeergarage. Deze aandrijvingen zijn ook nog eens uit te breiden met opties zoals verkeerslicht aansluiting, rijbaan regeling of een sleutelschakelaar.

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom en de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf ervaren.