Één van de klassiekers van Hörmann zijn toch wel de Berry kanteldeuren. Deze deur heeft ruim 50 jaar aan techniek van garagedeuren en aandrijvingen in zich. Daarbij heeft het een tijdloos design, zijn ze diefstalproof en gaan ze lang mee. Deze kanteldeuren zijn makkelijk in gebruik door een handige afstandsbediening. U hoeft niet bang te zijn dat u niet de juiste kanteldeur vindt want de design mogelijkheden zijn eindeloos.

Dubbel Vergrendeld

De Berry kanteldeur is uitgerust met twee grendels. De deurblad hoeken worden bij bij sluiting vast tegen het kozijn bevestigd zodat optillen onmogelijk is. Deze sterke manier van beveiliging moet ervoor zorgen dat dieven geen kans hebben. Daarbij is de deur ook nog uit te breiden met een driepuntsvergrendeling. Uw spullen zijn altijd veilig dus!

sectionaaldeur veiligheid
Hormann Berry Kanteldeur

Op afstand te bedienen

Open de deur gemakkelijk met een afstandbediening. Schaf daarom bij aankoop direct een aandrijving aan. Op deze manier kun je vanuit je auto de deur openen en bij slecht weer droog thuiskomen. 

Customizable

Net als alle andere deuren kunt u de Berry Kanteldeur vormgeven geheel naar eigen smaak. U kunt bij ons kiezen uit een groot scala aan motieven, kleuren en panelen.

berry kanteldeuren

Wilt u meer informatie? Bekijk de brochure

Millennium Rolomotive BV is Official Hörmann Partner

Wij van Millennium Rolomotive BV zijn officieel Hörmann Partner. Dat wil zeggen dat wij door de Hörmann groep aangesteld zijn als exclusieve vertegenwoordiger. Wij zijn gespecialiseerd in de producten van Hörmann op het gebied van verkoop, montage en service. U kunt ons bellen voor vragen en advies of kom langs in onze showroom en ervaar de kwaliteit van de Hörmann garagedeuren zelf.