Een garage kanteldeur: de mogelijkheden op een rij

Natuurlijk zijn er talloze soorten en maten garagedeuren, maar waarom is de kanteldeur nou het meest gekozen favoriet onder de Nederlandse gezinnen? Wat zijn de mogelijkheden en waarom is deze zo eenvoudig in gebruik? Eerder schreven wij al een artikel over de verschillende soorten garagedeuren en de populaire Berry kanteldeur van Hörmann. Maar dit keer gaan we dieper in op de mogelijkheden van een garage kanteldeur en waarom jij moet kiezen voor een Hörmann garagedeur.

 

  1. Talloze kleuren en oppervlakken

De deurbladen zijn verzinkt en hierdoor perfect beschermd tegen weersinvloeden en corrosie. De kanteldeuren van Hörmann worden standaard voorzien van grondverf, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Daarnaast kun je kiezen voor de standaardkleur ‘verkeerswit’, maar natuurlijk zijn er nog meer dan 200 andere kleuren beschikbaar. Zo past jouw kanteldeur altijd bij de rest van het huis.

 

  1. Decograin

Een unieke uv-bestendige kunstoffoliebekleding, welke wordt aangebracht aan de buitenkant van de deur. De kanteldeur krijgt hierdoor een natuurlijke uistraling, waardoor het lijkt alsof hij van echt hout gemaakt is. Ook is er een speciale oppervlaktebescherming aan de garagedeur toegevoegd, waardoor deze extra lang mooi blijft. Natuurlijk is het ook mogelijk om de deur geleverd te krijgen met een exclusieve houten bedekking op zowel het deurblad als het kozijn.

 

  1. Handgrepen

It’s all about the details! Iedere handgreep is ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers en veiligheidsdeskundigen. Zo ontstaat er een unieke, ergonomische vormgeving, waardoor de handgrepen goed en stevig in de hand liggen. Van kunststof tot gegoten aluminium, alles is mogelijk.

 

  1. Beglazing

Wanneer een garage ook wordt gebruikt als bijvoorbeeld werkplaats, is het aan te raden om te kiezen voor beglazing in de garagedeur. Het zorgt voor een heldere en prettige sfeer in de garage. Natuurlijk is er ook de keuze tussen gestructureerde of heldere ruiten in verschillende vormen en maten.

 

  1. Renoveren

Wanneer je een ‘oud’ huis hebt gekocht en deze voorzien moet worden van een nieuwe garagedeur ben je bij Millennium Rolomotive aan het goede adres. Door de volledige standaardmaten, welke speciaal voor renovatie zijn ontwikkeld, kun je een hoop geld besparen. Wanneer jouw oude garagedeur niet voldoet aan de standaard maten kun je ook kiezen voor renovatiepanelen. Wanneer je garageopening hoger en breder is dan de nieuwe garagedeur, kun je de zijkanten aanpassen in panelen in dezelfde kleur. Ook is het continu opnieuw schilderen van jouw garagedeur niet meer nodig, door de speciale polyestergrondlaag. Deze zorgt ervoor dat jouw Berry kanteldeur is voorzien van een duurzame bescherming.

 

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Millennium Rolomotive biedt altijd een passende oplossing voor jouw budget. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom. Bij Millennium Rolomotive zijn we premium Hörmann partner met een reden, door onze jarenlange ervaring in het leveren, monteren en onderhouden van garage kanteldeuren is Millennium Rolomotive dé leverancier waar jij terecht kunt met al je vragen.