Garagesectionaaldeuren van Hörmann

Sectionaaldeuren openen loodrecht en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen garagesectionaaldeuren in elke garageopening worden ingebouwd en bieden deze tot wel 14 centimeter meer doorrijbreedte dan gewone kanteldeuren. Ruimte besparing is dus een erg groot voordeel van sectionaaldeuren. Daarnaast zijn ze door duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. In dit artikel vertellen wij je graag meer over de voordelen van de garagesectionaaldeuren van Hörmann.

Efficiente deurisolatie

Een goed geïsoleerde deur wordt vooral aanbevolen indien de garage in de woning geïntegreerd is. Met de Hörmann ThermoFrame kozijnaansluiting verbeter je de al goede isolatieeigenschappen van de LPU-deur. Het samen met het deurkozijn eenvoudig te monteren zwarte kunststof profiel zorgt voor de thermische onderbreking tussen kozijn en metselwerk en verbetert de isolatie tot wel 15 %.

Fantastische designs en afwerking

Hörmann staat bekend om de fantastische afwerking en bijbehorende designs. Zo zijn de Garagesectionaaldeuren volledig aan te passen naar eigen wens, en leverbaar in diverse kleuren. Tevens heeft u de keuze uit vele afwerkingsmogelijkheden en materialen, zoals staal of hout. De specialisten Millennium Rolomotive zijn al jarenlang gespecialiseerd in het informeren en adviseren op dit gebied u over alle mogelijkheden. Zo kan het niet anders dat je uiteindelijk met een ideaal product, thuis (of op kantoor), wordt verwelkomt.

Gunstige profileringsindeling

Garagedeuren van Hörmann onderscheiden zich door een exact gelijkmatig profileringsindeling. De panelen zijn zo gevormd, dat de paneelovergangen in gesloten toestand praktisch onzichtbaar blijven. Vergelijk deze eigenschappen maar eens met deuren  van andere fabrikanten. Dit heeft al grote voordeel dat het erg simpelweg erg goed uitziet.

Gelijke afstanden tussen de afzonderlijke cassetten

Voor een harmonieus totaalbeeld zijn de afstanden tussen de afzonderlijke cassetten bij Hörmann-sectionaaldeuren in de hoogte precies gelijk, indien gelijk. Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de deur even hoog zijn. Ook de horizontale afstanden tussen de cassetten in een paneel zijn uniform. Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.

Vorm uw garagedeur bij Millennium Rolomotive helemaal naar jullie eigen individuele wensen. Bij stalen sectionaaldeuren kun je kiezen uit maximaal 4 oppervlakken, waarvan je de kleur kunt aanpassen aan het uiterlijk van het huis. Of je maakt een keuze uit één van de 6 Decograin-decors met een natuurlijk houtkarakter  of een elegant metallic-effect. De massief houten sectionaaldeur is verkrijgbaar in twee houtsoorten, die je met 8 kleuren lazuurverf individueel kunt vormgeven.

Zoals hierboven wordt beschreven hebben de garagesectionaaldeuren van Hörmann vele voordelen. Naast de 4 bovenstaande voordelen kun je tevens nog denken aan: uitgebreide afwerkingen (zoals deurknopen, opstapjes en technologische ontwikkelingen die de comfort in je huis verhogen). De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Millennium Rolomotive biedt altijd een passende oplossing voor jouw budget. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom in Kerkrade. Bij Millennium Rolomotive zijn we premium Hörmann partner met een reden, door onze jarenlange ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van garage kanteldeuren is Millennium Rolomotive dé leverancier waar jij terecht kunt met al je vragen.