De openslaande garagedeuren van Hörmann hebben een klassieke uitstraling maar zijn ook zeer functioneel en veilig. U ziet ze vaak in tuinhuisjes en bijgebouwen. U kunt uw openslaande deuren zelf samenstellen naar wens. Wilt u bijvoorbeeld goede isolatie of een geavanceerd sluitsysteem. Of wilt u een er een raam in? Het is allemaal mogelijk. U vraagt, wij draaien!

Van hoogwaardige kwaliteit

Openslaande deuren van Hörmann zijn gemaakt van staal gevuld met polyurethaanschuim. Hierdoor is de deur superstevig en heeft het een lange levensduur. Het schuim zorgt voor een goede isolatie waardoor u weinig warmte verliest.

Keuze uit drie deuren

Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende uitvoeringen. Een solide basisversie en twee thermisch geïsoleerde varianten. Met de laatste twee verliest u nog minder warmte. Daarbij zijn uw spullen altijd goed beschermd dankzij de 5-voudige vergrendeling.

Altijd passend bij uw huis

U kunt de openslaande deur volledig aanpassen naar eigen wens. U heeft keuze uit een scala aan verschillende kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. 

openslaande garagedeuren

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.