Sectionaaldeuren | garagedeuren Hormann

Sectionaaldeuren

 1. Geruststellend veilig:
 2. Van optilbeveiliging tot uitschakelautomaat
  De verborgen veren en de gepatenteerde vingerklembeveiliging tussen de panelen voorkomt dat vingers en kinderhanden bekneld raken. Ook zijn de moderne aandrijvingen van Hörmann beveiligd door een betrouwbare uitschakelautomaat; hij stopt automatisch als iemand onder de sluitende deur doorloopt. ‘s Nachts is de garage goed beveiligd tegen inbrekers. De sectionaaldeur is uitgerust met de unieke optilbeveiliging van Hörmann die volledig mechanisch werkt. Daardoor functioneert ze ook in geval van stroomuitval of als de stroom met de hoofdschakelaar wordt uitgezet, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

 3. Erg comfortabel:
 4. Meer ruimte bij binnenrijden en parkeren
  De sectionaaldeur biedt u optimaal comfort. Omdat de panelen in de looprails worden geleid en de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat geeft u tot veertien centimeter meer ruimte bij het binnenrijden van uw auto. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Door de verticale constructie kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage een auto staat geparkeerd.U bedient de deur simpelweg met een druk op de knop van de afstandsbediening.

 5. Hoogwaardige isolatie:
 6. Goed voor uw energierekening en het milieu
  Duurzame en weerbestendige afdichtingen aan de vier zijden houden wind, regen en sneeuw buiten. Hoogwaardige middendichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren zorgen voor een extra afdichting. Het gummi-afdichtingsprofiel, onder aan het deurblad, compenseert kleine vloeroneffenheden. Optionele vloerafdichtingen met ventilatiesleuven of ventilatieroosters in een deurpaneel zorgen voor voldoende doorstroom van frisse lucht.

Rens Ter Haar

.

Bekijk